Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

joi, 17 iunie 2010

Seara lor!


Seara deja s-a instalat, iar pe cer au pus deja stapanire multitudinea de stelute. Ariana si Artur au iesit la o mica plimbare...ajunsi intr-un loc foarte frumos, s-au intins pe iarba si tinandu-se in brate, se uitau la stele. Pe fundal parca se auzea o melodie...era de fapt melodia lor pe care fiecare o fredona in gandul lui. Atunci Artur s-a uitat in ochii ei si a inceput sa-i cante melodia: "Imi amintesc de tine, stateai in fata mea...A fost de-ajuns o privire ce n-o pot, n-o pot uita. Cu bratele-amandoua, incerc sa te regasesc...Sa fim din nou impreuna, e tot ce pot, sa imi doresc. Cu gandul pret de o clipa sa te-nteleg as fi vrut...As fi ramas cu tine, ca am sa te pierd n-as fi crezut. Afara numai vantul, gonind prin noapte spunea...Sa las in urma timpul, ce mult prea,prea iute alerga. Privesc la trenul care, fugea nepasator...Caldura soaptei tale, ce-avea sa piara pana-n zori. Pornesc la drum prin noapte, in noaptea-n care ti-am zis...Ca numai tu dintre toate, doar tu esti fata din vis!"
Inainte ca ei sa formeze un cuplu, Arianei ii placea foarte tare melodia si mai tot timpul fredona ultimele doua versuri, doar ca, uneori, schimba putin si la ea era "baiatul din vis". Astfel, Artur si-a facut putin mai mult curaj si cei doi au inceput sa vorbeasca despre ei. I-a spus ca in sfarsit a realizat si el unele lucruri si ca in sfarsit a reusit sa vada, cum se spune, padurea de pomi. Astfel, dupa lungi discutii, au ajuns sa fie impreuna, sa se iubeasca atat de mult, incat au reusit impreuna sa treaca peste toate greutatile la care viata i-a supus.
Noaptea era frumoasa, iar stelele alcatuiau o lumina difuza, dar lacrimile de fericire din ochii Arianei straluceau. Cand i-a vazut lacrimile, Artur a strans-o si mai tare in brate, i-a spus din nou ca o iubeste, si ca este atata de fericit ca ea este alaturi de el...Ariana i-a spus la randul ei ca il iubeste extrem de mult si ca el reprezinta pentru ea "paradisul, intr-un iad care e omul"... iar buzele lor s-au unit ca intr-un tot unitar!

P.S. Da stiu, sunt chestii mai siropoase, dar ce sa fac eu daca momentan doar astea imi vin in cap. E perioada mai aiurea :p

4 comentarii:

  1. vaai :((

    E ataat de frumos. Mi'au dat lacrimile..
    Ce frumos ar fi sa fie real..

    Doamne, De unde ai atata inspiratie?

    RăspundețiȘtergere
  2. :p de data asta nu e chiar pura fictiune, e si un sambure de adevar pe undeva
    iar cu inspiratia...pai ma pun si ma gandesc la ceva anume si imi vin ideile:p

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc...ma bucur ca ti-a placut

    RăspundețiȘtergere