Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

sâmbătă, 19 iunie 2010

Zodiile si sexualitatea

Azi nu...azi nu am chef de nimic si nu am niciun fel de inspiratie. Ma doare capul doar cand ma gandesc ca imediat trebuie sa imi reiau locul pe patul plin cu mormane de foi care parca nu se mai termina. Ma aflu intr-o mica pauza si din lipsa de inspiratie, am gasit ceva ce pare a fi destul de interesant pentru postarea de weekend :D

Zodiile si sexualitatea!

Berbec- Probabil ca ati ajuns destul de devreme la maturitatea sexuala si aveti o viata amoroasa - implicand pasiunea- foarte activa. Fiind vorba de un semn de Foc, cardinal, guvernat de Marte, sunteti usor de starnit si la fel de lesne ajungeti la exprimarea sexualitatii la propriu. Aveti nevoie, de-a lungul intregii dvs. vieti, sa va stabiliti un ritm mai lent, pentru a prelungi nu numai placerea partenerului, ci si pe a dvs. Cheia pentru a va mentine energia sexuala, care are tendinta de a se epuiza mai devreme decat ar trebui, este sa fiti activi din punct de vedere fizic cat de mult, nu neaparat sexual. Ocupati-va timpul cu activitati diverse pentru ca energiile dvs. sa fie mereu solicitate. Cand este cazul, combinati activitatea sexuala cu alte preocupari recreationale. Calatoriile, schimbarea decorului si raporturile sexuale desfasurate in locuri noi, cu care nu sunteti familiarizati, va pot mentine capacitatile sexuale la nivel maxim pe termen lung.
Taur- Apartinad unui semn fix, nativii aceste zodii nu-si schimba prea mult activitatea sexuala de-a lungul vietii. Sunt persoane senzuale si care isi doresc mereu sa se bucure pe deplin de partea frumoasa a vietii - sexul facand parte din aceasta. Nu va place sa fiti grabiti, zoriti, pentru ca va place sa aveti suficient timp pentru a va delecta cu fiecare experienta. Venus, planeta care va guverneaza semnul, a fost mereu asociata cu dragostea si frumusetea, insa ar trebui sa tineti cont de faptul ca e vorba de frumusetea fizica. Prin urmare, trebuie sa va straduiti in permanent sa aratati bine, pentru a va mentine sexualitatea la cote maxime.
Gemeni- Daca nu va epuizati tot incercand sa va implicati in mai multe lucruri deodata, e foarte probabil ca va veti mentine libido-ul crescut toata viata. Gemenii sunt zodia tineretii vesnice, dar e important sa stiti ca pentru a va mentine interesul sexual la un nivel satisfacator trebuie sa acceptati varietatea. Nu e deloc o sugestie spre promiscuitate sau spre bisexualitate, ci doar un avertisment ca aceleasi practici si tehnici folosite de fiecare data cand faceti dragoste va pot obosi; incercati alte momente, alte locuri, alte tehnici, alta muzica etc.
Rac- Indiferent de varsta dvs., felul in care va exprimati sexualitatea e in stransa legatura cu sentimentul de siguranta interioara. Cand va simti siguri pe dvs. e cert ca si actul iubirii fizice va fi unul reusit, pe cand daca aveti ezitari e posibil sa nu aveti deloc chef de sex. Apartinand unui semn ai carui nativi se concentreaza mai mult spre camin si binele domestic in aproape toate imprejurarile, nu sunteti genul care sa faca dragoste cu oricine si oricand. Va respectati foarte mult partenerul de sex si nu obtineti prea multa placere din relatiile intime cu o alta persoana care nu se bucura de acelasi respect din partea dvs. Data fiind tendinta dvs. de a va intoarce mereu spre toate situatiile si experientele de natura emotionala, ar trebui sa invatati sa traiti si sa va bucurati de fiecare zi.
Leu- Firea dvs. este orientata spre placere si intotdeauna cautati sa va bucurati de ea din plin; cum activitatea sexuala este in mod normal placuta, interesul dvs. fata de aceasta este crescut. Leul este un semn fix, ceea ce arata ca interesul si apetitul dvs. sexual nu se modifica foarte mult odata cu trecerea anilor. Daca in primii ani de maturitate apetitul dvs. sexual era unul crescut, sunt mari sanse sa fie asa si mai tarziu. In general, natura dvs. sexuala este legata de modul in care va bucurati si de alte experiente ale vietii. Toate modalitatile de a va simti bine, fie ca e vorba de petreceri, sport sau activitati recreationale, pot functiona ca stimuli ai apetitului dvs. sexual. Pentru a va pastra si prelungi viata sexuala e bine sa va simtiti mereu bine in pielea dvs.
Fecioara- Din cauza naturii dvs. mutabile, interesul si participarea sexuala pot fi inconstante. Poate ca faceti diverse lucruri sau macar va ganditi la unele fantezii sexuale, insa de cele mai multe ori pe ascuns. Intre mentalul dvs. si exprimarea propriei sexualitati este o legatura foarte stransa. Nu ar trebui sa lasati ca devotamentul impins cateodata pana la extrem fata de munca sa va ocupe prea mult timp sau sa va epuizeze energia, pentru ca nu veti mai avea nici dispozitie, nici "forta" pentru a va satisface nevoile sexuale.
Balanta- Daca reusiti sa pastrati un echilibru corect in viata sexuala, atunci veti putea sa va bucurati de una indelungata si satisfacatoare. In ceea ce priveste exprimarea sexualitati, adesea va confruntati cu nevoia si dificultatea de a hotari ceva : de exemplu, a avea sau nu relatii intime cu o anumita persoana. Este o situatie frustranta, de vreme ce Balanta este casa a VII-a, a parteneriatelor, si este posibil sa primiti propuneri de uniune peste media celorlalte zodii. In mod normal, corectitudinea si atitudinea dvs. echilibrata va ajuta sa traversati cu bine asemenea situatii dificile.
Scorpion- Scorpionul este casa a VIII-a, sector asociat traditional cu dorinta, motivatia si conduita sexuala. Fara ca acestea sa devina dominante in fata celorlalte influente din temele natale ale Scorpionilor, ii fac insa sa fie nativii cei mai preocupati de sex din intregul zodiac. Fiind vorba de un semn fix, se poate spune ca viata dvs. sexuala intensa nu va cunoaste mari modificari o data cu trecerea anilor. Doar daca in tema dvs. natala exista indicatii ale unor dificultati in exprimarea sexualitatii se presupune ca nu sunteti multumit de experientele avute; altfel, Scorpionii au cea mai implinita si satisfacatoare viata sexuala. Stiti de la inceput ca sexul este foarte important pentru dvs. si nu va jenati de asta, spre satisfactia dvs. si a celor care sunt norocosi sa va fie in preajma.
Sagetator- Sagetatorul reprezinta casa a IX-a a zodiacului, legata printre altele de ideea de distanta mai lunga, de aceea e foarte probabil ca experientele dvs. amoroase sunt in conexiune cu o persoana care locuieste intr-o alta zona a orasului, in afara acestuia, in alt oras sau chiar intr-o alta tara. Din pricina factorului de distanta, viata dvs. sexuala poate sa nu fie una regulata sau la fel de constanta cum este cea de care se bucura nativii altor semne. Este posibil ca perioadele de inactivitate indelungata sa fie urmate de experiente concentrate si intense, aproape excesive. Acest gen de practica, care se poate sa nu va supere, pentru ca in general Sagetatorii nu acorda prea multa importanta detaliilor, nu este insa cel mai bun din punct de vedere biologic. Pentru a va mentine capacitatea sexuala la nivel maxim de-a lungul intregii vietii ar fi bine sa incercati sa o exprimati in mod constant.
Capricorn- Astrologii spun despre Capricorn ca, fiind guvernat de Saturn, este un semn al timpului, durabilitatii si rabdarii. Din punct de vedere sexual, acest fapt poate sugera ca nativii acestei a zodii isi conserva capacitatea sexuala pana la varste inaintate. Totusi, nu este un semn care sa aiba un apetit sexual pronuntat nici macar in tinerete. Natura cardinala a Capricornilor ii poate determina sa favorizeze o atitudine conservatoare in participarea sexuala, poate si pentru ca nu se excita la fel de repede ca nativii altor semne si ca principiul lor este moderatia in toate. Totusi, e de remarcat faptul ca aceasta natura cardinala ii ajuta sa-si mentina interesul fata de sex o perioada destul de lunga dupa ce au fost complet stimulati.
Varsator- Mintea deschisa este cea asociata in mod traditional cu nativii acestei zodii, dar multi Varsatori nu pot fi descrisi ca fiind foarte motivati din punct de vedere sexual. Interesul lor fata de sex poate fi mai mult mental si filozofic decat fizic. In general, sunt extrem de intelegatori si toleranti cu persoanele care considera experientele sexuale ca fiind prioritare, dar la fel de generosi cand e vorba de ei insisi. Fiind vorba de un semn fix, oricare ar fi natura si motivatia sexuala a Varsatorilor la tinerete, aceasta nu se schimba foarte mult odata cu trecerea anilor. Ca si gemenii, si Varsatorii aprecieaza varietatea tehnicilor sexuale si din cand in cand privesc activitatea sexuala intr-o maniera prea putin traditionala sau ortodoxa.
Pesti- Fiind vorba de un semn mutabil, psihologia Pestilor fata de activitatea sexuala este de tip "cand pe culmi, cand in abisuri". Activitatea lor sexuala este incarcata de emotii si nu simt multa placere daca nu exista si o uniune emotionala profunda cu partenerul. Cand vine vorba de sex, un nativ Peste are tendinta de a-si idealiza atat partenerul cat si situatia; din nefericire, realitatea nu e intotdeauna asa cum o viseaza el. Pentru dvs. dragostea si sexul tin de un ideal personal si de aceea sunteti in general retinuti sa va exprimati sexualitatea in alte locuri decat patul; ar fi bine insa sa va mai condimentati putin viata sexuala fiind ceva mai... libertini.

13 comentarii:

  1. mnah hai ca sunt curioasa sa vad daca vi se potriveste...ca la mine, sincera sa fiu, s-a cam nimerit :p

    RăspundețiȘtergere
  2. asa remus draga, si eu ce sa inteleg de-aici?:D

    RăspundețiȘtergere
  3. experientele dvs. amoroase sunt in conexiune cu o persoana care locuieste intr-o alta zona a orasului- corect
    Este posibil ca perioadele de inactivitate indelungata sa fie urmate de experiente concentrate si intense, aproape excesive-semi-corect
    Sagetatorii nu acorda prea multa importanta detaliilor-gresit
    ar fi bine sa incercati sa o exprimati in mod constant- corect

    RăspundețiȘtergere
  4. astea le-am observat si eu si le-am bifat, am vrut sa iti si trimit mesaj dar te-am lasat sa citesti...oricum si ce scrie la mine se potriveste:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Varsatorii sunt niste perversi inascuti :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Da,interesant...se cam potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt Leu. Stiam din rasfoitul zodiacului european ca energia mea e tumultoasa, emotiile vii, ca inclin catre cucerire, aventura si iubiri arzatoare... ori chiar fulgeratoare (!), ca am dorinte acute, care se cer implinite imediat, fara a tine cont de riscuri. Din ce am citit acum, aici, retin sa caut sa ma simt bine in pielea mea. Recunosc orientarea spre placere. Liviu

    RăspundețiȘtergere
  8. La mine nu se potriveste :(
    Cat despre "nevoile sexuale" nu iti mai povestesc :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ei bine..este partial adevarat ;))

    RăspundețiȘtergere
  10. La mine nu se potrivește foarte bine ;))

    RăspundețiȘtergere