Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

miercuri, 2 iunie 2010

Ultimele zile!

Na bun. Ieri a luat sfarsit si "Speşicăl olimpics part III", adica proba la limba engleza. Am terminat-o si pe asta asa ca pana la sfarsitul lunii iunie mai am timp sa invat linistita. Am zis ca ma mai duc si saptamana asta in fiecare zi la scoala pentru ca mai am doar saptamana urmatoare si vreau sa petrec putinul timp care a ramas alaturi de colegi, deoarece sunt ultimele zile pe care le vom petrece impreuna avand in vedere ca multi pleaca din oras, altii pleaca din tara si chiar daca vom pastra legatura, ne vom vedea din ce in ce mai rar si din pacate relatiile se vor raci. Mergand in fiecare zi la scoala, cum nu facem mai nimic acum, avand in vedere ca deja se incheie mediile, am zis ca decat sa pierd vremea, imi duc la scoala sa mai invat cate ceva, sa mai fac ce mai am de facut. Zis si facut. Ei azi la scoala, din 4 ore cat am stat, nu am reusit sa invat mai deloc pentru ca mai avem doar o saptamana intreaga si trebuie finalizat programul pentru ultimul sunet ca doar noi vrem sa facem ceva mai aparte. Saptamana viitoare nu prea mai avem timp de asta pentru ca deja profesorii ne asteapta cu serenada, adica alte pregatiri. Asa ca deja cam trebuie sa ne grabim. Nu vrem sa luam doar niste melodii pe care sa le cantam, ci vom modifica versurile. Vor fi mai multe momente si cam necesita putina pregatire. Ma enerveaza intr-un fel toata agitatia asta, toata incercarea de a face ceva mai diferit decat ceilalti, dar oricum sper sa iasa bine si la final, printre lacrimi, sa putem zambi pentru ca totusi am facut o treaba buna.
N-am inspiratie de nimic in momentul asta pentru ca toata inspiratia mea merge pe lucrurile pe care trebuie sa le scriu in albume. Asa ca am sa inchei aici.
V-am pupat!

16 comentarii:

  1. Orice usa se inchide, da sansa altora sa se deschida. In viata ni se inchid cateva usi, dar ni se deschid nenumarate. Intampina-le deschiderea zambind.

    RăspundețiȘtergere
  2. have fun incontinuare, si sper sa iasa totul ok.

    RăspundețiȘtergere
  3. `profesorii ne asteapta cu serenada` ce serenada lol ?(imi cer scuze nu inteleg:))

    RăspundețiȘtergere
  4. acum ar trebui sa rad dar n-am sa o fac si am sa-ti explic...deci, in ultima saptamana din clasa a XII-a, profesorii ne asteapta la ei acasa cu serenada...ne spun ziua in care ne asteapta si in acea zi merge toata clasa. Nu e nimic iesit din comun, pur si simplu e un fel de traditie...la profesor acasa se canta in primul rand Gaudeamus si apoi cantecele pregatite pentru ultimul sunet de clopotel...dupa asta depinde de fiecare profesor in parte ce urmeaza pentru ca fiecare se pregateste pentru asta in felul sau!

    RăspundețiȘtergere
  5. E bestiala ,,traditia voastra'' :X:**
    si la cat mai multa inspiratie!!!
    Apropo...la voi se trec mediile???:*:**

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc...momentan inca nu sunt trecute in catalog, dar ne stim fiecare situatia...acuma asteptam cica saptamana viitoare cand teoretic vor putea trece si mediile, acuma nu stiu ce sa zic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aşa îi spuneţi,''ultimul sunet''? La mine a fost ''ultimul clopoţel'',am purtat robe,am băut suc şi mâncat aperitive.Doar banchetul a fost super :D

    RăspundețiȘtergere
  8. E prescurtarea de la "ultimul sunet de clopotel".
    robe la sfarsitul clasei a XII-a?

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragă Balauriţă îţi urăm şi noi baftă şi spor în toate.
    Cât despre robe, cred că nu contează f mult, cred că cel mai important contează să vă simţiţi voi bine! Robele sunt aşa după modelul american, eu una nu am fost deloc încântată de ele.

    RăspundețiȘtergere
  10. si fazaa cu robele, si la noi is robe:)) mai oleak si tre sa le luam p noi:)
    succes la bac darling:D c ai luat la english?:D puup

    RăspundețiȘtergere
  11. Mult succes în tot cee ce vei întâmpina în viaţă! Ai pe blog-ul meu o leapşă care te aşteaptă ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. frumos acest "inger fara arip" si frumosi oki...Iti doresc bafta in continuare !R a f a e l

    RăspundețiȘtergere
  13. multumesc pentru urari...Rafael multumesc mult pentru compliment

    RăspundețiȘtergere