Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

marți, 29 iunie 2010

Tired

M-am saturat...m-am saturat sa fiu aia proasta care face si pe dracu in patru ca sa fie bine si cand vine vorba ca acel cineva sa faca ceva pentru mine, se intampla din paste-n craciun. M-am saturat sa se intample tot asa si apoi sa stau sa plang singura ca sa ma calmez si de obicei se intampla tot in momente dinastea in care am multe de facut. Am crezut ca e bine ce fac si cum fac, dar se pare ca oricat de bine ar fi, nu da niciun rezultat, pentru ca atunci cand am mai mare nevoie, se intampla altceva mult mai important si am cazut pe locul doi foarte usor. Si uite-asa am reusit sa am iar o stare de spirit inuman de buna...
Daca nu acum, atunci cand?
Intr-un fel am ajuns la concluzia ca daca nu ai asteptari de la persoanele din jurul tau, nu poti sa fii dezamagita, astfel nu am mai suferi atat. Dar oare atunci cand tii la o persoana si atuni cand iubesti, poti sa faci acest lucru? Cam foarte greu.

14 comentarii:

  1. Hey..stai chill lucruri dastea se intampla frecvent.Nu trebuie sa pui totul la suflet..sa o iei atat de personal..se rezolva..trebuie sa tratezi lucrurile cu seriozitate si mult calm.
    O sa fie bine :*

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu coco dar sunt o persoana extrem de sensibila pe care o raneste si un simplu cuvant...incerc sa ma schimb si sa arat ca nu imi pasa dar imi e greu, pentru ca asa sunt...dar ce te faci atunci cand lucrurile se intampla cu oameni foarte apropiati? eu cel putin nu am cum sa nu le pun la suflet

    RăspundețiȘtergere
  3. poate ar trebui sa le spui ca te deranjeaza asta. si ca esti acolo, nu esti invizibila

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa sunt si eu ..dar spre deosebire de tine latura asta sensibila o tin in interior...iar pentru ceilalti am partea mea dura pe care o ingradesc frumos pe fata mea..asa nimeni nu stie ce simt defapt si cat ma doare uneori..
    Este de la sine inteles ca si eu am momente cand nu ma mai pot ascunde si las toate sentimentele sa iasa la exterior.Ca fiecare avem momente cand clacam fara sa vrem..fiecare avem momente cand simtim ca trebuie sa spunem ce vrem,ce ne doare,avem nevoie de un umar pe care sa plangem.
    Si cand vine din partea celor apropiati..hm..e la fel pentru ca si ei sunt tot oameni si ei gresesc...
    Toata lumea face asta..nu trebuie sa facem diferente cum ca unii sunt mai apropiati si altii nu.
    Spuneai ca vrei sa te schimbi..asta este un lucru bun pentru ca vine de la tine,tu iti doresti asta nu altcineva..
    Gandeste pozitiv,numai asa te poti "imbarbata" singura :*:*
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. anelise ar fi de la sine inteles ca nu sunt invizibila si aici ma refer la o persoana,dar se pare ca totusi este nevoie de explicatii suplimentare

    RăspundețiȘtergere
  6. coco multumesc mult de tot pentru sfaturi, esti o scumpa >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Vorbeste cu acea persoana si spunei cât de mult te deranjeaza. Daca nu se schimba rasplatestel/rasplatesteo cu aceasi moneda...

    RăspundețiȘtergere
  8. Uff..e greu:(..stiu cum..asa st si eu..am asteptari de la toate pers din jurul meu si apoi imi plang singura de mila..:(.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu te înţeleg şi ştiu cât de greu îţi este pentru că şi eu trec printr-o situaţie asemănătoare şi e cu mult mai greu când acea persoană îţi este apropiată şi mai ales când nu îţi înţelege explicaţiile, dacă ai hotărât să te schimbi, fă-o şi lasă persoana respectivă să înţeleagă singură că te-ai schimbat, că vrei şi meriţi să fi ascultată, oricât de greu ţi-ar fi impune-te!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cateodata persoanele din jurul tau te dezamagesc.Cu voie sau fara...Totul e sa sti sa treci peste acet lucru.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am incercat sa iau in considerare sfatul tau .. cu asteptarile de la persoane.. si incep sa reusesc.. dar nu pot asa de repede. oricum mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu spun mereu pe faţă tot ce mă deranjează. Unii oameni nu înghit asta şi aleg să se îndepărteze, iar eu ajung la concluzia că oricum ăia nu meritau nimic. Uneori e bine să nu-ţi pese, să nu dai doi bani, să te pui pe primul loc, să dansezi, să fii fericit şi să ZÂMBEŞTI. Dacă nu zâmbeam, înebuneam până acum. Dar până la urmă, toţi oamenii buni sunt..nebuni:D Era o replică în Alice in Wonderland, dialog adică, şi anume:
    "-Have I gone mad?
    -I m afraid so.You are entirely bonkers. But I ll tell you a secret. All the best people are"
    :D

    RăspundețiȘtergere
  13. la fel si eu sunt frte sensibila si ma raneste orice cuvant..da am observat ca in lumea unde traim exista fel si fel de oameni ..si trebuie sa fi puternica indiferent ..pentru ca pana la urma ..tu esti singura care ai grija de tine.nu`i mai pasa lu nimeni :)..sunt multi oameni egoisti care se gandesc numai la ei .asa ca la randul tau ..fa si tu la fel ..gandestete numai la tine ! sa iti fie tie bne :)

    RăspundețiȘtergere