Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

duminică, 27 iunie 2010

Neata din nou

Tocmai m-am trezit, cu un chef de viata de nici nu are rost sa vorbesc despre el, dar simt ca parca imi mai revin pentru ca imi savurez tigara si cafeaua de dimineata...ideea e in felul urmator, ca sa nu ma trezesc si sa ma pun direct pe invatat, m-am postat in fata calculatorului si am inceput sa va citesc pe voi, dupa care mi-am verificat mailu. Aici, ce sa vezi! Am primit un mail de la ceva :Xbebitzu:X care ma invita sa imi fac lipeala cu el sau ea pe "lipiciosii.ro", cica cel mai cool site de dating. Mda, banuiesc ca asta va deveni mai rau decat hi cinciu. Pe acest site se gasesc "Mii de poze, jurnale, grupuri, forum, chat, jocuri si multe altele" care cica ma asteapta. "Vino si lipeste-te de noi si cu noi, dar ai grija: creeaza dependenta! Spor la lipeala!"...creeaza dependenta? Deci nu mai am cuvinte.
Am putea spune ca pe de o parte sunt ok site-urile astea de socializare, sau cel putin la inceput, cand nu stie foarte multa lume de ele, dar pe masura ce stiu tot mai multe persoane de acel site, se ajunge in ultimul hal. Pentru ce sa imi pun poze pe inca in site ca lumea sa imi lase comentarii gen" scumpik, dulcik si care mai apoi degenereaza in "ce buna esti, sexoasa s.a.m.d

14 comentarii:

  1. Eteee la ea! Te rog frumos, ce-ai cu haifaivu? Am ras odata o ora intreaga citind profilul unei fete de 16 ani(dupa data nasterii, afisata), 17 dupa cum spunea ea peste tot. Datele personale erau... poveste!! Erau intime si frizau absurdul (adica mintea de rupea pamantul). Sotul meu m-a intrebat daca e o gluma.
    Insa nici mie nu-mi plac siteurile de socializare. Am cont pe netlog (care e cam prafuit) - intru pe el doar cand mai primesc vreun mail de la ei. Pe facebook mi-am facut cont dar nu mai pot intra pentru mi-am uitat parola. Si uite-asa s-a incheiat aventura mea prin hatisurile internetului...

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) lipiciosii?? ce tare:)).eu hi5 mi l-am sters, nu-i de mine acolo. facebook-ul mi se pare mult mai ok si in limitele bunului simt.asta depinde si de prietenii pe care ii ai acolo.pe netlog mi-am facut cont insa nu mai stau sa umblu pe el,intru doar sa vad ce comentarii primesc si cine ma adauga ca prieten si bineinteles ca primesc un mare ignore din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineaţa! Mie mi se par destul de copilăreşti site-urile astea...şi apoi nu prezintă nici un fel de încredere (repet pentru mine) pentru că în final...nu ai nici o garanţie că poza afişată în dreptul unui profil este a persoanei respective, se întâmplă multe lucruri nasoale în urma legăturilor stabilite pe aceste site-uri. Spor la învăţat!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu m-am saturat de copilarii si de baliverne...mi-a gasit un prieten poza mea la una pe hi5 si full de comenturi la poza si dalea...i-am trimis mai multe comentarii normale ca sa stearga poza cu mine si nimic si dupa aia am lasat formalitatile, intr-un final am sters-o...am mai continuat sa am apoi cateva poze doar si acum mi l-am sters

    RăspundețiȘtergere
  5. Multa multa bafta >:D<
    Note cat mai mari :X

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am ramas cu facebook.e ok si parca lumea mai are bun simt pe-acolo.e adevarat ce ai scris.cele mai multe comentarii pe astfel de site-uri sunt de-a dreptul nesimtite;)

    RăspundețiȘtergere
  7. toată lumea trage de mine dacă am facebook. nu am şi nici nu prea am de gând să-mi fac, nu ştiu de ce...
    presupun că acum eşti la bac, îţi ţin pumnii strânşi!!! :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti o fata frumoasa,si cu siguranta nu ai nevoie de aceste site-uri...

    RăspundețiȘtergere
  9. ei?cum a fost azi balaurita?

    RăspundețiȘtergere