Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

miercuri, 3 martie 2010

Why?-again

De ce tot timpul cand crezi sau cel putin ai impresia ca totul merge bine, trebuie sa se intample ceva care sa darame toata acea stare de bine si sa te puna la pamant?
De ce niciodata o stare de bine, fara probleme nu poate sa dureze si tot timpul apare ceva, ceva neprevazut, care modifica tot?
De ce atunci cand te simti rau, ai mai mari nu te lasa sa pleci de la servici si iti spun scurt si la obiect sa iti rezolvi problemele pe care le ai dupa ce se termina programul de munca?
De ce nimeni nu te intelege atunci cand simti ca nu mai poti si ca iti cedeaza picioarele si cazi si corpul tau nu mai raspunde la comenzi?
De ce nimeni nu incearca sa te ajute?
De ce nu putem fi mai intelegatori, mai umani?
Inca o data imi dau seama ca traiesc intr-o tara de cacat unde toti oameni sunt ahtiati dupa bani, unde toti aia mari fac exces de putere si iti spun ca daca pleci acasa pentru ca te simti rau, nu mai are sens sa vii, unde nu mai exista respect si aia mari pentru care oamenii trag si muncesc ii vad pe oameni ca pe niste roboti care nu au voie sa se imbolnaveasca. Si de ce?...pentru simplu fapt ca au o pozitie mai buna? ...pentru ca acum mult timp, acei oameni care trag si muncesc pentru altii nu au avut pe cineva langa ei care sa le spuna sa invete si sa traga ca sa nu ajunga sa munceasca pentru altii care sa vina sa isi bata joc de ei?
In concluzie...asa tara...asa oameni!

8 comentarii:

  1. noah da ce s-a intamplat ? sau e doar asa critica constructiva la starea de imbecilitate a romanilor

    RăspundețiȘtergere
  2. s-a intamplat, s-au intamplat multe...chestii care nu-s ale mele dar ma afecteaza si indirect si direct...complicat stiu

    RăspundețiȘtergere
  3. Aşa sunt unii oameni,mai puţini înţelegători.Ar trebui să ştie că un om care nu lucrează la capacitate maximă,lucrează degeaba.Mediu de lucru ostil,program lung,salarii mici.Îţi vine să te micţionezi pe el de serviciu şi să îţi baţi şeful .

    RăspundețiȘtergere
  4. Întrebările sunt bune, dacă căutăm răspunsuri... şi încercăm să schimbăm ceva... altfel sunt doar un oftat adăugat în marea de întrebări fără răspuns.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu numai in romania se intampla asta ... si eu pot sa zic asta cel mai bine :) uneori as vrea sa fiu jignita de un roman al meu , decat de alte persoane straine :) dar asta e , am invatat sa nu imi mai pese ... in fond , eu imi vad de viata mea ....

    RăspundețiȘtergere
  6. @blindiu...achietez la parerea ta chiar daca momenta sunt la scoala...da am lucrat...chiar daca a fost doar pe timp de vara...si am vazut atunci cat de greu se face banu, mai ales ca am lucrat in 3 schimburi...foarte tare

    RăspundețiȘtergere
  7. @denisa...cred ca atunci cand punem intrebari, le punem cu scopul de gasi raspunsul sau de a-l primi

    RăspundețiȘtergere
  8. @fara suflet...si eu imi vad de viata mea si nu prea imi pasa prea mult de ceea ce se intampla in jurul meu dar nu pot sa raman nepasatoare cand de fapt e vorba chiar de mama mea!

    RăspundețiȘtergere