Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

duminică, 7 martie 2010

8 martie


In fiecare an, pe data de 8 martie se sarbatoreste ziua femeii si a mamei.
Tin minte ca atunci cand eram mica, inainte de ziua de 8 martie, la gradinita si mai apoi la scoala in clasele I-IV, munceam de zor toti copiii pentru o felicitare confectionata cu manutele noastre pentru mamici...erau niste felicitari atat de simple, dar pentru care ne chinuiam cateva zile ca sa le termin si sa le putem oferi la fix cu multa dragoste si cu cate un buchetel de ghiocei.
De asemenea, tin minte ca de 8 martie, tata ii aducea flori mamei mele si un cadou,dar imi aducea si mie cate ceva si imi spunea ca eu sunt o femeie in devenire asa ca si eu trebuie sa primesc un cadou, chiar daca nu la fel de mare ca si al mamei.
Ziua de 8 martie este ziua noastra, a sexului frumos!


"Suntem veriga firului de ata
A fiecarui lant facut din doi,
E greu cu noi, femeile, în viata,
Dar e si imposibil fara noi."Cateva melodii care sa tina locul unei felicitari din partea mea.
Iar acum in incheiere...un 8 martie cat mai frumos pentru toate domnisoarele si pentru toate doamnele!

12 comentarii:

 1. have a beautiful day tomorrow...and a lot of love,obvious!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. hey...la multi ani de 8 martie si tie.

  RăspundețiȘtergere
 3. O zi plină de bucurii... îţi las o îmbrăţişare sinceră şi un zâmbet.

  RăspundețiȘtergere
 4. La multi ani iubita..sa ai o zi superba si sa fii coplesita de iubire

  RăspundețiȘtergere
 5. Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos.

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu acum fac felicitările în Paint :)).Îţi doresc toate cele bune,multă sănătate,succes în tot ceea ce întreprinzi !

  RăspundețiȘtergere
 7. Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!

  RăspundețiȘtergere
 8. LA MULȚI ANI! În această zi superbă de primăvară îți doresc să fii înconjurată de dragoste,să fii răsfațată, alintată, să ai tot ce ți-ai propus. Îți doresc să poți zbura spre ceruri, in cautarea unei noi aventuri pe căile periculoase ale dragostei, să fii ceea ce nu ai fost niciodată, să fii dorită. :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
  Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos :*.

  RăspundețiȘtergere
 10. Multumesc enorm pentru urare. Asemenea. O primvara superba si caldura in suflet. Pentru ca vremea nu e de partea noastra..din pacate.8 Martie superb!

  RăspundețiȘtergere