Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

joi, 11 martie 2010

TIC-7 dimineata!

Deci...ma trezesc in pnm la 5 jumate dimineata ca sa ajung la scoala ca doar am ora de la 7. Ca sa mentionez si ce ora...am Tic, adica Tehnologia Informatiilor si Comunicatiilor. Am ajuns la scoala de mai bine de 20 de minute si m-am pus la calculator. Mi-am introdus parola si user-ul si acum stau...si vegetez in fata calculatorului. Doamna profeseara de cand a inceput ora nici macar nu a venit in laborator sa vada care am venit la ora, pentru ca este prea ocupata sa stea cu celelalte profe care au venit la scoala din plictiseala, sa barfeasca, sa isi bea cafeaua de dimineata si sa isi fumeze tigara.
Lux frate...am venit la scoala ca sa stau pe mess...si cica in 28 aprilie avem proba la Tic...nu ca ar fi foart greu, da avand in vedere ca e proba practica ar trebui sa facem si noi cate ceva la scoala...da nu...ca profa vine sa ne dea un site sa facem variante si cam atat...sunt niste teste gen cum vor fi la bac da nu vine nimeni sa iti spuna unde ai gresit si de ce!

8 comentarii:

  1. Părerea mea CTR+ALT+DELETE...sau mai merge Format C :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai liniștită..cam așa se face practica prin unele școli, de facultăți nici nu mai vorbesc, eu am fost dezamăgită total dar asta e, dacă majoritatea se complace în situațiile respective. Experiența, singurică ți-o faci prin alte locuri, asta dacă, chiar te pasionează un anumit domeniu. O zi faină îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. mda...stiu...e mai nasol atunci cand vezi ca nu doar elevii se complac in situatia asta ca inca elevii se bucura de ora in care profu nu are chef sa vina...da e chiar penibil cand profesoru la prima ora cu noi vine si ne spune ca el nu pune absenti, ca lui ii convine daca noi nu venim ca macar poate sa isi bea si el cafea linistit in sala de fumat cu altii profi...pentru ca acasa nu are timp...si culmea...la materoo ;a care chiar ai avea nevoie sa stii cate ceva...e lasa ca mai bine ne scoate ochii profa de stiinte ca nu invatam si ca ne batem joc de materia ei si ne umple de 3 si 4 cand este o materie de umplutura la profilul nostru, da bine ca acolo ni se pretinde!Mersi la fel:*:*:

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci.Asa ma descarc eu...prin scris.Sa stii ca nu sufar din dragoste asa cum reiese din ceea ce scriu.Am mai luat teapa in amor,dar nu ma consum.Viata e frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Te descurci până la urmă... trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  6. S-o pui pe profa să îţi dea commenturi şi să te aşeze în blogroll.Să nu te enervezi prea tare şi să vedem un nou scandal cu profi bătuţi :D. Fii liniştită,n-ai probleme în România la Bac :))

    RăspundețiȘtergere
  7. =)))
    macar asta ma consoleaza
    ideea e ca ma enerveaza ca se degradeaza pe zi ce trece invatamantul si toata lumea spune ca din cauza noastra, a elevilor..pe dracu
    cum sa iti vina sa inveti, sa mergi la scoala cand vezi ca efectiv te iau de fraieri si ca ii doare fix in cur daca vii sau nu

    RăspundețiȘtergere