Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

vineri, 19 martie 2010

Romanian Gigolo!

deci...cica s-a nascut o noua vedete pe la pro tv, ieri...cand am auzit in prezentarea de la inceputul emisiunii ca in platou va veni un nou gigolo al Romaniei, ma gandeam ca totusi arata altfel...cand, ce sa vezi...a aparut un distins domn, in varsta de 36/37 de ani, cu ochelari, la costum, timorat, emotionat de trebuia sa scoti cu clestele cuvintele de la el...a inceput el sa povesteasca de inceputurile lui cand el avea 17 ani, iar pe vremea aceea nu exista multa publicitate asa ca el, pentru a-si face publicitate, dadea anunturi in ziar.
Astfel, la un momendat a sunat o tanti de 40 de ani, necasatorita, care l-a invitat sa ia cina in oras si mai apoi, dupa spusele acestuia, la emisiune, au ajuns si in apartamentul acesteia. Cum inceputul a fost mai greu, a continuat tot cu anunturile in ziar, iar cererile au inceput sa fie pe masura. Nu a durat mult si a ajuns la cocluzia ca, pe langa faptul ca este un mod de a mai face cativa banuti, chiar ii place ceea ce face si pentru el a ajuns chiar o pasiune. Ba a ajuns chiar sa mearga in concedii cu femeile respective pentru ca, el sustine ca, pe langa placeri sexuale, el le ofere femeilor si intelegere, si masaje, si consiliere, asemeni unui psiholog. Dar el prefera mai degraba sa se numeasca domn de companie, deoarece pentru el a fi gigolo, inseamna numai intalniri amoroase, ori el face mult mai mult de-atat. Cunoaste si arta seductiei!
A multumit in final naturii ca este viril si bine dotat si a spus ca el face mai multe cure, care tin cam in jur de 6 luni, cu propolis...pentru a putea face fata pentru ca are femei care ii cer o noapte intreaga, iar el nu se poate face de rusine.


Ce mai poti sa spui cand peste tot la tv vezi asemenea aberatiuni? Cand vezi ca de fapt promovarea novalorilor este tot mai mare si ca de fapt asta se vinde cel mai bine?

6 comentarii:

  1. Tzuky zice: Cine este Mihai Eminescu?
    http://munteanul369.wordpress.com/2010/03/19/cine-este-mihai-eminescu/

    Tzuky zice: Grecii au plecat spre Elada din Romania
    http://ramaniamyblog.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta se vinde cel mai bine;PROSTIA... sper să realizeze cineva că avem nevoie de un pedagog national, o persoană cu mintea deschisă, să ne înveţe bunul simţ şi adevăratele valori... altfel...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai nene... si eu vreau sa devin gigolo... da' numai sa le pentru placerile din asternuturi. Cat timp iese banu' e ok.

    Bine... acum nu as iesi la televizor sa ma laud ca fac asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. pai aici e de fapt problema...ca esti gigolo si faci bani ii una, da cand mai vii si la tv ca sa spui asta si iti pui si nume de cod ca cica sa nu te recunoasca colegii ii penibil

    RăspundețiȘtergere
  5. Un gigolo de doi bani,bineînţeles.Dacă nu-l place Oana Roman,trăieşte degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa-i suge ti pula , ca va ofticati ca face mii de euro pe luna din astea, sa il lingeti pe coaie !!!

    RăspundețiȘtergere