Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

joi, 18 martie 2010

Nice and slowly!

Buzele lui le prinsera infometate pe ale ei. Gura lui se inchise peste a ei, luand-o total in stapanire. Buzele lui le sorbeau pe ale ei. Inconstient, mainile ei ii magaiau fata, iar apoi se juca cu degetele prin parul lui. Soldurile lui s-au apropiat de ale ei si, foarte natural, ea i-a raspuns cu aceiasi miscare, lipindu-se de el. Simti, mai mult decat auzi, cum i se opreste respiratia in gat, iar apoi auzea cum buzele lui ii sopteau numele. Mana lui ii mangaie spatele, se opri putin pe talie si apoi cobora pe curba dulce a soldurilor. El o apuca tandru si o aduse si mai aproape de el. Gura lui ii saruta lobul urechii si apoi cobora senzual pe gat. Mana lui se afla la baza coastelor ei si urca incet... pana cand ii cuprinse sanul. Palma lui se potrivea asa de bine de parca era croita special. Incepu o miscare usoara, circulara, care parca o suspenda intr-o atmosfera euforica, iar gura lui era la urechea ei, facand ceva ce-i dadea o senzatie delicioasa. Gura lui ii sorbea din nou cu lacomie buzele, iar cand isi plimba limba pe buza ei de sus, iar apoi pe cea de jos, ii auzi geamatul adanc din piept. O saruta marunt si usor, gustand fiecare bucatica a gatului si pieptului ei, ca un gurmand la un mare ospat. Degetele lui erau blande si totodata imperative, in timp ce o explorau si o mangaiau. Ea era prinsa intr-o capcana dulce, umeda, fierbinte, din care nu vroia sa scape. Simtea cum mana lui ii mangaia coapsa intr-un ritm erotic. Mana lui era foarte aproape de centrul corpului ei. Fiecare terminatie nervoasa din corpul ei pulsa spre acel unic punct, care ardea de nevoia de a fi eliberat!
Si eliberarea a venit!
S-au bucurat unul de corpul celuilalt pe toata durata noptii. Sentimenele lor invaluiau camera. Dimineata cei doi nu dormeau inca, ci isi jurau iubire vesnica, dupa o noapte in care si-au jurat iubire unul celuilalt prin intermediul corpurilor lor.

9 comentarii:

  1. multumesc! suna si mai bine atunci cand ai parte de o asemenea noapte!

    RăspundețiȘtergere
  2. wowwwwwwwwwww....vreau si eu:X:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. ms de comentariu.. :| da suna a noaptea perfecta dar defapt e doar o masca a cuvantului "tragedie " :| ma bufnit plansu cand am citit ce.ai scris aici :| imi imagineam noaptea aia cu el :| ... pai numai are remediu . eu il iubesc d 8 luni :| el acum a zis ca numai vrea sa ne impacam ca ma vede ca pe o prietena. si ca nu vrea obligatii :|

    RăspundețiȘtergere
  4. Speachless. O noapte perfectă descrisă cu ajutorul unor cuvinte perfecte. A fost o plăcere să-l citesc:)
    @offtopic Sper că ești mai bine un pic, liniștește-te.Orice lucru are o rezolvare.Relaxează-te în ce mod ți-e mai la îndemână, și ai să vezi că mai târziu, cu mintea clară, o să privești lucrurile cu alți ochi.Take care.

    RăspundețiȘtergere
  5. @si mai sunt multe de zis....ceea ce am scris eu e de fapt ce am trait ...ceva de care pana acum nu am mai avut parte!

    RăspundețiȘtergere