Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

miercuri, 24 martie 2010

Leapsa!

Am ajuns de la scoala si asa cum am promis am sa ii raspund scumpei Wanixa la leapsa.

Primul cuvant rostit a fost- banuiesc ca mama, in afara de celelalte gangureli rostite pe limba mea si pe care nu le intelegea nimeni.
Prima zi de scoala generala- a fost una foarte urata din pricina vremii, afara ploua, era foarte frig, dar in momentul in care am intrat in clasa, mi s-a inseninat chipul, deoarece in ultima banca, pe randul de la geam, era un baiatel si o fetita, gemeni, cu care am fost si la gradinita...asa ca evident am fugit inspre ei si m-am asezat in fata lor.
Primul sarut- aveam aproape 14 ani si ca toate fetele tindeam la baieti mult mai mari...eram in sat la bunici, intr-o seara frumoasa de vara, cu cerul instelat, pe marginea unui paraias micut...era si el, baiatul care imi placea...avea aproape 20 ani...dupa mai multe ore de stat si barfit in acea seara, a venit si momentul mult asteptat pentru mine..."sarutul".
Prima formatie care mi-a placut la nebunie- pai tre sa recunosc ca imi placea formatia care era in voga cand aveam nu foarte multi anisori, le stiam toate piesele si toate dansurile...era formatia dupa care toate fetitele erau inebunite...formatia Andre.
Pr
imul cd cumparat- pana am ajuns sa imi cumpar primul cd a cam durat ceva timp, in orice caz stiu ca am primit un cd cand am mers cu colegii la McDonalds...era ceva compilatie cu mai multe trupe a caror cantece erau hituri la momentul respectiv...iar prima caseta cumparata,din banii mei, era cea a baietilor de la O-Zone, pe care se gasea si melodia Dragostea din tei.
In prima zi de liceu- emotiile au fost extrem de mari pentru ca sunt o fire foarte emotiva, dar am trecut destul de repede peste, m-am acomodat foarte repede, dar nu pot sa spun ca am ramas cu un moment anume din acea zi...din contra...restul momentelor care imi vin in minte sunt legate de-abia de a doua saptamana de scoala cand deja am inceput sa ne cunoastem, vorbeam mai mult si relatiile de prietenie au inceput sa se contureze.
Primele cuvinte pe care mi le-au adresat colegii mei-
au fost vesnicele cuvinte pe care ti le adresa toata lumea atunci...la ce scoala ai terminat clasele V-VIII si cu ce medie ai terminat...nimic interesant!
Prima zi de facultate- am sa scriu despre asta cam peste 6 luni si un pic.
Prima restanta- o sa vedem la iarna, dar sper sa nu fie vorba chiar din primul semestru de restante.
Prima zi la locul de munca- am lucrat acum 2 veri la un fast-food...primele 3 zile au fost de proba cum ar veni si am stat doar 4 ore in care nu pot sa spun ca m-am rupt foarte tare cu munca, ca eram ajutor...dar dupa astea 3 zile, am intrat direct in tura de noapte (mergeam toata saptamana de noapte), 8 ore...in primele ore de lucru eram ca un titirez care incerca sa le faca pe toate bine, dar in scurt timp deja eram obosita...dar mi-a prins bine ca am lucrat, am lucrat si vara trecuta si am vazut cat de greu se fac banii.
Prima oara cand am postat pe blog- pe data de 29 septembrie 2009.

Cum si eu am primit-o, nu o voi tine doar pentru mine...si o voi da si la altii...Balauru, Blindius, rms, Ruxandrika, Fara suflet, Sasha

3 comentarii: