Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

sâmbătă, 6 martie 2010

Femei vs barbati.


Toata lumea isi pune vesnica intrebare: "Cine insala mai mult? Femeile sau barbatii?".
De ce trebuie tot timpu sa facem etichete pentru orice si sa etichetam oamenii? De ce trebuie sa facem diferente cand de fapt toti suntem oameni, toti avem nevoi si toti ajungem sa facem asta cel putin o data. De ce? Fiecare are motivele sale proprii si personale pentru care nu putem sa etichetam un om sau sa il judeca sau chiar sa generalizam.
Dar de ce ajungem sa inselam chiar si atunci cand avem langa noi tot ce ne-am fi putut dori? Atunci cand ni se fac toate poftele? Poate din prostie? Dar intreb din nou :"De ce?"...ca mai apoi sa ajungem sa stricam o relatie frumoasa pe care o avem dintr-o prostie? Din dorintele animalice pe care nu le putem stapani? Sau mai nou, doar asa reusim sa ne dam seama ca persoana pe care o avem alaturi reprezinta mult mai mult decat o relatie care sa existe si sa nu suferim de singuratate?
Multi spun ca inseala din orgoliu chiar si atunci cand au acasa tot ce isi doresc si pentru a vedea ca inca pot face noi cuceriri. Multi sustin ca fac asta pentru a incerca ceva nou. Ceva nou? Ce poate fi considerat nou atunci cand inseli? O labie mai mica sau mai mare? Sani mai mici sau mai mari? Un penis mai mare sau mic?...Ceva nou putem incerca si cu persoana cu care avem o relatie, daca chiar ne dorim asta!
Sunt persoane care spun ca ceea ce o aventura le ofera, persoana de langa nu le poate oferi...si asta pentru ca majoritatea sustin ca persoana cu care iti inseli iubitul sau iubita, este tot timpul mai lipsita de inhibitii, poti incerca tot ce iti trece prin cap si nici nu iti este jena fata de acea persoana sa ii spui ce iti doresti de la acea noapte.
Pai frate, daca vrei ceva anume si persoana cu care ai o relatie nu isi da seama si asta pentru ca nu este nici medium si nu are nici puteri supranaturale, incearca sa vorbiti. Sa-i spui ce iti doresti in plus in relatia voastra, sa ii spui toate ideile care iti trec prin cap si sa vedeti care va convin mai mult...sa ii spui chiar ce ai vrea sa incerci nou in pat si cum sa decurga actul in sine. Orice se poate rezolva prin comunicare si nu e necesar sa ajungem sa inselam doar pentru ca avem nevoie de jumate de ora sau de o ora de ceva nou.
Dar nu...decat sa vorbim, sa ne spunem ideile si dorintele, chiar si cele mai arzatoare dorinte, preferam sa cautam in alta parte!

6 comentarii:

  1. da` .. ai dreptate ..` "O labie mai mica sau mai mare? Sani mai mici sau mai mari? Un penis mai mare sau mic?..." - eu una` mentionam si "un vagin mai stramt .. sau nu. " :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))
    ahh mi scuzi da acest detaliu l-am omis

    RăspundețiȘtergere
  3. ai omis un detaliu al naiba de important :P joke :P
    credeam ca nu am fost inselata niciodata , nici macar cu un cuvant .... am descoperit ca nici macar un cuvant nu era edavarat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bărbaţii înşeală mai mult,dar nici femeile nu sunt uşă de biserică :P

    RăspundețiȘtergere
  5. ehh daca tu zici ca ei inseala mai mult
    oricum parerea mea e ca otit suntem o apa si-un pamant :p

    RăspundețiȘtergere
  6. @ fara suflet...stiu cum e crede-ma...se spune ca dragostea se demonstreaza si ca faptele conteaza cel mai mul...s-a intamplat ca nici faptele sa nu fie adevarate, sa fie doar facute pe moment si la repezeala, fara niciun sentiment la mijloc, din simpla dorinta de a nu ramane singur si ca eu sa cred ca face orice pentru mine!

    RăspundețiȘtergere