Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Scoala cica!

Facuta "mop" de o colega...a "lustruit" cu ea gresia din baia scolii. Un nou titlu de stire pentru a sublinia inca o data ceea ce se intampla in scolile din Romania.  

Ideile potrivit carora elevii merg la scoala pentru a invata, pentru a se maturiza si pentru a-si forma un caracter pe fondul culturii nu mai sunt la moda sau cum spun unii "nu mai sunt in trend".Acum sunt in trend paruielile intre fete, care de cele mai multe ori pornesc de la un "subiect" de gen masculin.

O astfel de intamplare a avut loc din nou intr-un liceu din Ploiesti.Doua eleve, fiecare cu gasca ei de sustinatori s-au retras in baia scolii pentru o mica partida de pumni, picioare si palme peste fata.Cica lucrurile s-au "acidulat" cand una dintre fete a fost pusa la pamant de apriga ei adversara.

Aceste intamplari ar trebui sa ne atraga putin atentia pentru ca au loc din ce in ce mai des in scoli. Se pare ca mai nou scoala a devenit un loc in care fiecare isi rezolva problemele prin intermediul pumnilor.Foarte tare!

5 comentarii:

  1. Având în vedere țara în care trăim nimic nu ar trebui să te mai mire. Se băteau fetele și băieții când eram eu la liceu ... acum ce să mai zic, lucrurile cică 'evoluează' :)

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-adevar.
    doar ca acum se face mai mare propaganda si astia pe care nu ii duce capu iau tot timpu exemplu care il vede la tv!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi cer scuze ca nu am raspuns la comentariile tale pana acum. Insa am avut o perioada plina de bucium. Iti multumesc pentru aprecierile ce imi bucura sufletul si imi exprim recunostinta inaintea ta. Multumesc din nou. Si tu ai un stil ce surprinde din cate vad lucruri ce te deranjeaza sau pur si simplu ce simti ca trebuie spuse.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu trebuie sa iti cer scuze, nu ai pentru ce.Multumesc si eu si mai vorbim.Ai grija de tine.Te-am pupat.

    RăspundețiȘtergere
  5. scoala... halal scoala. uite aici ce am scris eu despre scoala.

    RăspundețiȘtergere