Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

vineri, 1 ianuarie 2010

"La multi ani" 2010!


Si uite-asa a mai trecut inca un an.
A trecut si noaptea dintre ani, despre care toata lumea are ceva de spus in legatura cu superstitiile cum ar fi ca: nu trebuie sa plangeti si sa va certati pentru ca se spune ca asa va fi tot anul, trebuie sa purtati ceva rosu dar de ce nu se stie, dupa ora 12, prima persoana care intra in casa trebuie sa fie un barbat si asa mai departe. Restul superstitiilor nici nu are rost sa le pomenesc deoarece sunt chiar penibile.
Se mai spune ca daca nu respecti obiceiurile o sa aveti parte de un an prost si asa mai departe sau se mai spune ca asa cum te prinde ora 12 vei fi tot anul. Hai sa fim seriosi! Lucrurile care se intampla pe parcursul unui an se intampla pentru ca se intampla si la ceea ce se intampla mai ai si tu o mica contributie, ca doar tu ca om alegi ce sa faci, atunci cand ai de unde. Nu poti sa ajungi la sfarsitul anului si sa spui ca, din moment ce anul acesta a fost prost, inseamna ca la ora 12 trebuie sa fiu cel mai fericit si cu multi bani in buzunar, ca sa am un an cat mai bun. Infine...oricum sunt si oameni care cred in asta si nu prea ai ce sa le faci, pentru ca fiecare om este liber sa creada ceea ce vrea.
Asa ca, ce pot eu sa zic in final, "LA MULTI ANI" si fara prea multe detalii, un an nou, exact asa cum ati visat, in care toate dorintele tuturor sa se indeplineasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu