Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

joi, 14 ianuarie 2010

Prima intalnire

Cred ca pentru toata lumea, prima intalnire reprezinta punctul de pornire spre ceva nou, necunoscut as putea spune, astfel ca, impresiile de la prima intalnire sunt destul de importante.
Sunt si situatii in care, persoana cu care te intalnesti se dovedeste a fi plictisitoare, fara simtul umorului si toate incercarile de a gasi un subiect comun esueaza. In situatii de genul acesta, prima intalnire se poate transforma si in ultima intalnire cu persoana respectiva.
Avand in vedere ca toata lumea pune accent pe vestimentatie, la prima intalnire conteaza si felul in care te imbraci, pentru ca asta se vede prima data. Abia apoi, treptat, se cunoaste si interiorul unei persoane. Eu personal, la prima intalnire imi place sa fiu destul de naturala. In principiu as adopta o tinuta in care sa ma simt bine, relaxata, dar care, in acelasi timp, sa imi scoata si feminitatea in evidenta(aici nu ma refer la decolteuri sau fuste pana in fund, pentru ca poti sa iti pui feminitatea in evidenta si daca nu "dai tot din casa").
In ceea ce priveste locul, un loc public mi se pare destul de potrivit, care sa fie linistit, sa fie o atmosfera placuta, iar pe fundal o muzica foarte relaxanta.
La inceputul primei intalniri, eu sunt putin mai rezervata, deoarece imi place sa conturez si o nota de mister in ceea ce ma priveste. Dar asta nu inseamna ca nu sunt vorbareata si glumeata, iar daca cel cu care ma intalnesc este si el glumet, atunci este perfect, deoarece imi place foarte mult sa rad...asa ca ar avea un punct in plus.
Dupa primele intrebari care par mai monotone si pe care le intalnesti mai tot timpul, dupa ce atmosfera se mai destinde, incerc sa ating unele subiecte comune, de unde discutia poate lua amploare si putem pierde notiunea timpului. Cred ca in aceste situatii, spontaneitatea este o calitate, pentru ca daca cumva se instaleaza primele "trepte" ale monotoniei, faptul ca esti spontan, inlatura imediat acele trepte.
Daca prima intalnire este reusita, cu siguranta vor veni si altele!

P.S. multumit balauru?:D

3 comentarii: