Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

miercuri, 20 ianuarie 2010

Cum sa-l cuceresti daca nu cunosti legile flirtului


Metode de a cuceri un barbat sunt foarte multe, si oricum, acestea depinde de inventivitatea si istetimea feminina. Cateva sfaturi:
  • cand ajungi intr-un loc anume si vrei sa flirtezi, ai nevoie doar de 10 secunde ca sa arunci o privire
  • daca reusesti sa te faci remarcata de "victima" pe care ai pus ochii, ramai cu privirea asupra lui, care se traduce prin "fii atent la mine!"
  • dupa ce i-ai atras atentia, cobori incet pleoapele si iti mangai parul
  • il privesti din nou, zambesti, iar daca te gaseste simpatica, va veni la tine si conversatia va incepe
  • in timp ce el vorbeste, il privesti drept in ochi
  • la prima intalnire nu vorbi mai mult decat este necesar, lasa-l pe el sa isi descarce sufletul
  • nu-i telefona tu prima si in niciun caz de 2 ori in aceiasi zi
Restul, sunt lucruri care decurg normal.
Conform unui studiu realizat recent, s-a ajuns la concluzia ca barbatii nu pricep aluziile fine al reprezentantelor sexului frumos, fiind mult mai deschisi la intentiile exprimate direct. Se pare ca barbatii sunt tot mai putin dornici si capabili sa descifreze ce se ascunde in spatele unor vorbe frumos ticluite de interlocutoarele lor, chiar daca deseori acestea sunt insotite de un limbaj al trupului foarte expresiv.
Rezultatul acestui studiu? Barbatii au fost de parere ca invitatiile la cina sau la cinema sunt cele mai atractive, acestea fiind urmate de schimbul numerelor de telefon sau de alte intrebari la fel de directe. In schimb, femeile au ales frazele speciale, usor aluzive, care dau de inteles ca ar putea urma ceva deosebit.
Conducatorul studiului, psihologul Joel Wade, spune ca barbatii, mai nou, se tem ca vor percepe gresit anumite semnale transmise de o persoana de sex opus si atunci evita sa reactioneze de teama unui esec, in timp ce replicile explicite ii linistesc si ii asigura ca nu vor da gres daca incearca o abordare!

Un comentariu:

  1. da cum sa nu asta va merge daca el e vreun baiat prostut si nu credv ca mai sunt multi de genul asta. pe cei din ziua de azi iai face doar sa rada cu astfel de gesturi

    RăspundețiȘtergere