Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

duminică, 15 noiembrie 2009

Cateodata exista si o realitate minunata

Incepi deodata sa realizezi ca in lumea asta mare, reprezinti si tu ceva. Este mult mai sublim atunci cand ajungi sa realizezi ca pentru cineva anume, tu reprezinti lumea.
Realizezi ca ajungi sa fii dependent de persoana pentru care tu reprezinti lumea, ca ajungi sa ti se faca dor din ce in ce mai des si de asemenea, ca porti mereu in minte, dar si in suflet, doua cuvinte, care pentru unii pot parea banale, "te iubesc".
Realizezi, ca amalgamul de sentimente, ce explodeaza in interiorul fiintei tale, te face mai boem si te ajuta sa iti descoperi anumite parti ale personalitatii, pe care poate pana acum nu le-ai obesrvat, cea mai intalnita in acest caz fiind sensibilitatea.
Realizezi ca orice lucru care ti se intampla, il impartasesti cu persoana iubita, chiar daca ce ti se intampla este bine, rau sau chiar plictisitor.
Realizezi, ca de multe ori, nu este nevoie sa spui ce se intampla cu tine si ca este de ajuns un semn, un gest sau chiar mimica fetei pentru ca cealalta persoana sa isi dea seama.Realizezi ca te poti multumi in acele momente si cu faptul ca cealalta persoana te ia in brate si sta cu tine, rupti de lume, intr-o tacere sublima, dar care, pe masura ce timpul trece, devine ceva maret, care in esenta este ceva foarte simplu dar care grija, dorinta de protectie si afectiunea celeilalte persoane.
Realizezi ca este foarte usor sa ceri iertare sau sa iti ceri scuze, chiar daca esti o persoana foarte orgolioasa, care nu obisnuia sa faca astfel de lucruri.
Realizezi ca incepi sa devii o fire mult mai romantica, care este capabila sa pretuiasca si lucrurile mai marunte, dar care sunt pline de incarcaturi afective extraordinare.Chiar simpla panorama a cerului vazut noaptea, ti se pare mai sublima.
Realizezi de fapt ca, prin simplul fapt ca ai vrut sa ai parte de iubire si la momentul la care a aparut, ai crezut in ea...ai parte din plin de cel mai mare sentiment, si nu doar tu ai parte de el, ci si persoana care impartaseste cu tine acest sentiment!

2 comentarii:

  1. ş-am încălecat pe-o şa şi v-am spus povestea aşa. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. da stii ca cealalta sintagma de acest fel...specifica basmelor...suna cam asa "si-am incalecat pe-o capsuna si v-am spus o mare si gogonata minciuna"
    dar in acest caz nu se prea potriveste pentru ca ce am spus eu nu este minciuna
    :X

    RăspundețiȘtergere