Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

miercuri, 4 noiembrie 2009

Fara cuvinte

Aseara ma pun in pat in ideea ca vreau sa ma pun sa dorm. Ca tot omul, deschid si eu tv-ul si tot butonez din cauza ca nu gaseam nimic la ce sa ma uit. Tot schimband canalele, ajung la un anumit post, unde tocmai era in toi emisiunea (de o prostie rara de altfel). Nu stiu de ce, dar am stat sa ma uit putin...cand ce sa vezi... 2 blonde sunt intrebate care este inaltimea Palatului Parlamentului.
Cele doua domnisoare, amandoua fiind din Bucuresti, se uita una la cealalta, si isi pun una alteia intrebarea socanta "Auzi fata, da care este Palatul Parlamentului?".Se tot gandesc ele ceva timp si una ii spune celeilalte ca Palatul Parlamentului trebuie sa fie acele unde sta si Basescu, insa cealalta o contrazice si ii spune ca nu e adevarat pentru ca Basescu sta la Casa Poporului. Se tot contrazic ele pe tema asta, dar pana la urma se dau batute pentru ca nu isi dau seama care este de fapt Palatul Parlamentului si trec la estimarea inaltimii lui.
Stau ele pe ganduri si chiar daca nu isi dau seama care este acea cladire, avand in vedere ca este destul de celebra si au auzit macar de ea, ajung la concluzia ca este cam atat de inalta cat este si un bloc de 10etaje si ca ele cred ca un etaj al blocului ar trebui sa aibe cam in jur de 3m inaltime. Bun...acum incepe greul...
Una dintre domnisoare se pune ea sa socoteasca si cum un bloc are 10 etaje si un etaj are 3m, deci rezulta prin regula matematicii ca un bloc de 10etaje are 300de m inaltime. Aceiasi domnisoara vine si completeaza ca, in concluzie, Palatul Parlamentului ar trebui sa aibe jumatate din rezultatul obtinut de ele si raspunsul lor final la intrebarea "Care este inaltimea Palatului Parlamentului?" este 50m.
De unde pana unde mai nou 10 inmultit cu 3 fac 300 si jumatate din 300este 50 tine de o logica stralucita!

Cum sa faci asemenea emisiuni pe care sa le difuzezi la ore de maxima audienta?
Cum sa ne uitam noi la asemenea emisiuni?
De ce ne place sa punem in fata numai prostia oamenilor?
De ce, chiar daca emisiunile sunt un pamflet, trebuie sa fie doar despre prostie?
Chiar nu avem ce sa aducem in fata decat prostia si incultura oamenilor?

3 comentarii:

  1. amu ce scoteau pe gură nu prea înteresează pe bărbaţi în cazul celor două distinse domnişoare, important e ce BAGĂ-N GURĂ.

    RăspundețiȘtergere
  2. =))))))))))))))))))))) vai de capu meu! pardon de al lor:)))
    bine zice balauru, e tot ce conteaza la ele=)))

    RăspundețiȘtergere
  3. mnah ca ce vreti si voi acuma...sa fie toata lumea ca si noi?
    e clar k nu poate fi toata lumea citita si ca mai tre sa fie si oameni mai prosti
    pentru ca altfel nu prea am avea de cine rade si noi

    RăspundețiȘtergere