Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

marți, 28 septembrie 2010

Sarutari fierbinti pe malul marii



Cei doi indragostiti s-au intalnit din nou, dar de data asta, fiecare isi dorea o intalnire mai speciala. Totul in jur parea mai special. Era o seara extrem de frumoasa, vantul adia foarte usor, iar stelele straluceau mai tare ca niciodata. El a ajuns primul, s-a asezat cat mai aproape de malul marii si o astepta cu nerabdare in timp ce asculta murmurul marii. Nu dupa mult timp a ajuns si ea. Era atat de frumoasa, incat atunci cand a vazut-o, a ramas fara cuvinte. Ochii ei albastrii erau de o frumusete rara, iar parul ei de culoarea soarelui era mangaiat incet de adierea vantului. Era asemeni unui inger pentru el. S-a apropiat cu pasi marunti de el, i-a luat incet mana intre mainile ei si in timp ce se uita timid la el, i-a spus in soapta ca i-a fost foarte dor de el. Aceste cuvinte i-au incantat auzul, a tras-o mai aproape de el, a luat-o in brate si a sarutat-o pe frunte. Tremura toata in bratele lui, dar in acelasi timp, se simtea extrem de fericita. Au ramas cateva minute imbratisati, fara a-si spune niciun cuvant, doar privindu-se unul pe celalalt cu multa atentie pana cand ea a rupt tacerea. I-a spus ca si-ar dori extrem de mult ca aceste momente sa dureze o vesnicie. Pentru aceste vorbe extrem de frumoase rostite cu sufletul deschis, el i-a oferit un sarut tandru, venit din adancul sufletului sau si incarcat cu toata dragostea sa. Tacerea s-a asternut din nou. El nu se putea satura sa o priveasca. O privea neincetat si tot nu ii era de-ajuns. Se intelegeau doar din priviri, iar de multe ori cuvintele erau de prisos. Dar printre sarutari calde si priviri neincetate, timpul a trecut foarte repede. Regina noptii, luna, dadea deja semne de oboseala si vroia sa ii faca deja loc soarelui. Cei doi si-au luat ramas bun foarte greu, dar ea i-a zambit si i-a spus ca la venirea noptii va fi iar aici, in bratele lui. Era fermecat de zambetul ei, iar inainte sa plece i-a spus ca si-ar dori sa-i poata fura zambetul pentru ca apoi sa il daruiasca din nou tot ei, ca sa il poata avea de la el!

17 comentarii:

  1. Ce frumos... citind aceasta povestioara mi-am amintit de momentul cand m-am intalnit cu Marian... si de prima zi impreuna pe malul marii...a fost superba ... de atunci am simtit ca fara el nu pot.. :X

    RăspundețiȘtergere
  2. e foarte frumos ce ai scris, bravo, dar nu inteleg ceva, de ce se intalneau doar seara?:D

    RăspundețiȘtergere
  3. si imi place si cum ai scris acolo batai din aripioare, e foarte tare ideea:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai cat de frumos. Si atat de adevarat 8->... Si parerea mea despre ceea ce a spus Lavinia "de ce se intalneau doar seara?"...Pai eu cred ca pentru ca seara are ceva magic pentru indargostiti...stelele luna...cadrul perfect

    RăspundețiȘtergere
  5. o seara speciala pt doi indragostiti...ce poate fi mai frumos?!:X:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Superb :x
    Uuuu mai nou sutem Alexandra :D
    Imi place :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Coco faza cu Balaurita a pornit mai mult dintr-o tachinare dintre mine si al meu dar cum el nu prea msi intra pe bloggul lui si nu cred ca va mai scrie prea curand am zis ca revin la Alexandra pentru ca e mult mai bine:)

    RăspundețiȘtergere
  8. In primul rand , iti multumesc enorm pentru sfat ..
    In al doilea rand .. am citit postarea ta de vreo 2-3 ori pana am dat-o in plans .. Este geniala ..

    RăspundețiȘtergere
  9. mishi imi face foarte mare placere si sper sa te si ajute cat de cat. ma bucur foarte mult ca ti-a placut >:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. Duduşღ cred ca ai dreptate , e mai romantic seara :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-ai adus aminte de Sandra Brown...
    E "mai special", asha....

    RăspundețiȘtergere
  12. Ah, inca ceva: "ochii ei albastri" se scrie cu un singul "i" la sfarsit...
    Daca ar fi fost "albastrii ei ochi", da, asa era ok cu 2 "i"...

    RăspundețiȘtergere
  13. wtf'? ce a fost asta? extraordinar, a reusit sa mi transmita o stare euforica de ... greata!!! cut the bullsh*t, girl!

    RăspundețiȘtergere