Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

miercuri, 28 iulie 2010

Mult dor!

Unii poate vor spune ca sunt absurda dar imi e dor, imi e foarte dor de al meu Balaur! A plecat luni de dimineata la parintii lui in sat si nu ne-am vazut de duminica...si avand in vedere ca noi ne vedeam in fiecare zi, acum nu imi place asa. Ma simt singura si nimeni nu imi umple ziua ca si el. Desi stiu ca unele zile de genul asta in care nu ne vedem intr-un fel sunt bine venite pentru ca astfel se mai acumuleaza si dorul si atunci cand ne vedem e cu totul altceva...oricum imi este dor de el si ii simt lipsa foarte mult, chiar daca vorbim la telefon. Imi e dor sa ma tina in brate si sa imi spuna cat de mult ma iubeste si apoi sa ma pupe pe frunte, ca mai apoi sa isi lipeasca obrazul de al meu si sa ramanem asa cateva minute.
Nu stiu daca sunt coerenta momentan, avand in vedere ca vin de la promotia Pampers unde am stat si am tot explicat la lume ce tip de Pampers trebuie sa cumpere pentru un anumit tip de premiu si din ce e alcatuit fiecare...si am si umflat la baloane ca sa le dau copiilor de numa. Dar a fost frumos, adica m-am simtit asa de bine cand am vazut acel zambet strengaresc pe fata copilasilot atunci cand le dadeam balonul. Oricum, la cate promotii Pampers am facut pana acum o sa fiu experta pe cand o sa am propriul copil pentru care va trebui sa iau Pampers si o sa stiu fiecare tip de pampers din ce e facut si care e mai bun si pentru ce!
Acum va las...ma pun sa dorm pentru ca maine intru de dimineata de la 9.

8 comentarii:

  1. iti doresc o zi buna maine, sper sa treaca repede totul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, fii optimista. Uneori, dorul uneste oamenii, ii apropie. Si ii face sa-si reaminteasca o dragoste mare mare mare. : )

    Priveste partea plina a paharului!

    Si spor la lucru!

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa vina inapoi si o sa iti treaca dorul...
    O zi buna maine !

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact prin asta trec și eu și știu cum e. Senzația aia ca totul e mult, mult mai plictisitor fără el acolo.
    O sa se întoarcă și o sa fie mai bine.. știu sigur.

    PS: îmi place cum scrii, :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu`i nimic.. e de bine. Daca nici nu faceai promotii.. era mai rau.. lipsa era mai intensificata.. asa iti ocupi timpul cu explicatii. E bine zic eu. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. [Pot spune exact ce a spus si anca.]
    Fii optimista.
    Se intorce :-j..Sigur si el iti duce dorul..iar cand o sa va vedeti,o sa fie un moment de vis 8->.
    Felicitari pt. eveniment :-P!
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. o sa vina inapoi si o sa fiti iar impreuna>:D< sper ca asteptarea sa fie cat mai scurta:*

    RăspundețiȘtergere