Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

vineri, 9 aprilie 2010

Uneori timpul devine sublim!



Pai...in primul rand ar trebui sa spun "buna dimineata" pentru ca eu nu de mult m-am ridicat din pat, mi-am facut cafeaua si acum stau in fata calculatorului cu ceasca de cafea langa mine si cu o tigara.
M-am trezit alaturi de tine si te-am condus mai apoi pentru ca ai mers la servici. Si acum stau si te astept sa vii de la servici sa putem fugi iar din oras.
Mi-a placut atat de mult saptamana asta in care ti-am gasit lucrurile peste tot, chiar si atunci cand doar m-am uitatat in jurul meu. Gasesc ceva ce iti apartine atunci cand fac curatenie, cand trec dintr-o camera in cealalta...toate astea imi ofera un sentiment aparte, sublim si maret.
Te astept acasa atunci cand iesi de la servici si de-abia astept sa ajungi ca sa te sarut si sa te strang in brate. Acum sa ma laud si eu...am facut mancare pentru cand ai venit de la servici.
Ce face iubirea din om! Trebuie sa recunosc ca sunt prastie la gatit si stiu doar strictul necesar pe care il stie toata lumea si asta din cauza ca mama a fost tot timpul langa mine si fiind singura la parinti tot timpul imi face pe plac. Si uite-ma acuma, incercand sa te surprind cu ceva la care chiar nu ma pricep. Acum nu va ganditi ca am facut dumnezeu stie ce specialitati. Ceva simplu, dar e un inceput. Dar a iesit bine si stiu si de ce... nu pentru ca eu mi-am descoperit talentele necunoscute, ci pentru ca am investit si dragoste, multa dragoste.
A trecut deja o saptamana de cand suntem doar noi, de cand suntem tot timpul impreuna...ca si cum am fi deja la casa noastra. A fost o situatie mai aparte pentru ca am plecat doar noi doi din oras pentru 5 zile, iar cand ne-am intors, ai mei deja erau si ei plecati din ora si inca nu s-au intors, asa ca am putut sa fim in continuare doar noi si am ramas la mine...a fost o saptamana in care nu am fost nevoiti sa ne sacrificam si sa nu ne vedem din cauza mai multor lucruri, mult de invatat, venit tarziu de la lucru si asa mai departe.
In fiecare seara am adormit in bratele tale, dupa minunatul si mult asteptatul sarut de noapte buna si dimineata m-am trezit in bratele tale, impreuna cu sublimul sarut de buna dimineata pe care l-am visat toata noaptea.
E atat de frumos...iti simt parfumul prin fiecare colt al casei, prin tot patul, pe hainele mele. Un amalgam de senntimente ma face sa ma simt atat minunat incat nu pot sa spun decat ca te iubesc!

6 comentarii:

  1. cuvinte spuse cu talentul sufletului.....ce frumos ai incheiat"un amalgam de sentimente ma face sa ma simt atat de minunat incat nu pot spune decat ca te iubesc"..o zi cu soare sa-ti straluceasca-n sulfet.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc ...sa ai si tu parte de o zi in care soarele sa iti mangaie sufletul

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase si foarte sensibile cuvinte...

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase gânduri!Să le porţi cu plăcere!

    Eu aş fi fericit dacă aş fi aşteptat cu mititei şi cartofi prăjiţi,o salată de roşii cu ceapă,castraveţi şi ulei de măsline.Muştar,după gust.Sună a iubire...

    RăspundețiȘtergere
  5. ehh Blindius...micii sunt buni la gratar...aia facuti in casa mie nu imi plac

    RăspundețiȘtergere