Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

luni, 19 aprilie 2010

Speşicăl olimpics part II

Mnah...la mine momentan e dimineata pentru ca tocmai m-am trezit...am fost prea obosita cand am ajuns de la scoala si nu m-am putut abtine sa nu ma las purtata de val in lumea viselor....ca doar am inceput saptamana in forta.
Si pentru ca cineva m-a inghiontit un pic de tot cu un mic comentariu...m-am decis sa scriu despre ziua de azi, ca sa ii povestesc lui Blindius despre competentele digitale, care au avut loc azi sau cum ii spunem noi "speşicăl olimpics part II".
M-am trezit de dimineata pe la 7jumate, mi-am savurat cafeaua si tigara si m-am pus iar pe citit, pana pe la 9 si ceva cand am inceput sa ma pregatesc ca sa ma pot duce la scoala pentru a ajunge inainte de ora 11.
Acuma pe langa faptu ca din nou ni-au luat de prosti si ni s-a spus sa venim pe ora 11 pentru ca la 12 incepem examenul, cand am ajuns la scoala ni s-a spus ca abia de la 12 jumate intram in sala.
S-a facut intr-un final si 12 jumate si in momentul in care vad cine ne deschide usa laboratorului si care va fi de altfel si cel care ne va supraveghea raman socata...nimeni altul decat proful de religie care avea si examenul de ECDL dat. Ne-a spus apoi ca la prosti, care unde sa stam, adica in ordine alfabetica si in functie de numarul care eram. Intr-un final fiind deja in sala, a mai durat jumate de ora pana cand au venit plicurile magice cu subiectele, timp in care ne-am scris si noi numele pe acele foi tipice de examen, dar care de data asta nu s-au mai sigilat asa cum se face de obicei ca doar oricum sunt corectate de profesorii de clasa si apoi ne-am pus pe treaba.
In prima parte a probei erau niste exercitii la care aveai nevoie de internet, iar dupa ce am terminat toti acele exercitii, internetul a fost deconectat si s-a deschis al doilea plic magic, care continea subiectele pentru partea a doua. Am terminat intr-un final si eu...trebuie sa recunosc ca am mai si lasat subiecte pe dinafara, dar asta este...se mai intampla acuma...si am luat directia cafea!
De precizat este faptul ca nu s-a blocat retea ca si la simulare si totul a decurs destul de bine.

Si uite asa s-a terminat si cea de-a doua competenta, pentru care vom primi un certificat, care va tine locul unui atestat si care va fi valabil doi ani. Wow...foarte util!

6 comentarii:

  1. Şi ce subiecte ai avut la proba cu internetul? De fapt,ce subiecte,în general,sunt foarte ''curiozitat''...

    RăspundețiȘtergere
  2. pai fiecare a avut pe desktop folderul de examen unde trebuia sa salvezi tot pt ca doar ala se corecta si acolo erau diferite fisiere...la internet a fost bataie de joc=))...cica sa cauti pe net informatie despre "informatie" si sa copiezi la finalul unui anumit fisier adresa uneia dintre paginile rezultate si la al doilea trebuia sa deschizi un browser care permite pastrarea istoricului accesarilor dintr-o anumita perioada de timp si trebuia apoi sa setezi pastrarea istoricului pentru 7 zile iar apoi trebuia sa realizezi o captura de ecran care sa cuprinda fereastra in care s-au facut setarile si pe care trebuia sa o plasezi intr-un anumit fisier...
    la partea doua la primele doua puncte a fost teorie si la ltimul punct, au fost 6 exercitii, fiecare cam cu cate 3-4 cerinte...din word, power point, excel, html...si cam atat

    RăspundețiȘtergere
  3. Destul de greu.Si de ce doar pe doi ani ?

    RăspundețiȘtergere
  4. aici nu am sa iti dai nicio explicatie pentru ca nici noua nu si s-a dat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne,ce examene.Ce ciudăţenie de învăţământ .

    RăspundețiȘtergere
  6. asta este...stai ca mai este unul in 30 mai la engleza...si ala va fi o alta minunatie...si abia apoi, in 28 iunie incep cele 3 probe scrise

    RăspundețiȘtergere