Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

duminică, 11 aprilie 2010

Calitatile barbatilor

Mnah bun...plictiseala e in toi dar, tot am reusit sa gasesc un subiect despre care sa scriu si asta pentru ca am o saptamana destul de incarcata si s-ar putea sa nu am asa de mult timp liber.
Bun...ma tot uitam la diverse lucruri si mi-a venit in capsor un subiect numai bun de discutat si anume, care sunt calitatile cele mai de pret ale unui barbat si pe care noi femeile le pretuim cel mai mult...pe care ne-am dori sa le aiba barbatul cu care ne vom petrece restul vietii spre exemplu.
Multe femei sustin ca adora barbatii duri in aparenta, cu o statura impunatoare, dar care in realitate sunt copilarosi, au simtul umorului foarte dezvoltat, foarte pasionali si cu o doza de nebunie. Multe femei, alaturi de acesti barbati se simt iubite, respectate, alintate, ocrotite.
Ne place un barbat cu simtul umorului, care este si romantic, inteligent- deorece multe femei sustin ca inteligenta este garantia ca poti iesi cu el oriunde in lume fara sa te faca de ras, creativ
, pasional, care iti ofera un sentiment de siguranta.
Majoritatea dintre noi ne dorim ca barbatul de langa noi sa arate bine, sa aibe un aspect ingrijit pentru ca in fond sunt primele detalii care ne sar in ochi, iar daca acestea nu sunt ok, restul, de cele mai multe ori nici nu ne mai intereseaza.

Ne plac barbatii care au incredere in ei si in fortele lor, care nu sunt foarte influentabili (majoritatea femeilor isi doresc ca barbatii de langa ele sa nu se lase influentati de parerea mamei), barbati care sa aiba un cuvant de spus in fata celorlalti, care stiu sa se faca ascultati dar si respectati.
Femeile isi doresc ca barbatii de langa ele sa mai dea dovada din cand in cand si de romantism, isi doresc ca si barbatul de langa ele sa fie putin mai creativ in pat, doarece in cele mai multe cazuri, creativitatea din pat este de cele mai multe ori pasata femeii, sa mai faca din cand in cand si primul pas pentru o noapte plina de iubire . Ne dorim ca barbatul de langa noi sa prezinte interes fata de noi ca persoane si fata de preocuparile noastre, nu numai atunci cand vine vorba de o noapte incendiara.
Practic, femeile isi doresc ca barbatul de langa ele sa le pretuiasca pentru ceea ce sunt si pentru realizarile lor, sa le sprijine atunci cand isi doresc sa realizeze ceva, sa le inteleaga si sa le ofere dragoste(din toate punctele de vedere) si sa nu le mai vada doar ca pe niste accesorii pentru serile in oras, pentru o casa curata, pentru mancare si eventual copii.

17 comentarii:

  1. :))) true si asta dar cateodata mai si gasesti ceea ce iti doresti

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu personal nu cred ca noi, femeile, ne dorim prea multe...cred ca tot ceea ce ai scris e adevarat si nu e imposibil...daca un barbat te iubeste cu adevarat, stie sa iti implineasca dorintele si sa fie exact asa cum ai descris si tu...poate gandesc asa si pentru ca am langa mine un barbat care atinge toate punctele pe care le-ai enumerat tu....

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer Mihaella nici eu nu cred ca femeile isi doresc prea multe de la barbatul de langa ele...isi doresc pur si simplu ce este mai important si atunci cand iubesti esti capabil de orice si oferi orice pentru ca persoana de langa tine sa vada si sa simta asta!
    eu am vorbit la modul general, dar si eu gandesc la fel ca tine si poate tot datorita faptului ca am langa mine un barbat care are toate calitatile necesare pentru a fi un barbat adevarat si pentru a ma face sa ma simt minunat alaturi de el.
    cred ca orice barbat poate fi asa, pentru ca atunci cand iubesti cu adevarat se poate orice!

    RăspundețiȘtergere
  4. femeile zic ca vor aia, sau aia si tot asa, mofturi, dar adevarul e ca facem asta doar pentru a parea un pic mai " importante" , dar ceea ce ne place mai mult e sa avem pe cine ne-a picat cu tronc langa noi, nu conteaza cum arata.

    RăspundețiȘtergere
  5. n-am vorbit de aspectul fizic decat intr-o propozitie in care spuneam ca de obicei daca nu iti place fizic, lucru care il observi prima data, nu te intereseaza sa mai cunosti si restul...si la a-ti placea fizic nu ma refer la a fi rupt din soare, ci pur si simplu sa iti fie simpatic
    si mi se pare normal sa vrei sa gasesti o persoana care as fie asa si asa, atata timp cat si barbatii daca ii intrebi cum vad ei femeia cu care sa isi petreaca restul vietii ti-ar insira si ei destule calitati
    chiar crezi ca daca persoana care ti-a cazut cu tronc este un mare misogin, iti da importanta doar atunci cand vine seara, care te trateaza ca pe un obiect, care nu e grijuliu si intelegator cu tine, nu te sprijina ai putea sa ramai langa el?

    RăspundețiȘtergere
  6. ...as vrea sa afisez banner-ul tau la mine pe blog... daca se poate?

    RăspundețiȘtergere
  7. doar atat si sunt extrem de multumite

    RăspundețiȘtergere
  8. Gata... te-am luat pe blogul meu... daca vrei, iti pot trimite codul bannerului meu pe un mail. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ei, foarte frumos scris! Numai ca am sa vin si eu cu cateva completari. Este evident ca femeile nu vor niciodata prea multe, doar ca e greu de gasit ce-si doresc ele... intr-un singur exemplar. Pentru ca asa se intampla de obicei: barbatul perfect are toate calitatile, minus una. Bine, minusul il descoperi mai tarziu. In plus, femeile vor ca barbatii de langa ele sa nu se lase influientati de parerea mamei (lui), insa daca se poate... sa nu iasa din cuvantul nevestei.

    RăspundețiȘtergere
  10. e greu de gasit ce isi doresc femeile, dar nu si imposibil...adica eu l-am gasit si are toate trasaturile pe care eu mi le doream ca barbatul de langa mine sa le aiba

    RăspundețiȘtergere
  11. m-a linistit daca tu ti-ai gasit barbatul visurilor tale...inseamna ca nu trebuie decat sa astept ;)):***

    RăspundețiȘtergere
  12. pai nu trebuie decat sa crezi in ceea ce vrei, sa stii exact ceea ce vrei si va aparea, atunci cand te vei astepta mai putin...la mine cam asa a fost!

    RăspundețiȘtergere
  13. mie imi plac barbatii hotarati, puternici, care stiu ce vor....care ma domina:D

    RăspundețiȘtergere
  14. hmmm:D nice
    mersi de vizita realbadpisy

    RăspundețiȘtergere