Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

joi, 4 februarie 2010

Of, femeile astea!

Ma tot gandeam la faptul ca tot mai des este invinovatit sexul masculin pentru faptul ca sunt infideli, uneori destul de vulgari si vor doar aventuri.
Dar oare de ce?
E normal ca in cele mai multe cazuri, barbatii gandesc cu totul altceva decat cu mintea, iar atunci cand apare "o bucata noua" acel ceva se declanseaza, chiar daca el si-a lasat prietena sa iasa cu fetele sau ea a preferat sa ramana acasa sau...el este celibatar.
Multe din aceasta s-ar putea evita daca fetele nu ar permite atatea si nu s-ar lasa atat de usor duse de val pentru a ajunge in patul lui. Ar trebui intr-un fel schimbata aceasta conceptie idioata a fetelor si ar trebui sa renuntam la atata vulgaritate care se scoate din ce in ce mai mult in evidenta. Din cauza faptului ca multe domnisoare permit absolut orice, decad foarte jos pentru a-l putea agata pe unul dintre cei mai bine cotati barbati din oras. Se intampla o data, de doua ori, de trei ori si acele domnisoare sunt deja etichetate si nu doar de catre sexul masculin. Barbatii vorbesc si dupa aceasta multime de concesii pentru un batbat anume, multi dintre barbat stiu ca ele permit orice si cu ele se poate face multe cu ajutorul unor texte banale. Pentru aceste domnisoare, faptul ca sunt cautate de tot mai multi barbati este bine pentru ca ele au impresia ca au ajuns la un anumit nivel de popularitate, ca sunt cele mai frumoase si pe ele le doresc toti barbatii, chiar daca acestia mai au inca una acasa. Si oare de ce le vor? Ca sa nu o spun tocmai intr-o maniera placuta, dupa o intamplare mai putin placuta pentru un barbat, dupa un refuz al unei altfel de domnisoare, barbatii se refugiaza in cercul acesta al domnisoarelor care fac concesii pentru ca sunt constienti ca una dintre ele tot va ceda si se va ajunge ori la el, ori la ea, ori chiar in masina. El "se goleste"( scuzati limbajul), este ca nou, o duce acasa si a plecat si o va mai suna din nou atunci cand va mai avea nevoie, atunci cand va fi poate iar frustrat ca ceva nu a iesit bine.
Din pacate, multe domnisoare au uitat faptul ca poti sa fii extrem de feminina si de atragatoare si atunci cand nu dai tot din casa, cand nu arati cam tot ce se poate vedea din prima si nu inghiti orice text banal. Multe au uitat de cea mai simpla regula si anume ca atunci cand "descoperi" in partea de jos, acoperi partea de sus si invers. Mai avem de luat in calcul inca un lucru si aici ma refer la faptul ca se da la o parte tot acel joc al seductiei si tot timpul se dau foarte repede si foarte usor cartile pe fata. Si pentru ce? De cele mai multe ori pentru o simpla aventura de o noapte, dupa care poate nici macar nu te mai suna sau te suna doar pentru acelasi lucru.
Dar nu. Noi preferam sa aratam tot. Cineva mi-a spus candva ca acest lucru ar putea fi datorat si concurentei si atunci fiecare incearca sa atraga atentia cum poate mai bine. Pacat doar ca mai nou, atentia unui barbat se poate atraga doar plin goliciune si atat.

10 comentarii:

  1. Stii scumpa, eu am o deinitie pentru aceste fete...Purtatoare ilegal de creier. Sunt genul de fete care isi pun posete in cap crezand ca sunt palarii. Am avut o discutie cu un tip in care mi a zis lucrui nu chiar frumoase iar eu i am raspuns " promit sa mi cer scz public mamei natura pentru planul esuat de a face din mine o Angelina Jolie". Te pupacesc :*

    RăspundețiȘtergere
  2. ha ha ha "purtatoare ilegal de creier" ...eu raman la ideea ca poti sa fii pur si simplu tu si sa ai lumea la picioare,asta daca te duce capul si nu incerci sa faci totul cu ajutorul unui decolteu adanc si a unei fustite pana fund, iar in alte detalii nu vreau sa intru:))pupicei

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt absolut consternat de ceea ce văd pe stradă.Strada,România,a devenit un fel de show pornografic.Haine scurte,mulate,lucioase,piele,cizme sexy,machiaj a la solar ,etc.etc.Nu înţeleg aceste femei, mai ales că nu ştiu ce mascul înstărit ar vrea ele să găsească prin autobuz sau metrou.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Blindius: se numeste prostie si principalul simptom este "importanta" de a fi in centrul atentiei. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. cam asta se si incearca...sa fie tot timpul in centrul atentiei...si daca tot e sa vb despre asta, sunt si barbati care merg la brat cu astfel de femei, in principiu aia trecuti de o anumita varsta, dar nu numai, iar pe fete cum le intereseaza grosimea portofelului, varsta este doar un detaliu

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie mi se îngrosează portofelul enorm de mult atunci când pun monedă de 50 bani în el . Aur,nu altceva!

    RăspundețiȘtergere
  7. toti ne suntem datori sa cautam fericirea.

    ne imbracam in latex, ne punem o batistuta in loc de imbracaminte, ne parlim la solar sau ne punem lanturi grele la gat.
    tot "the pursuit of happiness" se cheama.

    numai ca este o cautare a fericirii in stilul fast food.
    ma intreb care este echivalentul obezitatii in acest caz?

    RăspundețiȘtergere
  8. Voi de ce credeti ca imi schimb bancnotele mai in bancnote mici?

    Sa vada gagicile profitoare ce p...ortofel mare am eu. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai descris in mod corect femeile usoare. Sunt de acord cu tine. In ziua de azi multe domnisoare apeleaza la astfel tertipuri pt a iesi in evidenta...dar lasa ca exista si fete destepte care nu decad si se respecta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Frumos articol... si plin de adevar in acelasi timp

    RăspundețiȘtergere