Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

miercuri, 10 februarie 2010

Ca la noi, la nimeni.

Deci... inca nu se stiu foarte multe detalii despre cum va decurge proba de competenta lingvistica la limba materna (adica spus normal, oralul la romana de la bac), in afara de faptul ca toata chestia asta va incepe luni.
Asa ca, ma duc azi la scoala hotarata sa stau la toate orele...da, stau la toate orele si ghiciti ce am facut pana la ora 2 la scoala? Variante de oral, ca doar nu se prea mai face scoala si stai si freci menta pur si simplu...din 6 ore am facut doar 1 si aia cu dira pentru ca la restu orelor doar stai, profu` vine si se uita la tine, se uita pe pereti ca nu are chef de ore, altu mai vine si incepe si povesteste acolo de la un momendat ajungi si ii pierzi siru...dupa astfel de ore, profu` care la ora 1 si 20 intra in clasa ca sa iti predea, constata cu stupoare ca am mai ramas doar 8 din 32 si ne mai si intreaba ca de ce avem fetele astea, ca doar nu ne rupem cu invatatul...pai da, nu ne rupem cu invatatul da te obosesti mult mai tare prin faptul ca doar stai degeaba si nu faci absolut nimic.
Asa ca la scoala, pe langa faptul ca mai fac o ora, 2 maxim, si imi fumez tigara in pauze, nu fac mai nimic, asta daca nu imi duc eu de-acasa materiale ca sa fac ceva...asa ca mai nou ba fac variante la scoala, ba imi fac comentarii pentru scris, ba mai citesc o carte...ca daca tot pierd timpul, macar sa il pierd in mod constructiv.
Bun...deci revenind la proba de oral de la bac care va incepe luni, la care noi i-am pus numele de "SPESICHAL OLIMPYCS PART I" (stiu, greseli destule da asta-i numele)...aflam si noi azi ca draga noastra profa` de romana nu mai da pe la scoala pana luni cand incepe bacul...foarte tare, n-am ce spune...tot azi ne mai zice dira` ca noi, adica clasa mea, vom intra marti la bac si ca desi si luni dau alte clase proba, trebuie sa mergem la scoala!

P.S. ideile sunt cam aruncate dar e doar o incercare de a-mi spune oful...

12 comentarii:

  1. pfff...naspa situatie.
    ar trebui sa fii tu ambitioasa si sa incerci sa inveti...nu conteaza daca nu ai timp saptamana asta sa te plimbi sa faci altceva..gandeste`te ca daca iei bacul o sa ai timp de altele dupa.


    bafta la bac!

    RăspundețiȘtergere
  2. mda stiu, doar ca uneori te enerveaza si te si descurajeaza cand vezi atata nepasare in jurul tau.
    mersi de urare!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu ţi am zis că e uşor da tu că nu BATMAN BATMAN

    RăspundețiȘtergere
  4. asa si la noi la scoala...faza e ca cei mici nici nu pleca acasa deci mai multa galagie...mai multi nervi mancati :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte ameţit de regulile pe care le aveţi voi acum,în ''învăţământ''.Bac-ul iarna?
    Te ajută fumatul cu ceva :D?

    RăspundețiȘtergere
  6. mdeah fix...no way...ma plictisesc prea tare la scoala ca sa ma las de fumat, plus de asta imi place sa fumez:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Păi nu-ţi miros urât hainele,mâinile,buzele,părul?

    RăspundețiȘtergere
  8. =))) hainele nu pentru ca exista parfum...mainile nu pentru ca exista servetele umede...buzele nu pentru ca am tot timpul strugurel:)))
    e un risc pe care ti-l asumi fiind fumator...oricum iti miros hainele si parul daca iesi la o cafea si in jurul tau se fumeaaza

    RăspundețiȘtergere
  9. bă aici îi chat şi eu vreau =))

    RăspundețiȘtergere
  10. Haaaa,ai uitat de respiraţie,să nu-mi spui că ai tone de Halls la tine :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Tare prosti astia de au schimbat bacul acum pe ultima suta de metri. Ei nu se gandesc la consecinte, fac schimbari doar ca asa vor ei

    RăspundețiȘtergere