Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

joi, 25 februarie 2010

...

Deci...nici nu stiu cum sa incep...
In drum spre scoala, in tramvai, urca 5 fufe care mergeau la facultate. Pe una dintre ele o cunosteam, dar cum a intors capu si s-a facut ca nu ma vede, la fel am facut si eu, ca mai apoi sa ajunga toate langa mine si sa inceapa sa povesteasca. Stateam cu spatele la ele, dar auzeam cam tot.
Povestea a inceput cam asa...persoana pe care eu o stiam le-a zis fetelor ca tre sa le povesteasca ceva ca subit si-a adus aminte de asta (teoretic dupa ce m-a vazut pe mine). A inceput sa le povesteasca ca acumv reo 2ani si un pic, a inceput sa iasa la suc cu un tip foarte interesant, care de altfel avea prietena ( avea ipotetic, ca o cauta atunci cand isi amintea de ea). Le spunea ca a inceput sa fie foarte entuziasmata de el, dar mai ales de faptul ca a reusit sa iasa cu el, chiar daca ea stia ca el mai iese cu cineva (acel cineva fiind eu) si culmea...le-a mai spus fetelor ca o si stia pe fata cu care tipu mai iesea (Adica pe mine). Ea isi continua foarte frumos povestea si le spune ca a ramas foarte socata de gestul lui, cand acesta a luat-o cu el si cu prietenii lui, mai multe cupluri, sa iasa in oras in seara de Valentine's Day si ca in acea seara de cate ori prietena l-a sunat (adica eu) el nu raspundea la telefon pentru ca tot ce isi dorea el era sa stea cu ea in acea seara. Iar acum vine partea tragica...le-a spus fetelor ca dupa ce au tot batut localurile sa gaseasca ceva liber, cand au iesit dintr-un local, ea m-a vazut ca asteptam pe cineva, dar ca fiindu-mi o prietena foarte buna, a vrut de fapt sa imi arate la cine tin...si ca de la acea seara eu nu prea mai am nimic cu ea, adica in afara de ceau....povestea se incheie si eu tre sa cobor din tramvai, si cand sa cobor ghiciti ce...Sare pe mine, ca "hey alexandra, nu te-am vazut de mult, erai si tu in tramvai?"...nu zau, ca te-ai apucat sa povestesti asta asa, de dragul vremurilor trecute...sa fim seriosi...si m-a mai intrebat si de motivul pentru care nu mai dau niciun semn de viata ca sa mai iesim la o cafea si la niste barfe...
Pai cum pana mea mai vrei sa dau semne de viata dupa ce ca tu stiai ca eu teoretic eram cu el, chiar daca el dadea si in stanga si prin dreapta si tu iesi cu el seara in oras si va mai faceti si cadouri...si tot eu sant aia nebuna care nu da niciun semn de viata...si cand iesiti din local ma si vezi da nu te sinchisesti sa fii mai diplomata si sa nu stai calare pe el ca sa nu vad chiar tot...mda...ca doar tu ai vrut sa imi arati pe cine iubesc...ai vrut sa vad eu cine e persoana pe care o iubesc ca mai apoi sa continui sa iesi cu el ca sa incerci sa fii cu el...si logic tot eu sut tampita care a racit relatia! Si acum cand ma vezi in tramvai, te faci ca nu ma vezi de fapt si incepi sa le povestesti prietenelor tale cat de entuziasmata erai atunci ca el facea tot posibilu sa iasa cu tine si mie nu imi raspundea la telefon...asta inseamna a fi prietena? asta inseamna a-i arata cuiva ce fel de persoana iubeste? Pe dracu!!!
Infine...deci am avut o zi de toata jena la scoala dupa ce o persoana care vrea sa se numeasca in continuare prietena, a avut grija sa imi aminteasca de cateva momente mai mult decat neplacute si destul de dureroase...m-am simtit chiar aiurea
Asa ca azi vreau sa iau pauza...sa nu mai am contact cu nimeni...ma vreau doar pe MINE...si pe TINE pentru ca te iubesc!

9 comentarii:

  1. O curvuliţă şi-un neserios :D.Ei,adică.

    RăspundețiȘtergere
  2. =))
    era neserios atunci:))
    acum nu mai e neserios...s-a facut baiat de casa:X

    RăspundețiȘtergere
  3. eu îs nenorocitul, neseriosul de care se vorbea în tramvai...dar curvuliţa nu stiu cine e şi acum sincer chiar nu contează, e clar că nu a semnificat nimic pentru că aici în olimp este o necunoscută :* şi eu te iubesc ....P.s. Mă crizez la lucru da-mi trece

    RăspundețiȘtergere
  4. erai neserios atunci, dupa cum am precizat la comentariul meu anterior:D
    te ador!

    RăspundețiȘtergere
  5. dar in mare parte e vina domnisoarei" prietene bune" ca stia ca e prietenul tau..nu trebuia sa faca asta, in fine acum e bine ca sunteti fericiti.

    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  6. eh...pana la urma tot tu ai ramas cu baiatul,right?...good for you!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Treaba a fost generată de ambele părţi.E greu ca băiat să-ţi revii şi să fii puternic să rezişti tentaţiilor.Foarte puţini reuşesc,mulţi oameni în general nici nu-şi dau seama cât rău le fac celor care îi iubesc.
    Balaurule,bine că ţi-ai revenit.

    RăspundețiȘtergere