Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

duminică, 20 decembrie 2009

Craciunul!


Fie ca sarbatoresti Le Noel in Franta, fie ca il astepti pe Santa Claus in America si in Anglia sau fie ca sarbatoresti Craciunul si il astepti pe Mos Craciun, toata lumea a intrat deja in spiritul sarbatorilor de iarna.
Tot orasul este imbracat de sarbatoare.Luminite colorate imbraca toti pomii de prin parculete.Pe la toate blocurile se zaresc balcoane impodobite cu lumini colorate si cate un mos catarandu-se pe balcon pentru a putea lasa cadourile pentru cei mici.
Mirosurile de scortisoara si cozonac din fiecare casa, bradul frumos impodobit si colindatorii care bat din usa in usa in seara de Ajun sunt doar cateva dintre elementele care ajuta la conturarea unui adevarat Craciun.Intr-adevar, pentru copii, cel mai frumos si mai asteptat moment al Craciunului este seara de 24 decembrie, cand Mos Craciun va aluneca prin horn si va lasa cadourile mult visate sub brad.
Pe langa aceasta mare paleta de culori care imbraca orasul de sarbatoare, lipseste doar plapuma alba a zapezii pentru a se asterne linistit peste tot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu