Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

vineri, 14 februarie 2014

Hai să ne ascundem sentimentele!

De ceva timp mă tot gândesc la o chestie ce nu imi dă pace...oare e atât de greu să ne arătăm sentimentele şi atunci când intervin alte persoane? Să mă fac puţin înţeleasă...atunci când eşti doar tu cu jumătatea ta, eşti capabil de tot felul de gesturi şi poţi să faci diverse lucruri prin care să îi arăţi cât de mult o iubeşti, dar în momentul în care apar alte persoane în jur, te comporţi ciudat, parcă nu ai vrea să vadă restu că poţi să fii afectuos şi ca un fel de cireaşa de pe tort...e mai simpplu să apreciem lucrurile pe care le fac alte persoane decât jumătatea noastră, e mai simplu să îi lăudăm pe restu şi să îi felicităm decât pe cel cu care ne împărţim viaţa.
Să fie oare un fel de mască pe care o afişăm faţă de alte persoane? Avem oare impresia că dacă ne arătăm sentimentele şi în public devenim mai vulnerabili?

4 comentarii:

  1. Foarte interesant blogul tau! Imi place mult.
    Trateaza acceasi vasta si minunata tema a iubirii ca si blogul meu
    http://www.totusi-iubirea.blogspot.ro/
    Mult succes cu blogul tau!
    Am sa revin aici cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesting topic for a blog. I have been searching the Internet for fun and came upon your blog. Fabulous post. Thanks a ton for sharing your knowledge! It is great to see that some people still put in an effort into managing their websites. Come visit my blog at TumesKecil
    Read my posts at here :
    - Cara Mengunci Aplikasi di Vivo Tanpa Aplikasi Tambahan
    - Cara Mengunci Aplikasi di Samsung Tanpa Aplikasi Tambahan
    - Cara Mengunci Aplikasi di Oppo Tanpa Aplikasi Tambahan

    Thanks a lot!

    RăspundețiȘtergere