Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

vineri, 14 februarie 2014

Din seria "DE CE?"

     De ce avem nevoie de o zi a îndrăgostiţilor pentrzu a sărbători iubirea? Oare suntem atât de ipocriţi încât mai avem nevoie de o dată sau de un prilej pentru a ne putea face cadouri si pentru a putea posta pe facebook?
     Putem să ne sărbătorim iubirea în fiecare zi, nu avem nevoie de o zi specială pentru asta. Putem face noi ca fiecare zi să fie specială şi înconjurată de iubire...
     De ce e atât de important să sărbătorim cu toţii Valentine's Day? Până la urmă nici măcar nu e sărbătoarea noastră. Dacă tot e să sărbătorim iubirea şi avem nevoie de o zi anume, putem face acest lucru de Dragobete, care e sărbătoarea noastră, dar desigur, nu e atât de important.
     Ne simţim oare mai iubiţi deoarece primim un cadiu de Ziua Îndrăgostiţilor, iar poate în restul zilelor lucrurile nu stau atât de roz? Ne simţim oare mai iubiţi dacă ne arătăm iubirea printr-un cadou sau o cină la restaurant de Ziua Îndrăgostilor, iar în restul zilelor uităm să apreciem micile detalii care ne arată cu adevărat cât ne iubeşte persoana de lângă noi? Sau de fapt aşa avem un nou prilej prin care putem să ne cerem într-un fel scuze faţă de persoana iubită pentru toate prostiile pe care le facem în restul anului?
     Oare e mai simplu să apreciem lucrurile pe care le fac persoanele din jurul nostru decât să apreciem toate strădaniile şi toate eforturile pe care persoana iubită le face pentru noi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu