Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

marți, 1 februarie 2011

Buna dimineata


Buna dimineata.
As mai fi vrut sa dorm sau sa lenevesc in pat, dar nu se poate...in schimb m-am trezit foarte bine dispusa si cred ca nimeni nu are cum sa imi strice ziua. De ce? Pentru simplu fapt ca sunt foarte fericita si foarte multumita in acelasi timp de mine insumi. Pentru ca aseara mi-am dat seama ca, chiar fac ceea ce imi doream de ani de zile sa fac si ceea ce imi doresc sa fac in viitor si ca mi se si potriveste.
De unde aceasta concluzie? De la examenul de aseara cu care m-am stresat toata saptamana trecuta si am inceput sa ma pregatesc pentru el inca din vacanta pentru ca aveam de facut un proiect, un studiu experimental, dar as putea sa il numesc si un mini experiment, in care, pornind de la o ipoteza, trebuia sa il elaborezi astfel incat sa obtii anumite rezultate, pe baza a ceea ce ni s-a predat la curs. Dar e destul de greu cand teoria e per general si tu trebuie sa iti dai seama cum sa formulezi ipoteza, apoi ce variabile ai, sa iti gasesti subiectii, sa vezi ce trebuie sa faci, ma refer la procedura, sa intocmesti chiar si un chestionar daca este nevoie, apoi sa faci calcule... ca eu cand le-am vazut la curs chiar am stat sa ma gandesc ca de aproape 5ani de zile fug de matematica si uite unde am ajuns! Apoi pe baza rezultatelor trebuie sa faci tot felul de grafice si asa mai departe. In orice caz a fost mult de lucru la el, ca sa nu mai vorbim de teoria pentru proiect care nu trebuia sa fie foarte multa, dar sa nici nu depaseasca mai mult de 4 pagini si sa fie si din 5 surse. Pentru mine a fost ceva nou, nefacand asa ceva in liceu si destul de greu. Dar in final totul a iesit cu bine si munca mi-a fost recompensata peste masura. Deci in concluzie, a meritat tot efortul.

5 comentarii:

  1. Cand iti doresti foarte tare ceva si reusesti..nu te mai gandesti cat de greu a fost,ci doar la cat de bine te'ai descurcat,efortul depus nu va mai conta atat de mult.
    Sentimentul de reusita este de neinlocuit.
    Bafta in continuare :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat mai multe reusite! Daca ar exista "cel mai fericit blogger" tie ti`as acorda premiul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa fi mereu fericita.!>:D<

    RăspundețiȘtergere