Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

luni, 11 octombrie 2010

Intrebarea zilei!


Aseara, dupa comunicarea suprema si aici ma refer la faptul ca ai mei m-au sunat sa imi spuna ca raman in sat, le-am spus ca ma duc sa raman la al meu si dusa am fost. Imi place sa stau singura acasa, sa fiu numai eu asa din cand in cand, dar parca noaptea, sa fiu numai eu in casa, nu imi prea place, poate si din cauza faptului ca nu sunt obisnuita. Asa ca m-am imbracat repede, mi-am pus toate lucrurile de care aveam nevoie pentru ziua de azi la facultate, mi-am chemat un taxi si am plecat. Am ajuns in 15 minute, am urcat la el si el tocmai imi facea ceai cu fructe de padure, cuisoare, scortisoara...mmm, un deliciu. Mirosea asa de frumos. Am mers in sufragerie, mi-am aprins o tigara si mi-a venit ideea sa ramanem in sufragerie si sa ne uitam la un film. Zis si facut.
Aveam chef de ceva mai linistit, mai dragut, asa ca am hotarat sa ne uitam la o comedie romantica si pentru ca nu ne venea nimic nou in minte, am decis sa ne uitam la o comedie romantica pe care am mai vazut-o si care ne-a placut foarte mult. Ne-am desfacut canapeaua, ne-am umplut canutele cu ceai fierbinte, am stins becul, ne-am pus plapumioara pe noi si ne-am uitat la "Because I said so". La sfarsitul filmului care se incheie cu o nunta, ce ma intreaba al meu..."Auzi iubi, dar noi cand ne logodim?"...fiind foarte surprinsa de intrebare, am raspuns fara sa gandesc "cand imi pui ceva pe deget" si mi-a raspuns foarte senin "bine, ai sa vezi tu!" dupa care ne-am uitat unul la celalalt, am zambit, ne-am imbratisat, ne-am sarutat si ne-am spus unul celuilalt cat de mult ne iubim.

22 de comentarii:

  1. cat de mult ma bucur pentru tine!!
    am scris 99... cert e ca pe la 55 m-am oprit sa stau sa ma gandesc putin, dar am continuat facandu-mi o autoanaliza:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta mi-a mers direct la suflet. Ma bucur enorm pt tine si iti urez toata toata fericirea din lume, si sa fiti impreuna forever. :)

    Mi-ai inveselit seara! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. miroase a nunta :D:D:D ce frumos va iubiti voi doi :x mi-ai adus un zambet (^_^) ms

    RăspundețiȘtergere
  4. Astept happy end-ul. :) Dar nu era mai bine sa termini intai facultatea? Sau daca voi credeti ca e bine inainte, e bine si asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Miss Sunshine chiar ma bucur ca am reusit sa iti inveselesc seara si sper sa nu fie ultima oara cand reusesc asta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dara happy end-ul va fi oricum dupa ce termin facultatea. Momentan el m-a sursprins cu intreabarea si eu am simtit nevoia sa impartasesc bucuria mea. Poate va fi vorba despre o logodna inainte de a termina eu facultatea, dar restul abia apoi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Aha, acum am inteles. Oricum, am observat ca voi impartasiti ceva foarte special iar asta e minunat. Ma bucur pentru voi si va doresc toate cele bune! [indiferent de momentul ales "sa-ti puna ceva pe deget" :)] :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos ,iubiti-va mult!Sa ne anunt cand o sa-ti "puna ceva pe deget".

    RăspundețiȘtergere
  9. woowww...ce frumos:X
    cred ca in in viitorul apropiat urmeaza sa si primesti acest inel minunat in semnul dragostei voastre pe care cred ca il astepti cu nerabdare...

    p.s. foarte frumos acest moment descris,ma bucur pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitarile mele sincere >:D<
    Eu cred ca a fost ceva spontan,din suflet,si cu speranta :D
    Foarte frumos!!
    Sa ne chemi la nunta :))
    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  11. hopa, hopa vezi ca e grav cand baiatul pune asa problema, se lasa cu nunta :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Oh. Foarte dragut.
    Sper sa aveti o viata fericita impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumos moment,dar acum să vină inelul !
    Totuşi,eu sunt de părere că inelul,fie acela de logodnă sau de măritiş (verigheta),nu e o garanţie. Mai bine direct nuntă,decât logodna.Logodna parcă e doar pentru filme,seriously!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ai dreptate Blindius dar daca iti spun ca sunt o reprezentanta a sexului feminin, cred ca am spus tot. Glumeam acum. Nu pun foarte mult accent pe logodna pentru ca e efectiv o cheltuiala in plus si singura parte buna e faptul ca la cununia religioasa, daca ai facut deja logodna, nu te mai tine atat de mult, ca nu mai trebuie sa iti faca atunci logodna. Cam asta ar fi toata povestea dupa parerea mea. Inelul in sine nu e o garantie, dar nu e o garantie nici acel act semnat cand faci nunta. Practic in ziua de ziua nimic nu mai e o garantie. Tata imi spunea cand eram mai mica ca fiecare zi din viata e ca si un joc la loterie de cele mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  15. Coco sincer chiar a fost ceva spontan si frumos in acelasi timp desi a fost spus asa mai copilaresc. Pfuuu inseamna ca o sa am multee domnisoare de onoare:p

    RăspundețiȘtergere
  16. :x
    cat de dragut <3
    sper ca fericirea sa va dureze mult mult mult :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Viata este ciudata si ne incearca de fiecare data pentru a ne face sa intelegem ca intelepeciune este tot ce ai nevoie pentru a putea merge mai departe.

    Toti cerem ceva si daca acel ceva nu corespunde cerintelor noastre ne suparam si cautam vinovati, daca cerem o floare si un fluture dar in schimb primim un cactus si o omida ne suparam si nu intelegem de ce, ceea ce am cerut nu este ceea ce am primit . Daca am avea intelepciune am realiza ca un cactus ingrijit va da intr-un final o floare de frumusete rara, iar o omida ingrijita si protejata se va transforma in cel mai frumos fluture, insa pentru a vedea mai departe de aparente trebuie sa ai intelepciune.

    Uneori cele mai simple cuvinte reusesc sa te faca sa zambesti,sa iti schimbe definitiv felul de a fi, sa miste ceva in sufletul tau in asa fel incat cel care iti rosteste sau scrie aceste cuvinte isi va face mereu simtita prezenta in inima ta si vei rezona cu sufletul sau te vei contopii cu vocea sa.
    Totul la tine e frumos, totul se intrupeaza intr-o armonie perfecta,esti acea fiinta care te face sa treci peste toate greutatile oricat de dificil ar fi. Vrei sa cunosti totul si vrei sa fi cunoscuta. Ochii, poarta catre sufletul tau scump,bresa gasita pentru a-ti patrunde in inima, sa stiu ce simti fara sa-mi zici nimic,sa te pot incalzii in zilele grele si friguroase.

    Ochii sunt intotdeauna cei care ne dau de gol,in cazul tau ochii albastri de o puritate similara apelor oceanului iti dezvaluie personalitatea joviala, iti dezvaluie roseata ce se pune pe inima ta atunci cand iti spun ca esti frumoasa precum o orhidee.Esti un copil in trupul unei femei,un copil care se ascunde dupa fusta atunci cand roseste,un copil caruia ii lucesc ochii atunci cand vede ceva ce isi doreste si totusi singurul lucru care iti face sufletul sa tresara este sentimental dupa care toata lumea tanjeste…iubirea pe care ti-o port.

    Esti sufletul care reuseste sa ma fac sa simt ca traiesc esti acel loc in care eu sunt fericit,esti oaza mea de fericire in jungla vietii.Vreau sa fiu vocea ce iti sopteste in continuu ca te iubeste,sa fiu fiorul ce iti face pielea de gaina ,sa fiu buzele ce te saruta cu tandrete,mana ce te va proteja mereu,lacrima de fericire ce iti va curge pe obraz.,sa fiu sufletul ce iti invaluie inima,sa fiu totul pentru tine,pentru ca tu esti totul pentru mine.
    Iti voi multumii toata viata pentru ca tu esti fata care mi-a deschis ochii,care m-a facut sa vad ce inseamna sa iubesti cu toata fiinta.As da totul pentru fiecare moment in care iti vad chipul mic si gingas cum radiaza de fericire,cum iti stralucesc ochii,cum zambetul tau imi da increderea ca totul va fi bine,cum buzele tale ma fac sa simt ca sunt sarutat de o zeita.
    Te iubesc.
    P.s. la nunta il invitam pe Petre.
    P.s. dupa P.s. Il punem pe Morosanu nas, daca petre nu da nota 10 la dansul mirilor o sa vorbeasca cu nasu.

    RăspundețiȘtergere
  18. wow,ca in filme 8->
    probabil o sa te astepte o surpriza :->.
    ma bucur pt voi 8->.
    ohh,ultima parte mi-a dat o stare innexplicabila,frumos post ^^!

    RăspundețiȘtergere
  19. FELICITARIIIIII!!!!ASTEPT INVITATIA LA NUNTA:X:X:X
    BALAURE...MI-AU DAT LACRIMILE CAND AM CITIT COMM TAU...BRAVO,ESTI LA INALTIME!!!MA INCLIN IN FATA IUBIRII VOASTRE:*:*:*

    RăspundețiȘtergere