Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Boboaca!


Hello people!
Ca proaspata studenta am sa va rog sa ma scuzati, dar saptamana asta am fost destul de ocupata. Puteam sa stau si acasa pentru ca nu s-a facut mare lucru pe la facultate, dar curiozitatea nu mi-a permis acest lucru. Asa ca incepand cu ziua de luni am luat in brate drumul facultatii pe care l-am parcurs in fiecare zi. Desi e prima saptamana care teoretic e saptamana de acomodare si profesorii nu prea fac foarte multe, primul pas a fost facut si aici ma refer la cunoastere si cateva detalii despre materia fiecaruia, cat sa starneasca interesul...detalii care pe mine cel putin, m-au facut extrem de curioasa. Am dat si o tura de cateva ore pe la biblioteca universitatii si deja m-am ales cu cateva carti pe care am si inceput sa le citesc. Sunt carti recomandate de diversi profesori pentru diferite materii si am zis ca profit de faptul ca sunt la inceput si imi permit sa citesc cat mai mult deoarece programul inca nu e foarte aglomerat. Desi majoritatea profesorilor sunt destul de tineri, toti sunt psihologi si sunt asa de fascinata de felul lor de a fi, de a vorbi, de a se comporta. Sunt asa de nerabdatoare sa aflu cat mai multe incat abia astept saptamana urmatoare!

25 de comentarii:

  1. succes mult, boboaco! sau.."succesuri", cum ar zice o prietena veche, eba;))

    te puuup, si mai usor cu neglijatul blogului!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, Alexandra! E bine ca te incanta ceea ce ai vazut, pentru ca vor veni si momente mai dificile, dar ce faci din placere nu ti se pare prea greu. Succes! >:D< :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam in aceiasi postura ma aflu si eu, fiind interesat de tot ce tine de facultate. Am si iesit cu o parte din colegi deja la un asa zis Chef al Studentilor. S-a ales Sefa clasei, iar eu sunt adjunctul(tre sa ma laud) :D Profesorii sunt relativ ok, iar orarul este acceptabil :D

    Ma bucur ca si tie iti place :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca ai inceput cu dreptul. Bafta anul asta>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. multe succesuri, ma bucur ca mai exista studenti care merg la faculta pentru a invata si nu pentru altceva ....take care, saptamana faina sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bafta Boboacoo:x...Sa aud despre tine ca esti Psihologul multor vedete din Romanica:X

    RăspundețiȘtergere
  7. e de bine ca esti asa incantata de materii si profi.

    RăspundețiȘtergere
  8. succes! astept postarile din timpul sesiunilor :))

    RăspundețiȘtergere
  9. vai :X
    mult succes la faculta ^^
    ma bucur ca de pe acum esti plina de entuziasm si sper sa fie cat mai usor si interesant si mai ales de neuitat..totusi, se spune ca e cea mai frumoasa perioada din viata. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. heheheeee, boboooceeel! sa iti fie cu succes si muult noroc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Miss Sunshine multumesc pentru urari. Sper incet incet sa nu mai neglijez bloggul asa tare si incet incet am sa va impartasesc noile lucruri pe care am sa le aflu

    RăspundețiȘtergere
  12. asa Iustinel lauda-te ca doar ai cu ce. las ca de acum incolo am sa iti spun "dpmnule adjunct"! Mai eu nu am legat inca prea multe prietenii. Sunt cu mai multe cunostinte la faculta, dar iti dai seama, fiind psihologie, sunt foarte multe fete si cum sunt tot felul de specimene (cum imi place mie sa spun) cred ca am spus tot:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Dudus multumesc mult pentru urari!:*:*

    Pitistyle multumesc pentru urari si te mai astept pe la mine. O saptamana cat mai frumoasa iti doresc si eu. >:D<

    Sophia esti o scumpa. Multumesc mult pentru urari. Sper si eu sa ajung cat mai sus si am sa imi dau toata silinta pentru asta.:*:*

    ANM multumesc de urare si am sa incep incet incet sa va impartasesc din lucrurile interesante pe care le voi afla. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  14. Xenia multumesc mult pentru urari >:D< e chiar foarte interesant pentru ca sunt o multime de lucruri noi pentru mine si din moment ce imi si place si e chiar ceea ce imi doresc sa fac in viitor, cred ca va fi si mai usor. o saptamana frumoasa iti doresc :*:*

    RăspundețiȘtergere
  15. The Shadow multumesc pentru urari >:D<

    RăspundețiȘtergere
  16. # Felicitari!! :*
    Asteptam postari siropoase :X

    RăspundețiȘtergere
  17. Draguta am tot incercat sa-ti las comm dar mi-a mers aiurea pc-ul. Deci...
    Iti doresc multa bafta si Dumnezeu sa te ajute sa duci la bun sfarsit ce ai inceput dar cu brio.
    Mie imi e dor de facultate...bucura-te de tot ce e acolo dar si implica-te in tot ce se poate...te va ajuta f mult.
    Te pup si o saptamana frumoasa >:D<.

    RăspundețiȘtergere
  18. Da, stiu. Asa obisnuiam sa fac si plangeam pana mi se uscau ochii.. tot timpul erau cu binele dupa oameni si cand venea vorba de propriile mele sentimente.. sa fie reciproce, nu mai era nimeni acolo si nici macar el, care chiar ajunsesem sa cred ca ma iubeste. A renuntat la mine, la noi fara sa priveasca in urma. Mi-a aruncat un "nu" sec fara sa ma priveasca macar in ochi.. doare.

    RăspundețiȘtergere
  19. eu am citit cartea acum doi ani, dar de abia acum am inteles finalul.
    autoarea scrie atat de frumos drama unei adolescente de 16 ani incat am plans la final, recitind-o zilele trecute.
    este un adevar al zilelor noastre si mi-a deschis ochii. acum vad ca avem relatii si relatii cu oameni pe care abia ca ii cunoastem si poate traim ce a trait si melissa, dar intr-o mai mica masura... pana in momentul cand inima noastra simte ca a intilnit omul dupa care tragi linia.
    in prezent, traiesc povestea de dragoste a vietii mele, alaturi de un om care mi-a parut total altfel la inceput, dar ma iubeste mai mult decat orice fata si-ar dori vreodata. si acum, inteleg ca mi-am gasit printul. cautand prin paturi necunoscute si multi protagonisti trecand prin sufletul meu, mi-am gasit in sfarsit printul meu pe cal alb.
    despre "romanul unei adolescente de 16 ani" se spun multe lucruri rele, dar, desi nu este cenzurat, limbajul este, in fond, unul cotidian, folosit si auzit zi de zi. si cred ca orice tinara adolescenta, tinara femeie ar trebui sa il citeasca pentru ca este o reusita lectie de viata.

    RăspundețiȘtergere
  20. imi place mult postarea ta cu 99 de lucruri despre tine. sper ca nu te superi daca scriu si eu una despre mine..

    RăspundețiȘtergere
  21. Cu toti suntem curiosi asa ca te iertam ,dar asteptam sa mai publici postari fiindca ne place cum scri.Multa bafta.

    RăspundețiȘtergere
  22. superrrrr tareee...felicitari bobocico scumpa si draga:*:*:*Multa bafta pe noul tau drum:*:*:*

    RăspundețiȘtergere