Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

luni, 6 septembrie 2010

Of Doamne


Totul mi se pare atat de aiurea in momentul de fata. Nu am chef de nimic. Ma misc atat de greoi. Si cand stau sa ma gandesc ca inca nu am multe de facut...doar sa ma duc zilnic 2 ore la condus iar instructorul ma ia din fata blocului si apoi poate sa ma duc la el...in rest nu am altceva de facut. Nu am chef nici sa ies cu fetele. M-am saturat. Si nu mai pot sa dau vina pe monotonie pentru ca daca as vrea, as avea ce sa fac, dar nu ma multumeste nimic. Sunt deja 3 luni bune de cand a inceput toata starea asta si pana acum am dus-o cumva, dar acum simt ca nu mai pot...simt ca am ajuns la limita. Nu cred ca ma intelege cineva avand in vedere ceea ce am spus pana acum pentru ca am luat-o pe ocolite. Nici eu nu stiu cum sa o spun. Mi-e frica intr-un fel sa o spun. Adica nu vreau ca sa se simta prost pentru ca in fond nu e vina lui. E vina...nu stiu a cui e vina...asa a fost sa fie...astea sunt vremurile pe care le traim in ziua de azi si asta e sistemul nostru infect. Bun...acum sa nu ma mai tot rotesc in jurul nimicului...si am sa incerc sa spun practic ce am de spus. De 3 luni bune el a ramas fara loc de munca si se chinuie intr-una sa isi gaseasca un loc de munca si nu reuseste. E greu asa, avand in vedere ca de 3 luni nu mai are niciun leu. Nu pot sa imi imaginez cum se simte el dar eu efectiv nu mai pot. De 3 luni de zile doar eu bat tot orasul ca sa ajung in celalalt capat de oras la el...schimb 2 mijloace de transport ca sa ajung la el si imi ia aproape o ora asa ca nu imi permit sa stau foarte mult la el si asta pentru ca mai am nevoie de inca o ora ca sa ajung acasa si cum ma intorc cu mijloacele de transport nu prea imi place sa vin mai tarziu de 9 de-acolo singura. El neavand niciun leu nu are cum sa vina la mine si nu pot sa il pun sa vina pe jos atata drum. De 3 luni de zile nu am mai iesit nicaieri cu el decat atunci cand am mers cu corturile pentru o seara ca nu a vrut sa mergem de la inceput si inainte de a merge ne-am certat pentru ca el nu are bani, dar eu vroiam sa mergem si chiar aveam bani ca sa mergem amandoi. De atunci nu am mai iesit nicaieri, nici macar sa ne plimbam pentru ca e foarte irascibil, nu are chef sa vada pe nimeni, sta tot in casa, nu are chef de nimic...pe de o parte ii inteleg starea...dar pe de alta parte, mai e vorba si de mine si de ceea ce eu imi doresc...mai vreau si eu din cand in cand sa mai ies sa ma plimb, nu vreau mai mult. M-am saturat sa plec de-acasa, sa stau printre oameni cu tot felul de mirosuri si inghesuita si sa ajung intr-o alta casa. De multe ori imi e atat de greu sa ma pornesc iar sa ma duc la el desi chiar vreau sa merg sa stau cu el...si chiar il iubesc. Problema e ca nu stiu cum sa ii spun toate astea pentru ca nu vreau nici sa il supar ...si de multe ori ma gandesc ca sunt egoista pentru ca el are probleme ...dar uneori ma mai gandesc si la mine!

35 de comentarii:

  1. da..destul de nasol ce se intampla.si eu am trecut prin lucrurile astea si te inteleg.asa au inceput certurile si neintelegerile intre noi, eu eram egoista si nu il intelegeam intotdeauna si credeam ca totul poate fi foarte usor. l-am pierdut din cauza asta...acum am invatat din toate astea

    RăspundețiȘtergere
  2. de-asta imi e si mie frica. nu vreau sa il pierd dintr-o prostie. cred ca de asta am si evitat sa ii spun tot ce-am scris in acest post. am unele momente in care efectiv stau singura in camera si incep sa plang pentru ca nu gasesc nicio solutie si in afara de a-l asculta si de a-i fi alaturi nu stiu cum sa il ajut

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc pentru sfaturi in primul rand . Apreciez enorm !
    In legatura cu postarea ta .. Si eu am avut o perioada in care imi venea sa plec singura undeva unde sa nu ma mai caute nimeni .. sa nu mai stie nimeni de mine .. sa imi creez propria'mi lume . Si pe el il enervau chestiile astea . Eu am reusit sa trec peste .. Trebuie sa gasesti acea putere in interior .. trebuie sa ai vointa . :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Scumpa mea, nu cred ca esti egoista. Pentru numele lui Dumnezeu, ai doar 19 ani si iti faci griji pentru bani mai rau decat una de 40 cu 3 credite in banca!!! Asa ceva nu e normal.

    Certurile de la bani (sau de la lipsa lor) sunt cele mai urate. Si nici nu au rezolvare (nu imediat, de obicei). Daca intr-adevar va iubiti, e cazul sa fiti uniti. Tu vad ca faci eforturi, dar (si nu vreau sa fiu rea) el ce face? Nu-l lasa sa te indeparteze pe motiv ca esti egoista si nu-l intelegi. Esti in pragul unei depresii (probabil si el); imi dau seama ca traiesti toate angoasele lui... dar nu e normal!! Esti tanara, ar trebui sa zambesti, nu sa-ti faci griji de genul asta! Ai sa ai timp si pentru asta, crede-ma!
    Stiu ca traim vremuri de tot rahatul si ca nu prea poti face multe fara bani, dar e cazul sa fiti inventivi, sa va redescoperiti unul pe celalalt... Aceasta perioada va pune la incercare sentimentele... daca treceti cu bine peste asta, impreuna veti putea infrunta orice.

    E necesar sa-ti faci putin timp pentru tine. Fa ceva ce-ti place - straduieste-te sa gasesti o activitate (cel putin) care sa-ti abata gandurile de la aceeasi problema. Incearca sa gasesti si o parte distractiva a lucrurilor ce te nemultumesc, altfel risti sa te zapacesti de tot, si nu e cazul, pentru ca mai ai multe de facut. Mai e putin si ai sa incepi cursurile - sa nu chiulesti!! Scoala e o modalitate excelenta de a-ti ocupa timpul. Repet: nu mai privi doar partea goala a paharului. In fiecare situatie exista si o farama de optimism... gaseste-o!

    Succes! Te imbratisez de incurajare >:D< :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dara iti multumesc din suflet pentru sfaturi. esti tot timpul persoana potrivita atunci cand am mai mare nevoie de un sfat. eu fac foarte multe eforturi, ii mai duc si eu una alta ce are nevoie si pot si eu, incerc sa ii fac tot timpul pe plac...el e in pragul unei depresii de luni intregi. a lasat orice activitate la o parte. sta doar in casa, nu vorbeste cu nimeni, nu raspunde la telefon decat mie, nu vrea sa vada pe nimeni in afara de mine. si da, traiesc toate angoasele lui...sunt o persoana foarte sensibila si avand in vedere ca il iubesc enorm de mult, daca el e suparat sau trist si eu sunt la fel, daca el isi face griji pentru ceva si eu imi fac aceleasi griji...si ma streseaza si ai mei ca imi pun atatea intrebari ca de ce tot timpul doar eu fac, de ce doar eu ma duc si el nu...multumesc din nou si multumesc pentru imbratisare

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte dragut blogul.Felicitari!
    Oh si fruntea sus,nu e capat de lume!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Alexandra, barbatii percep diferit lucrurile fata de noi, femeile. Faptul ca tu te dai peste cap sa faci atatea pentru el, probabil ca il face sa se simta si mai rau. Daca te iubeste macar jumate cat il iubesti tu, e distrus ca nu-ti poate oferi mai mult. Nu stiu cum ai putea sa-l faci sa iasa din starea asta. E rau ca nu mai iese din casa... nu e in pragul unei depresii, din pacate a facut-o deja, si ar avea nevoie de ajutor - insa asta te depaseste. Pana la urma, daca el nu vrea sa fie ajutat, nu ai ce sa faci. De el depinde totul acum. Ar fi cazul sa realizeze ca are probleme carora nu le poate face fata de unul singur. Sa stii ca a recunoaste ca ai nevoie de ajutor specializat cere multa forta. Doar un om puternic face asta. Cei slabi se multumesc sa isi planga de mila si sa spuna ca n-au nevoie de ajutor.
    Eu va doresc multa rabdare.

    Nu trebuie sa te superi pe parintii tai - sunt ingrijorati si e normal... iti lipseste ceva specific varstei, si anume ZAMBETUL de pe chip!

    RăspundețiȘtergere
  8. Din pacate, zambetul il am destul de rar mai nou, iar atunci cand il afisez ca asa trebuie nu se pune. Nu pot sa spun ca nu sunt fericita, ca sunt. Doar ca unele probleme ca sa le spun asa imi umbresc cateodata fericirea si am unele momente in care cad. Interiorizez prea tare toate probleme si ma framant prea mult pentru ele si de obicei o fac doar eu cu mine. Si aici cred ca e si problema ca nu stiu cum sa ii pun lui problema si sa ii spun de toate cele. Nu vreau sa il fac sa simta si mai rau decat se simte acum. Macar azi a inceput sa mai faca cate ceva ca sa mai uite, s-a pus sa invete pentru definitivat... Pe langa toate problemele lui pe care le are se simte si foarte rau din cauza ca el practic de cateva luni nu poate sa imi ofere nimic in afara de dragoste. Nu ca as avea nevoie de altceva pentru ca nu de aia stau langa el. La un momendat era atat de suparat si de disperat ca vroia sa se inscrie in legiunea franceza dar nu a facut-o din cauza mea pentru ca si-a dat seama ca un contract de 5 ani e enorm de mult si ca oricat de mult il iubesc in 5 ani se pot intampla multe. de multe ori cand stam si vorbim isi da seama ca ceva nu e in regula cu el si ca poate ar avea nevoie de un ajutor specializat dar nu are cu ce. am mai vorbit cu el despre asta si la un momendat a zis ca vrea sa mearga la un psiholog dupa ce va reusi sa isi gaseasca de lucru.

    RăspundețiȘtergere
  9. Alexandra, daca isi da seama ca are probleme, sa nu amane! E foarte important! Poate lua o trimitere de la medicul de familie pentru psihiatru. Psihiatrii sunt cei care trateaza depresiile. El e tanar si probabil e o depresie usoara, deci nu va necesita multe luni de tratament, dar se va simti mult mai bine si isi va putea recapata forta de a-si cauta un loc de munca. Nu e nici o rusine in a face asta!! Si nici nu e nevoie sa spuna la jumate de tara ca se trateaza pentru depresie.
    Nu e cazul sa plece pentru ca asta l-ar afecta si mai mult. Faptul ca a inceput sa mai faca si altceva e bine, dar nu e de ajuns. Incearca sa-l convingi sa mearga sa discute cu un medic, in varianta propusa de mine. Sunt convinsa ca dragostea ta il va ajuta mult in aceasta situatie.
    Dupa cum am spus, daca depasiti cu bine clipele astea, veti fi mai uniti si veti putea infrunta orice impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte aiurea situatia asta. insa totul are o rezolvare pana la urma sunt sigura ac totul va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca sa schimbi doua mijloace de transport ca sa ajungi la el e greu, renunta ...vacantele, hainele, alte bunuri le poti cumpara cu banii pe care ii poti avea la un moment dat, sau nu ; dragostea insa nu. Daca el te iubeste si tu il iubesti sa stii ca e un lucru extraordinar in ziua de azi. eu am renuntat acum ceva vreme la un iubit pentru ca am vrut mai mult, am avut mai mult am fost foarte fericita o scurta perioada de timp dupa care a urmat o perioada lunga de tristete, perioada care o traiesc si in prezent....as vrea sa platesc dublu si sa il recapat dar din pacate nu se poate ..ai 19 ani din cate am inteles si e normal sa nu intelegi multe chestii dar gandestete bine...poate la el e o pasa proasta un moment greu si in astfel de momente persoana de langa el trebuie sa il sprijine... A fost tot timpul asa ? Crezi ca va continua asa ? Va putea sa treaca peste si sa iasa din pasa proasta sa ajunga la o stabilitate financiara si profesioanala iar tu sa fii langa el ?
    Din cea ce imi dau eu seama (ca si absolventa de psihologie) el refuza ajutorul sau il mascheaza defapt pentru ca practic isi controleaza emotiile, practic face parte din categoria celor care isi conduc viaţa. El pare stapan pe propria viata si ia propriile decizii. Revin si te intreb vei fi tu langa el cand va rasari soarele ? Va mai vrea el sa te aiba langa el cand va rasari soarele? Daca gasesti raspunsul la aceste doua intrebari eu cred ca ai problema rezolvata. Iubiti-va mult ca nu costa si e singurul lucru care nu il poti cumpara . Te am pupat si bafta sa aveti in relatie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dara multumesc foarte mult pentru sfaturi si incurajari. Am sa incerc sa vorbesc cu el si am sa ii propun varianta. Multumesc din nou.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca ti-au fost de folos, ma bucur. Cred ca am fost cam insistenta, dar pari prea trista de la o vreme incoace, deci e clar ca te afecteaza problema foarte tare. Iar asta nu e normal. La anii tai trebuie sa ai alte griji, sa fii cu zambetul pe buze tot timpul, sa fii fericita...
    Eu va doresc multa iubire si sa treceti cu bine peste toate momentele neplacute. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cristina nu pot sa renunt la el si nici nu vreau sa renunt la el.Nu am iubit asa de mult niciodata pana acum.Nu a fost tot timpul asa.E asa de cand are probleme si nu isi gaseste un loc de munca.Va reusi sa treaca peste toate momentele astea grele si va ajunge la stabilitatea financiara si profesionala pe care si-o doreste.Ii e atat de greu si din cauza ca noi am vorbit si despre casatorie.Noi tindem sa ne casatorim dupa ce termin eu facultatea, adica peste 3 ani, dar facandu-mi facultatea la zi eu nu o sa am prea multe resurse.Isi ascunde foarte bine emotiile si sentimentele si nu arata oricui ceea ce el simte.Nu lasa ca persoanele din jurul lui sa vada sau sa stie ca lui in acel moment nu ii merge bine.Raspunsul la intrebarile tale cred si sper din tot sufletul ca il am. Multumesc mult de sfaturi si de incurajari.
    Te-am pupat. Bafta si tie in tot ceea ce iti propui.Apropo...eu mai am 3saptamani si incep facultatea, m-am inscris si eu tot la psihologie!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dara sfaturile tale m-au ajutat tot timpul.E altfel cand primesti sfaturi de la o persoana care nu este implicata direct si gandeste in mod obiectiv.Nu ai fost insistenta deloc.Multumim mult si pentru urari. Te pup si sper din tot sufletul sa ai parte de tot binele din lume!

    RăspundețiȘtergere
  16. offf...imi pare atat de rau...este normal sa treaca in aceste momente printr-o depresie,un medic psihiatru i-ar fi de real ajutor...cat despre sistemul nostru...nu am cuvinte...iti amintesti ca acum ceva timp eram recalcitranta...nu eram din cauza meseriei mele,cum probabil ai interpretat...meseria o practic cu pasiune,ci datorita sistemului sanitar...datorita faptului ca la 26 ani muncesc pe"doi lei"...imi pare super rau sa aud ca treceti prin momentele astea,dar un medic psihiatru cu siguranta va poate ajuta!!!te pupic dulce dulce si astept sa imi spui ca totul este bine in cel mai scurt timp:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  17. Ai dreptate, dar ar trebui macar sa faceti 2 ture de bloc..asa, de dragul tau.
    Ma bucur ca il intelegi si il sustii, dar ar trebui ca si el sa te inteleaga.
    Dragostea nu e egoista. Fii alaturi de el si poate va realiza nevoile tale.

    RăspundețiȘtergere
  18. @Balaurita: eu vad lucrurile altfel. te-au lasat un pic nervii. ok, trebuie sa treci mai departe! te gandesti cum ar fi sa iti fie dor, la un moment dat sa mai faci acest drum? ai idee cat de mult poate lega o relatiie ceea ce faci tu acum? (bine, depinde foarte mult si de verticalitatea lui si de cat de mult te iubeste). am trecut exact printro situatie similara. SUSTINE-L SI INCURAJEAZA-L! are nevoie de asta. esti singura fiinta care ii poate da putere acum insa trebuie sa ai diplomatie! barbatii sunt orgoliosi iar cand au buzunarele goale devin total irationali! asa ca, puterea sta in mainile tale. mai tarziu, tot ce faceti acum, o sa fie baza unei relatii trainice!

    RăspundețiȘtergere
  19. Off draguta...cunosc sentimentul...insa din pacate nu am trecut mai mult de o zi prin asa ceva...
    Am citit ce ti-a scris Dara si are dreptate...esti tanara...viata e lunga...nu trebuie sa lasi asemenea lucruri sa-ti umbreasca fericirea. E normal sa te gandesti la tine, mai ales la tine, cum poti face pe altii fericiti cand tu esti la pamant???
    Banii nu ar trebui sa va impiedice, impreuna cand este iubire se trece prin orice.
    Indiferent ca se supara sau nu eu zic sa vorbesti cu El, sa-i spui ce te framanta, sa-i spui ca esti trista si deprimata nu pentru ca nu are bani ci pentru ca el se simte asa din cauza asta.
    Trebuie sa-i spui, daca te iubeste va intelege ca depresia lui te face pe tine nefericita si trebuie sa lupte sa treaca peste asta!!!!
    Faza cu psihologul nu cred ca e necesara inca, puteti sa rezolvati si voi lucrurile...tu inca esti destul de lucida sa vezi problema, si in plus ii poti da o mana mai mare de ajutor fiind alaturi de el si cautand cu el solutii!!!
    Explica-i ca iti este urat sa circuli prin mijloace de transport mereu, doar tu, caci esti fata si efectiv ar trebui sa vada si el asta ca plimbarile astea ale tale spre el...reprezinta un risc intr-o oarecare masura.
    Legat de un job... sfatul meu este sa cautati ..daca nu vrea ceva lux...pe la supermarcheturile mari...gen Carrefour, Kaufland, Cora, interez, metro, etc. Acolo mereu fac angajari si salariul e unul cat de cat oki plus ca sistemul e facut in asa fel incat sa poti creste in functie dar sa fii si inteles ..legat de program!(odata eu nu aveam de munca insa Carrefourul m-a salvat si gandeste-te ca nu aveam experinta....deloc...eu lucrasem doar la radio!). Iar pentru angajare propun sa discute cu cineva de acolo mai intai.
    Scumpa esti mai puternica decat viata... vor fi insa probleme grele in viata...nu te impotmoli...nu te mai gandi ca se supara si nu stiu ce...vorbeste cu el...zii in fata ce te framanta...acum pana nu e prea tarziu...zii ca il iubesti dar trebuie sa inceteze acest lucru...meriti sa ai o viata buna de pe acum...ca pana la urma e si alegerea ta...mai ales a ta!
    Te pup si sper sa treci peste asta...adica sa treceti...impreuna! Sa fiti fericiti !!!!
    ps: Nu stiu cum esti tu...dar eu in asemenea chestii mai vorbesc si cu Dumnezeu...adica ii spun ce am pe suflet si il rog sa ma indrepte El sa ma indrume! Nu e nevoie sa fii crestinta nr 1... vorbeste si cu El...e posibil sa iti de-a un ajutor mai mare decat crezi!
    Fii binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  20. The Shadow...are dreptate...dar trebuie sa si vorbesti cu el!

    RăspundețiȘtergere
  21. Intr-o relatie frumoasa nu trebuie sa existe orgolii...caci astea umbresc fericirea....

    RăspundețiȘtergere
  22. The Shadow multumesc mult de tot pentru sfaturi

    RăspundețiȘtergere
  23. madalina iti multumesc foarte mult pentru sfaturi.esti o scumpa. >:D< aici e problema, ca trebuie sa trec si eu peste toate astea ca sa il pot ajuta pe el mai mult.stiu ca trebuie sa vorbesc cu el, dar nu stiam in mare parte cum sa ii pun problema.acum am vazut ca nu trebuie sa ma framant cum sa ii pun problema ci doar sa ii explic frumos care sunt lucrurile care pe mine ma framanta.doar purtand o discutie normala vom ajunge la un acord comun.aa cautat si isi cauta in continuare ceva de lucru, doar e intr-un fel si un pic orgolios, ca daca pana acum a avut doar jobburi foarte bune, acum nu poate sa mearga la al de mai de jos doar de dragu de a lucra pentru un salar care nu i-ar ajunge lui ca sa se intretina.nu vorbesc tot timpul cu Dumnezeu dar seara inainte sa ma pun sa dorm il mai rog si eu una alta si de ceva timp el e pe primul loc in rugaciunile mele.am zis ca am sa mai duc si la biserica, chiar daca nu ma duc duminica, asa cat sa vorbesc cu EL.multumesc din nou pentru sfaturi si pentru sustinerea ta.te pup

    RăspundețiȘtergere
  24. Scumpa cu drag, nu e nevoie sa te duci la Biserica...daca esti in genunchi si vrei ca Domnul sa fie acolo...cerei-o si crede-ma ca aia e o biserica mai buna! :*

    RăspundețiȘtergere
  25. da stiu asta, dar vroiam sa ma duc la o biserica anume, unde am fost cand mami avea probleme si a mers la cluj pentru ca medicii de-aici i-au spus ca are cancer mamar:(

    RăspundețiȘtergere
  26. # Cum au mai spus si cei de sus, intr-o relatie nu trebuie sa existe orgolii... ar trebui sa vorbesti cu el... sa-i explici ce si cum. Stiu, ca ti-e greu... dar trebuie sa-i spui ce simti, ce vrei, ce-ti doresti cu adevarat.
    Ai nevoie, de putin curaj!

    RăspundețiȘtergere
  27. Pui mult suflet in ceea ce spui... Barbatul prin definitie este razboinic si invatat sa lupte pentru a nu duce lipsa banilor. Cand nu se intampla asta, se inchide in carapacea sa... Noi cand avem probleme discutam, ei nu... Trebuie sa ai rabdare cu el. Citeste 'cum sa te distrezi pe criza financiara' de pe blogul meu. Pupic!

    RăspundețiȘtergere
  28. Am si eu un prieten care e la fel ca el, daca nu are bani in buzunare, nu iese din casa nici in ruptul capului. Poti sa mergi cu petu' de bere la el la scara ca nu iese. Poti sa faci orice, unii au un orgoliu de nepatruns. Si in acest caz, sunt de acord cu restul persoanelor care ti-au oferit mici sfaturi, ca in aceste momente e cel mai bine sa-i fi alaturi, sa vada ca pe tine nu te intereseaza starea lui materiala, si ca o sa fi langa el orice s-ar intampla. :)

    Aveti grija unul de celalalt!

    RăspundețiȘtergere
  29. Banuiesc ca nu te superi daca-ti fur banner-ul,nu?:D
    Adica sa-l plimb pe blogul meu:))
    :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Shadow are dreptate... barbatii stiu ca ei trebuie sa fie responsabili, sa aibe solutii, sa detina controlul (nu in sens rau) pentru ca sunt barbati. si daca te iubeste stie si simte ca ar vrea sa-ti ofere mai mult, ca trebuie sa aibe grija de tine si sa te faca sa ai incredere in el... lipsa banilor - oricat de aparenta problema - este o MARE problema pentru barbati. noi femeile suntem fluturasi, spunem ca putem trai numai cu dragoste. barbatii nu gandesc asa, si nu pentru ca sunt orgoliosi sau orbi, ci pentru ca asa sunt ei.

    ce sa faci? a fii acolo, pur si simplu, cat cand si cum poti. sa nu te frustrezi de lipsa lui de feedback. el vede toate astea dar, chiar daca nu reactioneaza, stie. nu trage de el. daca puteti discuta, nu-i spune ca sunt "framantarile tale" ... o sa-l copleseasca si mai rau. se va simti mai vinovat decat se simte. ia-l cu diplomatie, incearca sa-i spui ce ti-ai dori sa faceti si de ce, nu ce nu se intampla. intelegi nuanta?

    rabdare. o sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  31. demo multumesc foarte mult pentru sfaturi:*

    RăspundețiȘtergere
  32. Cu totii avem o limita,si tu la fel.
    Parca inteleg ceea ce vrei sa spui.
    Demo a spus tot ce era de spus^^

    RăspundețiȘtergere
  33. te inteleg...e normal sa te gandesti si la tine, daca va iubiti veti trece impreuna peste toate problemele!incearca sa ii fii alaturi...dar vorbeste cu el, in asa fel incat sa te inteleaga si pe tine!take care>:D<:*:*

    RăspundețiȘtergere