Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

miercuri, 11 august 2010

Urmele anilor pe chipurile lor!


Brigitte Bardot este un exemplu a cat de multe ravagii pot face anii asupra chipului unei femei. Daca in tinerete a fost un sex simbol al frumusetii, acum, la 76 de ani este doar o umbra a ceea ce a fost.








Stephanie de Monaco a avut in tinerete o figura care intorcea priviri oriunde aparea, dar acum lucrurile nu mai stau deloc asa.

















Unul dintre actorii grav afectati de trecerea anilor este Mickey Rourke, cel care in „Nine 1/2 Weeks” reusea sa faca sa suspinte jumatate din femeile planetei. Desi are doar 58 si se spune ca barbatii odata cu trecerea timpului arata din ce in ce mai bine, in cazul lui lucrurile nu stau deloc asa.








Marlon Brando ramasese doar o urma din ceea ce a fost in anii tineretii in ultimii ani de viata, fiind destul de greu de recunoscut dupa infatisare. Singurul lucru neschimbat ramanand vocea.















Desi in momentul in care a filmat pentru „Parfum de femeie si „Avocatul diavolului”, Al Pacino nu mai era tocmai tanar, totusi reusea sa farmece prin prezenta sa, acum, la 70 de ani arata deplorabil.










Printre femeile care arata ca trecerea anilor nu este intotdeauna un chin se numara Sophia Loren, care este un exemplu de gratie si eleganta la 76 de ani.

16 comentarii:

  1. Brigitte Bardot, o umbră? Probabil o fantomă. Îh! Mi s-a ridicat părul.

    RăspundețiȘtergere
  2. dar trebuie sa recunoastem ca a fost o femeie foarte frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  3. Mickey Rourke, foarte misto tipul asta.daca nu la infatisare macar la atitudine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Brigitte Bardot Cat de frumoasa a putut fi :|..
    Ali.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumusetea e trecatoare, se stie foarte bine. Eu zic ca decat sa te tai in toate partile, mai bine ramai natural.

    RăspundețiȘtergere
  6. la 76 de ani Sophia Loren chiar arata extrem de bine...

    RăspundețiȘtergere
  7. E groaznic sa ai de exemplu 70 de ani si sa fii plina de riduri cu pielea intinsa..stralucirea ochilor sa numai fie aceeasi..dantura la fel..buzele de alta data..intr'un cuvant sa fii frumoasa.Si sa stai sa te uiti la pozele cu tine pe cand aveai 18-20 de ani..te apuca plansul...
    E deprimant..pe bune

    RăspundețiȘtergere
  8. @Coco: exact la asta ma gândeam și eu.. pur și simplu sa stai și sa-ți privești chipul și sa realizezi ca peste tine au trecut ani și ca nu mai ai nici măcar putin din strălucirea tinereții. E înfricoșător, mai ales ca toate o sa trecem prin asta mai devreme sau mai târziu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cineva, acum ceva timp in urma ma batea la cap cu Sophia Loren, :))) ...oricum arata destul de bine :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Demult nu m-am mai uitat prin reviste ca stiu ca pe-acolo mai vedeam asa ceva, ca pe net doar le vad din intamplare, nu ma interesez de asta, insa cand am vazut postarea ta mi-a atras enorm de mult atentia si chiar m-a impresionat ceea ce am vazut! Intra-adevar, trecerea anilor isi spune cuvantul; pana la urma e firesc sa imbatranim. Important este sa ne pastram lucizi si sa fim sanatosi sa ne putem intretine!

    RăspundețiȘtergere
  11. O sa am cosmaruri la noapte :))
    e incredibil :-"

    RăspundețiȘtergere
  12. Interesanta idee ai avut cu postu asta. te puup

    RăspundețiȘtergere
  13. Uh...batranetea asta...Oricum Al Pacino si Marlon Brando raman actorii mei preferati ever...pe langa Robert de Niro bineinteles :D...Foarte faina postarea ta,Balaurita! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere