Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

vineri, 20 august 2010

Radu Mazare propune turism sexual pe litoral

Frumusetea romancelor ar fi cel mai puternic brand de tara si atrage ca un magnet turistii bogati de peste hotare. Ideea ii apartine primarului Constantei, Radu Mazare. Sefa de la turism, Elena Udrea, a reactionat... diplomatic.



Mike Tyson, Wesley Snipes, Steven Segal sau seicii care au venit la Formula 1 pe apa sunt doar cateva VIP-uri care ne-au vizitat tara si s-au declarat impresionate de frumusetea fetelor de la noi.

La mare ori la munte, pe plaja sau in cluburi, domnisoarele de la noi i-au cucerit definitiv pe turistii care ne viziteaza tara. Motiv pentru care primarul Radu Mazare a venit cu o propunere indrazneata. "Trebuie sa atragem piata ruseasca si araba prin fetele frumoase, agrement si distractie. Nu este nicio rusine, Venezuela este cunoscuta pentru fetele frumoase", a spus Radu Mazare, primarul Constantei.

Ideea nu i-a lasat indiferenti pe hotelierii si operatorii din turism.
"Noi cautam in acest moment ceva specific. Avem fete frumoase in Romania, ne-ar putea diferentia de alte tari. Rusii si arabii cauta o destinatie unde sa cheltuiasca mult, sa se simta bine. Sunt multe tari care au dezvoltat turismul sexual. Eu cred ca in vacanta trebuie sa ne simtim cu totii bine", a declarat Corina Martin, presedinte Asociatia Litoral.

"Nu stiu daca este cel mai puternic agrement, dar cert este ca sunt niste piete pe care nu le neglijam"
, a spus si Elena Udrea, ministrul turismului.

Cu sau fara frumusetea romancelor ridicata la rang de brand, turistii straini pleca din Romania cu amintiri de neuitat.

18 comentarii:

  1. La fel de bine ar putea sa puna placute in statiile de autobuz pe care sa scrie: "Puneti-va lucrurile de valoare in buzunarele interioare sau in locuri greu accesibile pentru hoti."

    Si totusi, mi-e greu sa cred ca putem atrage piata ruseasca cu fete frumoase, avand in vedere ca litoralul e plin de rusoaice. Propria experienta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. da, din pacate nu e o gluma... ce uita tovarasul mazare este ca sunt taramuri - e.g. Polonia, cehia, slovacia, ungaria cu fete muult mai frumoase (no ofense Romania). E amuzant kiar, acest Domn Pastaie deoarece se refera si la Rusia...aoleo...oare nu a auzit de frumusetea unica a rusoaicelor? si a popoarelor slave, in general??? Ineptii la un pahar plin cu Whisky sau muult mai multe...caracteristic pentru Dl sus-amintit.
    PS mesajul e horror. si sa nu uitam ca, in anii 90 , primii investitori turci si arabi cu asta i-am intampinat...cu fete ieftine - 5 dolari partida ...vai de poporul nostru...

    RăspundețiȘtergere
  3. wow =)).
    criza ii innebuneste!
    anyway,uite vezi femei mai frumoase decat in Romania :->?

    RăspundețiȘtergere
  4. e adevarat ca avem femei frumoase insa nu-mi amintesc sa fi avut vreuna miss universe sau macar pe-aproape de a castiga.never!
    tot America de Sud e fruntasa.
    Poate mereu disponibile mai degraba.Cred ca faza cu "aveti fetele cele mai frumoase
    e o politete pe care o spun starurile pe unde se duc.Valabila pt mai toate tarile;)

    RăspundețiȘtergere
  5. iulia, din pacate Miss Univers are mai multe criterii in a-si alege castigatoarea, si frumusetea e doar una din ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pula mea (scuze de limbaj, dar cred ca te-ai obisnuit sa am acest organ pe taste si in limbaj) - mazare e un cocalar ieftin care nu stie sa promoveze decat chestiuni pe care le-ar promova niste indivizi care cacanta manele si ei are valoare.

    In loc sa promovam ceva cu cap... promovam niste pizde rupte-n suzete care s-au facut celebre pentru s-au futut cu tolea. Halal tara!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iustinel nu prea avem cum sa atragem piata ruseasca prin frumusetea romancelor pentru ca, la fel cum a spus si The Shadow, rusoaicele au o frumusete unica...si chiar daca romancele sunt frumoase, din pacate raman cu calitatea asta

    RăspundețiȘtergere
  8. ```*Wo [-] In*``` nu, din pacate nu e o gluma, asta e parerea lui Mazare

    RăspundețiȘtergere
  9. The Shadow ai foarte mare dreptate. foarte bine spus "Ineptii la un pahar plin cu Whisky sau muult mai multe"

    RăspundețiȘtergere
  10. unuplusdoua m-am obisnuit deja cu al tau limnaj pe care il mai folosesc si eu din cand in cand atunci cand sunt nervoasa...pai pentru ca de ce sa promovam ceva cu cap? nu crezi tu oare ca asta necesita prea mult timp de gandire si whisky-ul din pahar se rasufla in tot acest timp

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie una nu imi place omul acesta deloc....

    RăspundețiȘtergere
  12. nu pot sa cred. pana aici s`a ajuns?

    RăspundețiȘtergere
  13. Draguto, ai un fel de leapsa de la mine...primul post:P

    pupici

    si apropo...cam tragi chiulul de la blog...ia sa recuperam:P:*

    RăspundețiȘtergere
  14. Hey...de ce nu mai postezi ca inainte..si nici nu mai esti activa pe bloguri.. :(
    Ce s'a intamplat? :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Miss Sunshine am tras chiulu cam mult, incerc sa revin asa incet incet
    am sa preiau leapsa maine ca acum nu mai pot de somn, pupicei

    RăspundețiȘtergere
  16. Coco am revenit si sper ca incet incet sa fiu la fel de activa ca si la inceput...am cam explicat la mine pe blog de ce nu prea am mai postat...pupicei

    RăspundețiȘtergere