Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

vineri, 27 august 2010

Revenire

Dupa cum multa lume a observat, iar am tras chiulu. Teoretic nu am nimic si sunt bine, doar ca am avut o perioada in care nu prea am avut chef de scris. Nici nu am avut foarte mult timp pentru ca am inceput scoala de soferi si in fiecare dimineata, de 2 saptamani ma trezesc tot la ora 7 dimineata ca sa ajung pe 9 la orele de legislatie. Am stat tot cate 3 ore la scoala si apoi veneam acasa si dormeam putin pentru ca eram obosita, mai faceam cateva chestionare si apoi ma duceam sa il vizitez si pe al meu Balaur. In rest nu prea am ce sa va povestesc. Am sa incerc sa postez mai des si sa va citesc mai des si pe voi ca poate asa am sa ies putin din starea asta de monotonie. Acum am venit in sat la bunici sa mai stau putin si pe-aici si sa mai fac si altceva.
M-am saturat de monotonie. Cred ca de fapt asta ar fi singura problema pe care o am in momentul de fata. Facand tot aceleasi lucruri in fiecare zi si fiind prinsa in rutina zilnica am impresia ca nu fac nimic si de fapt reusesc sa fac destul de multe intr-o zi. Nu am chef de prea multa palavrageala si din pacate sunt tot asa cam de saptamani intregi.
Deci draga mea Coco am sa revin din nou incet incet. Miss Sunshine acum ma pun sa dorm pentru ca mi se inchid ochii dar maine am sa iti onorez leapsa.

12 comentarii:

  1. Welcome back, draguto. Sigur ca da, take your time:*

    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm! Am vazut eu ca ai tras chiulul, dar m-am gandit ca te relaxezi pe undeva...
    Nu te mai gandi la asta, la ce cald a fost, nici eu n-am prea avut inspiratie (as fi stat toata ziua in apa). Ai sa treci si peste momentele astea ciudate dupa ce se mai racoreste pe afara.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. mersi Dara, asteptam un sfat si o incurajare de la tine pentru ca tot timpul imi prind bine >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ai revenit>:D<. Mi'au lipsit posturile tale;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Te astept sa revii ...sa scriii ...sa ne impartasesti gandurile tale... Bafta multa cu scoala de soferi :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. bine ai revenit! sper sa iesi din monotonie!

    RăspundețiȘtergere