Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

marți, 3 august 2010

Munca si distractie din cand in cand

Iar am fost absenta cateva zile, dar acum am o altfel de scuza...sambata dimineata am fost la promo pana la ora3 si de-acolo am plecat direct la Varciorog, cu corturile. Cativa prieteni erau deja acolo de vineri seara si cum duminica am intrat de dupa masa, am vorbit cu al meu barbat sa mergem si noi si sa stam un pic pe-acolo. Bine, problema cea mare a fost..."cu ce mergem?". Mi-am batut capu vineri toata ziua ca sa vad cum mergem, cu ce am putea sa mergem si intr-un final a zis un vecin de-al meu cu care ne intelegem foarte bine ca vine si el cu prietena lui si atunci ne va duce mama lui. Zis si facut. Sambata la ora 4 si ceva am ajuns deja la ei, ne-am scos toate bagajele si apoi a trebuit sa facem cortu ca daca nu il faceam atunci sunt sigura ca nu mai are gata in graba. Astia care au mers de vineri, au avut peripetii cu corturile pentru ca au ajuns pe la 8 si ceva seara, si s-au pus sa faca corturile, acompaniati de cate un paharel de tuica. Asa ca ei 3 ore tot au facut pe corturi.
A fost frumos, dar a trecut prea repede si pe la 1 si ceva ne-am dus la culcare. Asa devreme pentru ca cei care au ajuns de vineri erau obositit pentru ca nu au dormit prea mult si nah era deja si mult alcolul, iar noi obositit din diferite motive. Nu mi-a fost frig deloc insa nu pot sa spun ca am dormit extraordinar. Cand am vazut ca afara s-a luminat i-am zis la al meu Balaur sa iesim afara sa ma intind ca oricum nu mai pot sa dorm ca deja ma dureau toate si nu mai stiam pe ce parte sa ma mai intorc. Incet incet ne-am trezit toti, cafeaua de dimineata, putina mancare, apoi am facut mancarea de dupa masa si am pornit inspre casa pe la ora 3si ceva, ca eu sa pot ajunge la promo pana la 5 cel tarziu.
Am ajuns la 4 si ceva la promo si imi era un somn de numa, ma dureau toate. La 9 am terminat si am plecat inspre acasa, iar pe tramvai mi se inchideau ochii de somn. Ieri dimineata a fost si mai trendy pentru ca m-am pus sa dorm pe la 11 dar la ce oboseala aveam in mine nu mi-a ajuns somnul pana la 7 cand a trebuit sa ma trezesc. Ei acum sunt odihnita si chiar pot sa zic ca mi-a placut foarte mult prima mea experienta cu cortul. Si cred ca peste doua saptamani se va repeta din nou. Mi-a placut foarte mult si pentru faptul ca acolo nu ai semnal la telefon, ceea ce mie imi prinde chiar foarte bine din cand in cand, nu a fost nici foarte multa lume si acolo unde am stat noi chiar nu a mai fost nimeni. Si cel mai important, eram cu al meu!Munca si distra

12 comentarii:

  1. e bine sa imbini munca cu distractia.la mai multe ieseli de genul asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. oo.. sa`ti fie de bine. la mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  3. am ajuns si eu duminica acasa. asa bine prinde o pauza de chiar 1-2 zile, te reincarci cu totul. :)

    acum ca e vacanta, sa tot faci iesiri de genu. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Intotdeauna e binevenita o pauza...

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu as vrea la padure..iarba verde..mai mult oxigen..
    Bravo tie ca ai facut toate astea :*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. ma bucur pt tine...si eu vreau de ecva vreme sa merg cu cortul si mai ales acum vara cred e foarte fain.

    RăspundețiȘtergere
  7. sincer eu cred ca munca fara distractie nu se face:)):D:D te astept si pe la mine :D

    RăspundețiȘtergere
  8. da bai sa stii ca de tine a fost nasoll...da de mine nuh:D:X....las conteaza ca ati ajuns pana la urma pakolo si neam distrat din plin;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur ca te-ai distrat.Cu siguranta o sa fie si un "bis"

    RăspundețiȘtergere
  10. super...si noi ne gandim ce sa mai facem ...pe unde sa mai mergem...

    RăspundețiȘtergere