Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

duminică, 2 mai 2010

:X

Ma faci mereu sa zambesc...cu un sarut imi spui cat de mult ma iubesti...atunci cand sunt suparata, doar tu stii cum sa ma tii in brate si sa imi spui ca totul va fi bine...doar tu imi dai acel elan si ma faci sa realizez ca pot sa obtin tot ce vreau...alaturi de tine ma simt stapana universului...te iubesc cu fiecare parte a corpului meu...tot timpul pierd notiunea timpului atunci cand sunt cu tine...reprezinti luminea din fiecare dimineata...soarele care face norii sa dispara..."ingerul care ma ajuta sa dansez noaptea printre stele"...esti tot mi-am dorit vreodata...esti "un inger fara aripi dintr-o carte de povesti"

Te iubesc!

9 comentarii:

  1. o, văd că şi aici pluteşte dragostea. voi nu sunteţi de f mult timp împreună, nu? sau mă înşel?
    merci mult de comentariu, ştii, fiecare are o soartă...poate el îmi e alesul, poate că nu...poate că alta e soarta mea, cu altcineva alături...dar aş urla fără el, nu aş muri, dar nici nu aş trăi. viaţa ar fi goală...:)
    pupici!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. azi e ziua noastra...am facut 8 luni...si nu imi vad viata fara el...e persoana care imi fae zilele mai senine si viata mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. la multi ani, sa fiti sanatosi si sa va iubiti de 10 ori mai mult ca acum!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multe înainte !!! Cu sănătate şi fericire.Eu mă apropii de 3 ani :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Creatza si Cristina multumesc de urari!
    Mersi Blindius...ce frumos! eu pana acum,n-am ajuns chiar la ani, poate si din cauza varstei, pentru ca mi-am dorit sa am libertate, sa pot face ce vreau, sa ma distrez cum vreau si sa incerc cat mai multe...pentru ca am mers pe ideea ca toate tre facute l;a timpul lor...dar uite ca a venit si timpul sa-i spun asa, sa ma implic intr-o re;atie chiar serioasa si de lunga durata:d...sa aveti parte si de acum incolo de ani cat mai frumosi impreuna:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulţumesc la fel.Eu aş fi avut relaţii de lungă durată şi de la 17 ani,dar n-au vrut alea :)).Într-un fel,e mai bine,că acum am găsit pe cine trebuie şi nu simt nevoia de altcineva.

    RăspundețiȘtergere