Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

miercuri, 26 mai 2010

Just me!

Cineva imi spunea saptamana trecuta ca i-ar placea sa vada un fel de caracterizare a mea, cu referire la zodia mea. Asa ca am sa iau trasaturile zodiei si am sa spun daca sunt sau nu sunt asa. Sa-i dam drumul!

Femeia berbec adica eu:
"Femeia din acest semn pare mult mai complicata decat este in realitate. Pare complicata pentru ca este emotiva , pasionala si deci capricioasa." Bun, pana aici perfect normal, ma emotionez foarte usor, plang foarte repede, sunt destul de pasionala si extrem, da extrem de capricoasa.
"Este usor ca persoanele din preajma ei, cautand sa o inteleaga, cand in realitate este foarte simplu de inteles, este de ajuns sa spuna o singura vorba urata, o lipsa de amabilitate si capricioasa femeie Berbec se dezlantuie." Mereu am incercat sa sustin ca ma supar sau ma enervez foarte greu, din contra, ma enervez foarte usor si culmea este ca, acum pot sa rad in hohote si ajunge sa spuna cineva ceva care nu imi convine si m-am si enervat. Cand sunt stresata si irascibila, daca imi spune cineva ceva si nu imi convine, cam iese cu scantei.
"Micile nemultumiri o pot face sa-si iasa din fire, marile dificultati o gasesc insa puternica." Nu stiu daca atunci cand intalnesc unele dificultati mai mari sunt puternica, depinde de situatie si de starea mea. Exista momente in care pot sa fiu puternica si sa trec usor peste si sa imi revin, dar exista si momente care ma pun la pamant si am nevoie de timp pentru a-mi reveni.
" Este permanent in avangarda, niciodata invechita, participand activ la viata culturala a mediului sau. Citeste mult si cauta sa se documenteze despre toate problemele de actualitate, o preocupa politica." Aici stam cam prost. Imi place foarte mult sa citesc, romane in principal, imi place sa ma documentez si sa aflu noutati despre anumite lucruri care imi plac si care ma intereseaza si in niciun caz nu ma preocupa politica. Cu scuzele de rigoare dar pentru mine e ceva care nu imi trezeste nici cel mai mic interes.
"Este in mod sigur o pasionala. Este supusa unor iubiri neasteptate care-i complica existenta." Mai adevarat decat aici nu se putea. Mi-a placut tot timpul sa experimentez si sa cunosc oameni noi, dar din pacate, tot timpul m-am indragostit de oameni nepotriviti, pe care i-am idealizat prea mult si care in final se dovedeau a fi cu totul alte persoane. Se mai intampla acuma. Bine ca in sfarsit am gasit barbatul ideal.
"Femeia nascuta in aceasta perioada trebuie sa incerce sa-si franeze propriile impulsuri si tendinta de a-si pierde capul. Reactiile sale sunt violente. De mica este in contradictie cu parintii sai." Poate ca si din cauza ca sunt singura la parinti, am cam fost rasfatata, de tata mai mult , ca mama cand eram mica era cea autoritara, desi vad ca acum rolurile s-au schimbat. Ma gandesc ca de-aici porneste si faptul ca sunt foarte orgolioasa si ma gandesc in principal doar la mine, cand de fapt ar trebui sa ma gandesc si la altii si atunci cand vreau sa fac ceva, e de ajuns sa vreau eu ca acel lucru sa se faca si nu mai conteaza parerea celorlalti. Daca nu iese asa cum vreau eu, va puteti imagina ce iese. Ma enervez logic. In partea asta incerc cel mai mult sa ma schimb pentru ca nu e tot timpul bine sa ma gandesc doar la mine si la ce imi convine mie, mai tre sa tin cont si de parerea altcuiva, si de-asta al meu Balaur se supara si se enerveaza cel mai des pe mine (na` ca am recunoscut).
" O adevarata transformare sufera cand, destul de rar de altfel, intalneste barbatul care reuseste sa o domine. Daca acest barbat are calitati care se impun in mod evident, de inteligenta, cultura sau forta fizica, femeia din Berbec se transforma." Am vazut ca este putin de adevar si in partea asta. Am intalnit barbatul de care aveam nevoie, foarte inteligent, care are o bogata cultura generala, fapt care m-a facut sa imi doresc sa ajung si eu sa imi formez acea cultura si sa fiu buna intr-un anumit domeniu, sa nu ajung in locuri in care se vorbeste despre ceva si eu sa ma uit la stele pentru ca nu stiu cu ce se mananca acel ceva. M-a facut sa imi doresc foarte mult sa reusesc sa fac tot ce imi propun, sa cred in mine, in fortele mele proprii.
"Are mereu succes la barbati, deoarece ascunde natura sa virila in spatele unei aparante foarte feminine, e vesela, buna amica, niciodata flecara." Lasand modestia la o parte, da pot sa zic ca am avut si succes la barbati, chiar daca pana la urma au fost dobitoci, retarzi si asa mai departe. Ca tot omul am mai intalnit si la acest capitol unele porti inchise, dar asta e viata in fond, nu poti fi tot timpul un castigator.
This is me!
The end!



LATER UPDATE: deci, ca sa ne intelegem...n-am facut acest blogg cu scopul de a ajunge cat mai sus in topuri, l-am facut pentru mine ca sa scriu ce simt eu si sa scriu exact ce vreau eu, iar daca exista si oameni care apreciaza si aberatiile mele si lucrurile mai serioase pe care le scriu, cu atat mai bine...dar nu l-am facut nici ca sa ma critice lumea pentru alegerile pe care le-am facut in viata si despre care am vorbit aici si nici ca sa ma critice pentru ce scriu...scriu ce vreau in pana mea si punct...e dreptul meu...nu iti place ce scriu, nu ma lua cu comentarii pline de arogana si ironie...citeste alte blogguri si lasa-l pe al meu in pace ca nu ma deranjeaza. Acuma chiar m-am enervat

42 de comentarii:

  1. waw...parca ai descris femeia fatala :D eu sunt scorpion...cica ne intelegem bine ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. ehh...sunt doar eu:)) pai daca asa spune, atunci sper ca poate reusim sa punem bazele unei prietenii virtuale pe moment:D

    RăspundețiȘtergere
  3. crezi in asa ceva :))??se spune ca poti fraieri pe cineva doar daca stii...ce vrea el sa auda...iar tu=i vinzi texte plagiate el regasindu-se printe randuri ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu trebuie sa se regaseasca nimeni in aceste randuri, ma regasesc eu si atat. I-am facut aceasta placere unei prietene. Asa ca nu inteleg care e problema. Nu cred foarte mult in zodii, dar se pare ca cel putin pe mine ma cam reprezinta ce se spune despre zodia mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. e normal ca nu se va regasi multa lume in aceste randuri, poate nimeni, pentru ca in fond e vorba de personalitatea mea

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. pai e luat...am gasit si in ceva carte despre zodii, dar si pe net si sunt cam la fel...ce am luat e pus in ghilimele si apoi urmeaza explicatia mea, daca sunt sau nu asa cum teoretic se spune

    RăspundețiȘtergere
  8. am inteles gata ms de explicatii (din postarile anterioare am inteles ca inveti foarte mult ai bacu-n vara ?:)))

    RăspundețiȘtergere
  9. da, luni am ultima competenta la engleza si in 28 iunie incep cu bacu sper...ca depinde de profesori ca cica fac greva si nu vor sa ne incheie si bla bla bla

    RăspundețiȘtergere
  10. ok si eu luni am la engleza:))in legatura cu greva nu=mi amintesc de cand l-am impuscat pe nea` Nicu sa fi inghetat astia anul scolar,,,(amuzante sunt jocurile pe care copii le joaca :P)

    RăspundețiȘtergere
  11. Interesant! Ai dreptate....si eu am citit pe net cate ceva despre zodii si chiar unele chestii sunt destul de adevarate sau ma rog...se apropie de adevar...e o chestie interesanta si cu zodiile astea. Eu cred ca totusi trebuie sa crezi putin in ele...la urma urmei nu sunt facute chiar degeaba! ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. nu am avut putere, draga mea, nu am avut...am fost slaba, foarte slaba. puterea...ea a venit pe parcurs. unele lucruri in viata ti se pun asa...in fata. nu ai cum sa fugi de ele, sa le ocolesti, sa le eviti, sa nu stiu...si atunci ridici din umeri, si spui "nu am de ales!" si mergi inainte. :) merci mult pt comentarii, scuza-ma ca sunt atat de inactiva la comentarii, dar dorm mult, si mai toata ziua is la teatru, abia prind 10 minute sa postez:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Mihaella si eu sunt de aceiasi parere ca si tine. Nu prea urmaresc horoscopu si nici nu il citesc de prin reviste, da ce-am gasit ieri chiar se apropie de adevar, cel putin in privinta mea! pupicei

    RăspundețiȘtergere
  14. Remus ar trebui sa o iau ca pe un compliment?:))

    RăspundețiȘtergere
  15. Cristina stai linistita...eu nu ti-am lasat comentarii si mai ales in ultima vreme, cu scopul de a le primi inapoi...ti-am lasat in ideea de a te ajuta cat de cat si de a vedea ca si oamenii care nu te cunosc extrem de bine iti sunt alaturi si de sprijina. pupicei

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc pentru vizita Romina:*:*

    RăspundețiȘtergere
  17. Exceelent...Si eu sunt berbec...
    Doar ca nu ma preocupa politica:)
    In rest...e mai mult decat adevarat!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  18. berbec??:D:D hehe! tare! o, bacu??? succes! asa n`am chef nici io de el:|

    RăspundețiȘtergere
  19. :)interesanta analiza.chiar mi-a placut.
    si felicitari pt fotografie!e foarte frumoasa.cine a facut-o?

    RăspundețiȘtergere
  20. prietena mea cea mai buna este berbec...ma inteleg perfect cu ea...pur si simplu gandim la fel...si eu sunt sagetator...deci ma inteleg cu voi, berbecii :*:*

    RăspundețiȘtergere
  21. spui ca ai gasit `barbatul ideal`, este cel cumva care spuneai intr-un post anterior ca de Dragobete era cu alta fata in oras si tu incercai sa-l suni :)))?parca a facut un post pe blog numit `dezvirginarea cu degetul` wow...(nu vreau sa par arogant dar involuntar)

    RăspundețiȘtergere
  22. auzi Mircea, nu vad care ar fi problema ta. Daca iti place sa fii a rogant e strict problema ta...nu vad de ce ar mai trebui sa iti dau detalii...mi se pare normal sa poata scrie ce doreste la el pe blog pentru ca nu e ca mine si nu isi va transforma bloggul in unul de poezii de dragoste pentru ca nu e el asa...e o persoana foarte ironica si misogina cu lumea din jur, dar cu mine se comporta ideal asa ca nu vad care ar fi problema...iar ce s-a intamplat acum 3 ani, cand eu il sunam si nu imi raspundeam apartine trecutului si e subiect incheiat pentru noi...

    RăspundețiȘtergere
  23. @Nimeni`, mie imi spui...ajung acasa de la scoala si ma chinui sa ma pun sa invat ca nu am nici un chef, mi se pare asa o tampenie

    RăspundețiȘtergere
  24. @ iulia mersi, ma bucur ca ti-a placut...poate te va surprinde dar poza mi-am facut-o singura:D

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu cred că am mai cunoscut decât 1 sau 2 femei berbec,mi s-au părut normale.Fără excese deranjante.Şi tu eşti ok.Unul din cei mai buni prieteni a fost berbec.Sunteţi oameni ok.

    RăspundețiȘtergere
  26. Mie imi place, desi nu sunt adepta horoscopului, se regasesc trasaturi frumoase...

    RăspundețiȘtergere
  27. Imi place femeia berbec descrisa de tine!

    RăspundețiȘtergere
  28. denisia multumesc...nici eu nu prea sunt adepta horoscopului, il mai citesc doar din cand in cand, cand ies cu niste prietene si gasim ceva revista, atunci il citim impreuna si ne amuzam, dar ce am gasit acum mi-a placut foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  29. Cezar multumesc...sunt pur si simplu eu:D

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu prea imi ies mie complimentele... nu stiu de ce :))

    RăspundețiȘtergere
  31. sunt niste oameni superrr superrr ok cei din zodia ta:)ma inteleg f bine cu ei:):*:*:*Saru'manica din suflet pt premiulet,o sa il postez maine,scuze pt intarziere,dar sunt in criza de timp:(...pupicei dulci dulci dulci si multa baftaaaa>:D<:*:X

    RăspundețiȘtergere
  32. aaa...era sa uit,superba pozica...de fapt...fata este superba:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  33. ehh stai linistita scumpa si multumesc...pupicei:*:*:*:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  34. App,de ultima parte..
    E imposibil ca cineva sa nu te critice la modul rau.
    E un blog public,intalnesti tot felul de persoane,tot ce trebuie sa faci e ori sa le dai pace,ori sa ii ataci cu argumente bine gandite.
    Si totusi,sunt de acord ca e blogul tau,scri ce vrei pe el,faci ce vrei pe el >:D<

    RăspundețiȘtergere
  35. mai stiu da uneori chiar ma enerveaza, mai ales atunci cand chiar specifica ca nu ii place ce citeste...ideea e ca daca nu iti place nu mai citesti, nu mai revii

    RăspundețiȘtergere
  36. exact :))
    dar eu ce sa zic ca de doua zile am pe cap niste dobitoci care incearca sa-mi explice mie ce inseamna satanismu[am articole despre asa ceva,is doar pasionata,doar ma documentez] =))
    bai..is penibili :-j

    RăspundețiȘtergere
  37. ehh tre sa gaseasca si ei ceva unde sa comenteze si is genul de persoane care spera din rasputeri sa demonstreze ca nu stii ceva si ei stiu

    RăspundețiȘtergere