Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

luni, 10 mai 2010

I'm the one!

Deci...buna dimineata!
A inceput o noua saptamana. A trebuit sa ma trezesc devreme dupa ce o saptamana intreaga la ora asta dormeam si ma trezeam abia la 9, cand imi savuram linistita cafeaua. Acum, pentru ca m-am trezit un pic mai tarziu, mi-am savurat cafeaua pe fuga.
Nu prea mai pot sa stau asa ca am sa va urez o zi placuta tuturor!
Aaaa...si era sa uit...pentru ca am fost foarte cuminte si n-am prea facut foarte multe prostioare am primit un premiu de la Sasha...multumesc mult si pupicei multi pentru tine!


Si acum...premiul merge la...hmm sa ma gandesc...in primul rand logic la al meu Balaur , la a mea Cretzulina , la Dara , Andra , Blindius, sentiment , Ruxandrika, Wanixa Mihaella si nu in ultimul rand la dyanna , realbadpisy si Cristina Bulina
V-am pupacit!
P.S. Premiul poate fi preluat si de cei care mai doresc sau care mai poftesc.

13 comentarii:

  1. sar'mana de premiu!! Hmm ia s atrec pe la al tau balaur sa vad el ce scrie.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai nu prea mai scrie mare lucru, deoarece compul sau s-a umplut de virusi si el s-a crezut mare inteligent si a incercat cica sa il repare dar cred ca l-a stricat un pic mai tare decat era...asa ca face un pic de pauza...macar nu mai sta tot cu ochii in el si invata, ca are cam mult de invatat:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pt premiu! Am fost si eu azi in vizita pe aici pe la tine dar nu mi-am vazut numele :D. Multumesc inca o data. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu placere Mihaella...am facut postarea de dimineata si fiind somnoroasa am uitat si ce am scris...te-am instiintat de premiu dupa ce am venit acasa pentru ca eram convinsa ca am mentionat si numele tau.:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc! Nu cred ca il meritam, pentru ca spre deosebire de tine, eu n-am fost asa cumintica. Dar sunt onorata ca te-ai gandit la mine.

    RăspundețiȘtergere
  6. ehh acuma cumintica na cumintica...fiecare dintre noi merita cate unul asa din cand in cand...iar tu chiar esti o persoana deosebita, mi-au placut sfaturile si incurajarile tale si de-asta m-am gandit la tine. te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc pentru premiu,si o saptamana buna si usoara .

    RăspundețiȘtergere
  8. cu placere:*...sa ai si tu parte de o saptamana cat mai placuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc pentru premiu,un soare cald sa te imbratiseze drept multumire.

    RăspundețiȘtergere
  10. cu multa placere...chiar daca e noros pe-aici pe la mine, eu tot am soarele alaturi de mine,este soarele meu...multumesc pentru urari...sa ai o zi cat mai frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mulţumesc,Alexandra!
    Dar de ce aş vrea să fiu pe locul 2 :)),conform premiului???

    RăspundețiȘtergere
  12. :)) hey:)) doar primele persoane sunt puse in ordine, iar pe restu dv-am pus dupa cum v-am gasit la mine in blogroll...asa ca ..ia nu mai fa mutrite:))

    RăspundețiȘtergere