Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

miercuri, 12 mai 2010

Iar ne-au copiat!

Deci...aseara, inainte sa adorm, ma uitam si eu ca tot omul la tv...si ce gasesc...un nou scandal a carui titlu suna cam asa de data asta "Un fleac, iar ne-au copiat!".
Dupa ce a cucerit topurile internationale, dupa cum se preciza in emisiune, Inna ataca dur, direct la Beyonce. Acest mega star de Romania spune ca Beyonce ar fi copiat in cel mai nou clip al sau, "Why don't you love me", costumatia folosita de Inna intr-un pictorial incendiar realizat anul trecut la Cernica.
Drept dovada, impresarul Innei s-a autosesizat rapid si este ferm convins ca imitatia nu este decat efectul imensului succes al artistei, care a depasit de mult granitele Romaniei, dar care, a uitat sa mentioneze ca are un stil de a vorbi engleza de iti vine sa fugi. O si vad stand de vorba cu Beyonce care ar avea nevoie de un translator care sa ii traduca engleza de balta pe care marea artista a Romaniei o vorbeste.
Inna sustine ca nici scenariul din cadrul sedintei foto nu este diferit de cel din videoclipul lui Beyonce. In timp ce Inna spala, stoarce si intinde rufe langa o rulota, cantareata de peste ocean are indeletniciri asemanatoare si la fel de gospodaresti: spala o masina! De parca tipu care a regizat videoclipul lui Beyonce s-ar fi uitat inainte la pictorialul Innei si atunci i-ar fi venit magnifica idee pentru acest nou videoclip.
Mda, de parca Beyonce nu are altceva mai bun de facut decat sa se uite la pictorialele romancelor pentru a se inspira in ceea ce priveste vestimentia sa. Mai lipseste sa mai spuna ca ar fi de vina invidia lui Beyonce!
Poze din pictorial:

12 comentarii:

  1. Loool! Ce intinde Inna pe sarma sunt gogosarii bunicii? Imi place poza cu toporul - sugestiva: Inna incercand sa sparga barierele dintre ea si limba engleza cu... toporul.
    Si te rog frumos. Bineinteles ca B a copiat-o pe I. Visul ei de o viata e sa devina la fel de celebra precum Inna... dar abia acum s-a deconspirat.
    Dooamne ce ifose, frate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar ne face Inna de cacat.

    RăspundețiȘtergere
  3. pff...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))ce tare ai spus-o Dara:)) "Inna incercand sa sparga barierele dintre ea si limba engleza cu... toporul."

    RăspundețiȘtergere
  5. Inna e o curvistina si flusturatica fara voce si...nimic altceva. am vazut si eu faza, pe acasa tv. nu stie sa lege 3 cuvinte in limba engleza, defapt nici romana nu o vorbeste coerent. si mai e si stramba. jos cu Inna!ma fut pe melodiile ei super mixate.

    p.s-merci mult de comentariu:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce să facă şi Inna asta,nu putea ea să se limiteze la playback şi să trăim cu toţii fericiţi şi să avem un ritm ok la muncă?? Nuuu,ea trebuie să facă scandal cu Beyonce,deşi pentru Beyonce,Inna reprezintă fix negreala de pe talpă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nimic nu provine din neant, iar acest "scandal" a fost bine gandit inainte de a se face public. In goana dupa faima si bani, orice publicitate este bine venita. Va mai aduceti cred aminte de fotografiile lui Bendeac la padure, de proaspata despartire dintre Liviu Varciu si Adelina "cea cuminte" care a sarit infometata si cat mai dezbracata in paginile revistei "Distractia Palmasilor" sau Dupa numele de scena Playboy.
    In Romania se fac bani din scandaluri si in mod ciudat lumea inca le face rating acestor nulitati numite "vedete". Cuvantul asta numai are valoare pentru mine de cand face referire la toate pitipoancele din curtea bunicului.

    RăspundețiȘtergere
  9. buna,

    scuze de offtopic, insa poate te intereseaza:

    http://questioare.com/pentru-voi-bloggerii-mei-dragi/

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum un an, treceau peste o “cumpana”. Acum scriu istorie.

    Finala Music Champions Laegue se joaca la Bucuresti:

    http://jumatati.blogspot.com/2010/05/finala-champions-league-la-bucuresti.html

    RăspundețiȘtergere