Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

vineri, 10 septembrie 2010

Top 10 la 40

Ma tot uitam aseara pe diferite site-uri da practic nu aveam ceva bine definit in cap. Ma uitam asa aleatoriu si am gasit pe site-ul mtv un top 10, dar ce mi-a atras cel mai mult atentia a fost faptul ca are un top 10 al unor cantarete care au ajuns la onorabila varsta de 40 de ani!
"Pe vremuri, la 40 de ani, femeile isi leganau nepotii pe genunchi si-si ascundeau sub batic firele rebele de par alb. Azi, la 40 de ani se simt si se comporta ca la 20, s-au transformat din bunici in “MILFS” si provoaca salivari abundente barbatilor."
1. Kylie Minogue
Cand s-a lansat, era o pustoaica ciufulita, slabanoaga, lipsita de stil, cu haine lalai care se fâţâia sub lumina reflectoarelor. Noroc c-au pus stilistii piciorul in prag, i-au ars toate costumele de secretara ponosita si-au transformat-o in diva miniona care e azi.







2. Carla Bruni

nainte de a se aseza la Palatul Elysees, Carla s-a indeletnicit cu microfonul. Prima doamna a Frantei a trecut de 40 de ani, dar la cat de ferme ii sunt anumite parti componente, nu-I asa c-ai jura ca n-a atins 30?
















3. Thalia

Fosta Maria Mercedes si-a indreptat dintii si parul, a parasit Mexicul pentru Statele Unite, a nascut si parca a renascut. Arata bestial la cei 40 de anisori, impliniti acum cateva zile.









4. Vanessa Williams
Cand esti mulatra, ai un corp superb, ochi verzi-albastrui si pe deasupra mai esti si declarata Miss USA, e cam de la sine inteles ca n-ai cum sa nu fii o minunatie de femeie. Pe langa aceste motive, fotografia de mai jos incheie pledoaria pro Vanessa Williams.












5. Shania Twain

Man, she looks like a woman! Daca in 1999, Shania Twain declara cu emfaza ca nici Brad Pitt nu o impresioneaza, ei bine, azi, la mai bine de zece ani, forma fizica a cantaretei canadiene, nu numai ca ne impresioneaza, dar ne si face invidiosi.










6. Toni
Braxton
A doua cantareata de culoare din acest top, isi merita cu prisosinta nominalizarea.







7. Jennifer Lopez

Cand vine vorba de JLo, la ce va ganditi? Ei, fix la asta ne gandim si noi cand ii oferim locul 7 in topul celor mai sexy femei peste 40 de ani.










8. Janet Jackson
Sora mai mica a Megastarului nu mai e de mult doar “sora mai mica a Megastarului”. Avand in vedere ca La Toya s-a cam distrat cu bisturiul pe propria fata, Janet ramane singura “milfa” a familiei Jackson.







9. Sheryl Crow

Sheryl are un loc rezervat in topul nostru, nu doar pentru ca arata cum arata, ci si pentru ca a fost alaturi de Lance Armstrong cand acesta s-a luptat cu cancerul testicular.








10. Madonna
Pe vremea cand Madonna facea furori in industria muzicala, lumea parea mai putin interesata de aspectul ei fizic si mai degraba intaratata de melodiile si videoclipurile cel putin provocatoare ale artistei. Pe masura ce timpul a trecut, Madonna a ramas o femeie cel putin la fel de provocatoare si sexy. Oare Lady GaGa o sa reziste testului timpului?

9 comentarii:

  1. votez Carla Bruni! ador Sheryl Crow si Shania Twain! JLo=o vad intrun film porno! ar face rating. Janet J...pacat de forma, cand ii vad fata imi vine sa zic I love yiu Michael!:P

    RăspundețiȘtergere
  2. scumpa ti-am raspuns la intrebare!
    Si arata super Thalia!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. bine clasate ;) multumesc ca ma citesti :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate sunt niste personalitati ce au stiut sa aiba grija de corpul lor ,bineanteles ca si cu ajutorul bisturiului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Febletea mea e Kylie Minogue.

    Sa nu stergi niciodata blogul - pe la 40 da ani am sa-mi mai arunc ochii peste articolul asta... sa vad daca e cazul sa-mi fac sepuku :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Jennifer Lopez arata super.

    Sa speram ca ajungem si noi macar pe jumatate ca ele :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Thalia fara doar si poate mi se pare cea mai frumoasa femeie.

    RăspundețiȘtergere
  8. mdaa ce sa zic... la 40 de ani chiar arata fenomenal fiecare dintre ele...cred ca nu ne ramune decat sa le urmam exemplul :D;)

    p.s. iti multumesc ca ma citesti:X:*

    RăspundețiȘtergere