Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

miercuri, 1 septembrie 2010

The 4 of us

Stateam asa si ma gandeam cat de repede au trecut cei 4 ani de liceu, asa cu bune si cu rele. 4 ani in care am legat prietenii, am cunoscut tot felul de oameni noi si am invatat o gramada de lucruri noi. Desi devin melancolica atunci cand ma gandesc la tot ceea ce tine de anii de liceu, sunt foarte multumita de faptul ca am reusit sa raman cu 3 prietene extraordinare. Suntem noi 4, asemeni celor 4 din "Sex and the city". Stiu ca asta poate suna copilaresc, dar tot timpul le-am invidiat. Acum nu le mai invidiez pentru ca am realizat ca am ceva mult mai bun, mult mai frumos si mult mai pur. Pentru mine prietenia nu inseamna sa vorbesc zilnic la telefon cu acele persoane, sa ne vedem zilnic, sa le sun chiar si atunci cand mi s-a rupt o unghie. Nu. Pentru mine prietenia inseamna ceva mult mai mult. Chiar daca nu ne vedem saptamani intregi si poate nu vorbim deloc la telefon, pentru ca fiecare dintre noi are un alt fel de program, atunci cand ne intalnim putem vorbi despre absolut orice, radem mereu si toata lumea din local se uita la noi pentru ca impreuna avem o pofta de viata uimitoare si atunci cand avem nevoie una de cealalta, fiecare dintre noi lasa orice altceva balta pentru a o sprijinii pe cea care are probleme sau pentru a o felicita pentru reusita sa. Pentru mine asta inseamna o prietenie.
Iubesc acel proverb, conform caruia, "prietenii sunt florile din gradina vietii". E foarte frumos si foarte adevarat. Am trecut prin multe impreauna si am avut foarte multe probleme, dar am trecut peste ele si ne-am dat seama ca toate lucrurile care ni s-au intamplat, au intarit si mai tare prietenia dintre noi.
Am inceput sa scriu aceasta postare datorita faptului ca diseara mergem la ziua uneia dintre ele, iubita noastra Creata. Am sa profit de acest lucru si am sa ii urez de pe acum un calduros "la multi ani", sa ajunga cat mai sus, sa fie mereu inconjurata de iubire, sa aiba parte doar de prieteni adevarati si sa realizeze tot ceea ce si-a propus. Ziua ei va fi maine dar ne punem pe sarbatorit diseara.

6 comentarii:

  1. La multi ani si din partea mea si distractie placuta diseara:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Distractie placuta. Din cate vad pentru voi liceul a fost cel mai frumos loc,locul unde ati avut ocazia sa gasiti niste persoane speciale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Liceul e o perioada extrem de frumoasa din viata. Profita la maxim de anii de liceu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult de tot:x..imi pare rau pt prima ta zi de septembrie:x..Pup dulce:XSi succes la facultate..mai ai o luna de stat acasa:((..cat te invidiez:X

    RăspundețiȘtergere
  5. hei , distractie placuta chiar daca cred ca deja te distrezi la ora asta:)))
    sper sa va dureze prietenia cat mai mult ^^

    RăspundețiȘtergere