Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

joi, 23 decembrie 2010

Craciunul



Am sa profit de faptul ca maine este ziua in care se vor mai face ultimele pregatiri, deoarece maine seara este Ajunul Craciunului si am sa fac astazi toate urarile!
Am sa imi cer inainte scuze pentru absenta de care am dat dovata in ultimul timp.
Totul in jurul nostru e extraordinar de frumos. Bradul care straluceste, fiind incarcat cu cele mai frumoase podoabe, mirosul imbietor al bunatatilor care deja se pregatesc. Ador sa ma p;imb seara prin oras si sa vad cum tot orasul s-a imbracat de sarbatoare. Maine seara este o seara foarte frumoasa, pentru mine cel putin. De cele mai multe ori, in seara de Ajun eram la bunici. Imi placea foarte mult sa fiu acolo pentru ca inca se mai pastrau anumite obiceiuri si traditii de Craciun. Acum din pacate, se pierd incet incet. Craciun acesta am sa mi-l petrec din nou cu el, doar noi doi...cateva zile linistite, in jurul bradului, inconjurati de cadouri! Singurul lucru care mai lipseste este zapada!
Vreau sa va urez tuturor celor care mi-ati citit randurile pe care le-am scris sa aveti parte de un Craciun cat mai linistit si cat mai frumos alaturi de cei dragi, sa reusiti sa fiti impreuna cu cei pe care ii iubiti...practic sa aveti parte de niste clipe minunate in zilele acestei frumoase sarbatori si chiar daca va suna naiv, am sa va urez si sa va aduca Mosul, tot ceea ce va doriti. E normal ca nu mai credem in Mos Craciun, dar de multe ori ma prefac si cred si imi aduc aminte de acele clipe in care asteptam emotionata sa vina seara mult asteptata si sa vad daca a meritat sa fiu cuminte tot anul.
Craciun fericit!!!