Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

marți, 28 septembrie 2010

Sarutari fierbinti pe malul marii



Cei doi indragostiti s-au intalnit din nou, dar de data asta, fiecare isi dorea o intalnire mai speciala. Totul in jur parea mai special. Era o seara extrem de frumoasa, vantul adia foarte usor, iar stelele straluceau mai tare ca niciodata. El a ajuns primul, s-a asezat cat mai aproape de malul marii si o astepta cu nerabdare in timp ce asculta murmurul marii. Nu dupa mult timp a ajuns si ea. Era atat de frumoasa, incat atunci cand a vazut-o, a ramas fara cuvinte. Ochii ei albastrii erau de o frumusete rara, iar parul ei de culoarea soarelui era mangaiat incet de adierea vantului. Era asemeni unui inger pentru el. S-a apropiat cu pasi marunti de el, i-a luat incet mana intre mainile ei si in timp ce se uita timid la el, i-a spus in soapta ca i-a fost foarte dor de el. Aceste cuvinte i-au incantat auzul, a tras-o mai aproape de el, a luat-o in brate si a sarutat-o pe frunte. Tremura toata in bratele lui, dar in acelasi timp, se simtea extrem de fericita. Au ramas cateva minute imbratisati, fara a-si spune niciun cuvant, doar privindu-se unul pe celalalt cu multa atentie pana cand ea a rupt tacerea. I-a spus ca si-ar dori extrem de mult ca aceste momente sa dureze o vesnicie. Pentru aceste vorbe extrem de frumoase rostite cu sufletul deschis, el i-a oferit un sarut tandru, venit din adancul sufletului sau si incarcat cu toata dragostea sa. Tacerea s-a asternut din nou. El nu se putea satura sa o priveasca. O privea neincetat si tot nu ii era de-ajuns. Se intelegeau doar din priviri, iar de multe ori cuvintele erau de prisos. Dar printre sarutari calde si priviri neincetate, timpul a trecut foarte repede. Regina noptii, luna, dadea deja semne de oboseala si vroia sa ii faca deja loc soarelui. Cei doi si-au luat ramas bun foarte greu, dar ea i-a zambit si i-a spus ca la venirea noptii va fi iar aici, in bratele lui. Era fermecat de zambetul ei, iar inainte sa plece i-a spus ca si-ar dori sa-i poata fura zambetul pentru ca apoi sa il daruiasca din nou tot ei, ca sa il poata avea de la el!

miercuri, 15 septembrie 2010

Diverse

Datorita faptului ca am avut un sfarsit de saptamana plin de surprize, cred ca mai mult neplacute decat placute, dar asta nu mai conteaza acum pentru ca a trecut, nu prea am avut timp sa mai scriu cate ceva. Dar in acelasi timp, acest weekend plin de tot felul de intamplari, ne-a prins intr-un fel zic eu, bine, pentru ca ne-am dat seama de unele lucruri foarte importante...eu cu prietenele mele ne-am dat seama ca, chiar daca ai nostri nu tot timpul ne arata acest lucru, chiar ne iubesc foarte mult si suntem foarte importante pentru ei. Sambata am dormit pana pe la amiaz, apoi am fost la cumparaturi cu parintii si seara am plecat la al meu si am ajuns duminica seara acasa. Luni condus si umblat in stanga si in dreapta si ieri la fel, condus, am mai umblat si dupa niste acte pentru promotie si acum mai lenevesc peacasa pentru ca la 1 ma duc iar la lucru ca in sfarsit a inceput iar ceva promotie, deci o sursa de venit cat de cat ok...si logic, tot la Pampers. Asa ca am sa profit de timpul pe care il mai am si am sa imi cer scuze anticipat pentru absenta mea din viitoarele 2 saptamani pentru ca nu voi mai avea timp sa intru, avand in vedere ca vinerea, sambata si duminica am sa stau 12 ore la promotie, iar in restu zilelelor 6 ore si mai am de mers si in alte parti.

vineri, 10 septembrie 2010

Top 10 la 40

Ma tot uitam aseara pe diferite site-uri da practic nu aveam ceva bine definit in cap. Ma uitam asa aleatoriu si am gasit pe site-ul mtv un top 10, dar ce mi-a atras cel mai mult atentia a fost faptul ca are un top 10 al unor cantarete care au ajuns la onorabila varsta de 40 de ani!
"Pe vremuri, la 40 de ani, femeile isi leganau nepotii pe genunchi si-si ascundeau sub batic firele rebele de par alb. Azi, la 40 de ani se simt si se comporta ca la 20, s-au transformat din bunici in “MILFS” si provoaca salivari abundente barbatilor."
1. Kylie Minogue
Cand s-a lansat, era o pustoaica ciufulita, slabanoaga, lipsita de stil, cu haine lalai care se fâţâia sub lumina reflectoarelor. Noroc c-au pus stilistii piciorul in prag, i-au ars toate costumele de secretara ponosita si-au transformat-o in diva miniona care e azi.







2. Carla Bruni

nainte de a se aseza la Palatul Elysees, Carla s-a indeletnicit cu microfonul. Prima doamna a Frantei a trecut de 40 de ani, dar la cat de ferme ii sunt anumite parti componente, nu-I asa c-ai jura ca n-a atins 30?
















3. Thalia

Fosta Maria Mercedes si-a indreptat dintii si parul, a parasit Mexicul pentru Statele Unite, a nascut si parca a renascut. Arata bestial la cei 40 de anisori, impliniti acum cateva zile.









4. Vanessa Williams
Cand esti mulatra, ai un corp superb, ochi verzi-albastrui si pe deasupra mai esti si declarata Miss USA, e cam de la sine inteles ca n-ai cum sa nu fii o minunatie de femeie. Pe langa aceste motive, fotografia de mai jos incheie pledoaria pro Vanessa Williams.












5. Shania Twain

Man, she looks like a woman! Daca in 1999, Shania Twain declara cu emfaza ca nici Brad Pitt nu o impresioneaza, ei bine, azi, la mai bine de zece ani, forma fizica a cantaretei canadiene, nu numai ca ne impresioneaza, dar ne si face invidiosi.










6. Toni
Braxton
A doua cantareata de culoare din acest top, isi merita cu prisosinta nominalizarea.







7. Jennifer Lopez

Cand vine vorba de JLo, la ce va ganditi? Ei, fix la asta ne gandim si noi cand ii oferim locul 7 in topul celor mai sexy femei peste 40 de ani.










8. Janet Jackson
Sora mai mica a Megastarului nu mai e de mult doar “sora mai mica a Megastarului”. Avand in vedere ca La Toya s-a cam distrat cu bisturiul pe propria fata, Janet ramane singura “milfa” a familiei Jackson.







9. Sheryl Crow

Sheryl are un loc rezervat in topul nostru, nu doar pentru ca arata cum arata, ci si pentru ca a fost alaturi de Lance Armstrong cand acesta s-a luptat cu cancerul testicular.








10. Madonna
Pe vremea cand Madonna facea furori in industria muzicala, lumea parea mai putin interesata de aspectul ei fizic si mai degraba intaratata de melodiile si videoclipurile cel putin provocatoare ale artistei. Pe masura ce timpul a trecut, Madonna a ramas o femeie cel putin la fel de provocatoare si sexy. Oare Lady GaGa o sa reziste testului timpului?

miercuri, 8 septembrie 2010

Vara asta si Vara trecuta-leapsa

Am gasit o leapsa pe un blog si mi s-a parut foarte draguta si interesanta.
Leapsa suna cam asa: scrie in 3+3+3 fraze ce a insemnat vara asta si vara trecuta pentru tine, iar la final concluziile.

Vara aceasta
Am lasat in urma liceul si ma voi indrepta spre facultate.
Am avut parte de stres foarte mult cu examenele si cu inscrierea...si cu multe altele.
A fost si este vara in care am iubit cel mai mult.

Vara trecuta
Am avut parte de o dezamagire destul de mare dar mi-am revenit.
Mi-am dat seama care sunt persoanele care tin cu adevarat la mine si care imi sunt aproape, indiferent de situatie.
Am avut sansa sa fiu iar cateva luni independenta din punct de vedere financiar.

In concluzie,
Din ambele veri am avut multe lucruri de invatat.
In ambele veri am iubit dar mi-am dat seama cine merita si cine nu.
Ambele veri au trecut dar au lasat in urma lor amintiriri extraordinare.


Si acum sa vedem...leapsa merge la Dara , la Madalina Raducanu , la Miss Sunshine , la anelise , la Coco, la Iustinel, la ANM si la Ali

luni, 6 septembrie 2010

Of Doamne


Totul mi se pare atat de aiurea in momentul de fata. Nu am chef de nimic. Ma misc atat de greoi. Si cand stau sa ma gandesc ca inca nu am multe de facut...doar sa ma duc zilnic 2 ore la condus iar instructorul ma ia din fata blocului si apoi poate sa ma duc la el...in rest nu am altceva de facut. Nu am chef nici sa ies cu fetele. M-am saturat. Si nu mai pot sa dau vina pe monotonie pentru ca daca as vrea, as avea ce sa fac, dar nu ma multumeste nimic. Sunt deja 3 luni bune de cand a inceput toata starea asta si pana acum am dus-o cumva, dar acum simt ca nu mai pot...simt ca am ajuns la limita. Nu cred ca ma intelege cineva avand in vedere ceea ce am spus pana acum pentru ca am luat-o pe ocolite. Nici eu nu stiu cum sa o spun. Mi-e frica intr-un fel sa o spun. Adica nu vreau ca sa se simta prost pentru ca in fond nu e vina lui. E vina...nu stiu a cui e vina...asa a fost sa fie...astea sunt vremurile pe care le traim in ziua de azi si asta e sistemul nostru infect. Bun...acum sa nu ma mai tot rotesc in jurul nimicului...si am sa incerc sa spun practic ce am de spus. De 3 luni bune el a ramas fara loc de munca si se chinuie intr-una sa isi gaseasca un loc de munca si nu reuseste. E greu asa, avand in vedere ca de 3 luni nu mai are niciun leu. Nu pot sa imi imaginez cum se simte el dar eu efectiv nu mai pot. De 3 luni de zile doar eu bat tot orasul ca sa ajung in celalalt capat de oras la el...schimb 2 mijloace de transport ca sa ajung la el si imi ia aproape o ora asa ca nu imi permit sa stau foarte mult la el si asta pentru ca mai am nevoie de inca o ora ca sa ajung acasa si cum ma intorc cu mijloacele de transport nu prea imi place sa vin mai tarziu de 9 de-acolo singura. El neavand niciun leu nu are cum sa vina la mine si nu pot sa il pun sa vina pe jos atata drum. De 3 luni de zile nu am mai iesit nicaieri cu el decat atunci cand am mers cu corturile pentru o seara ca nu a vrut sa mergem de la inceput si inainte de a merge ne-am certat pentru ca el nu are bani, dar eu vroiam sa mergem si chiar aveam bani ca sa mergem amandoi. De atunci nu am mai iesit nicaieri, nici macar sa ne plimbam pentru ca e foarte irascibil, nu are chef sa vada pe nimeni, sta tot in casa, nu are chef de nimic...pe de o parte ii inteleg starea...dar pe de alta parte, mai e vorba si de mine si de ceea ce eu imi doresc...mai vreau si eu din cand in cand sa mai ies sa ma plimb, nu vreau mai mult. M-am saturat sa plec de-acasa, sa stau printre oameni cu tot felul de mirosuri si inghesuita si sa ajung intr-o alta casa. De multe ori imi e atat de greu sa ma pornesc iar sa ma duc la el desi chiar vreau sa merg sa stau cu el...si chiar il iubesc. Problema e ca nu stiu cum sa ii spun toate astea pentru ca nu vreau nici sa il supar ...si de multe ori ma gandesc ca sunt egoista pentru ca el are probleme ...dar uneori ma mai gandesc si la mine!

sâmbătă, 4 septembrie 2010

The pitzi song




P.S. Si dupa cum se spune si pe la radio, pe aceasta melodie se danseaza cu buzele tuguiate

joi, 2 septembrie 2010

Te iubesc!

Iubirea...iubirea este sentimentul cel mai pur si cel mai nobil... sentimentul care te inalta spre cei mai inalti nori si iti poate oferi cele mai fericite momente de-a lungul intregii vieti... sa ai parte de iubire inseamna sa traiesti cu adevarat... se spune ca a iubi inseamna a trai si se mai spune ca un om care nu a iubit niciodata nu a trait niciodata...si este adevarat pentru ca, iubirea te face sa vezi partea frumoasa a vietii, chiar si in cele mai grele momente te face sa vezi doar partea plina a paharului, te face sa traiesti cu adevarat, sa vezi tot ce este minunat in jurul tau, sa simti vibratiile sentimentului atat de cald. A iubi este ceva magnific.
Niciodata nu am crezut ca voi ajunge vreodata sa iubesc asa de mult o persoana. Cu tine totul e perfect si minunat si sublim... chiar si momentele in care stam pierduti si ne uitam doar unul la celalalt. Ma faci sa ma simt bine in orice moment, indiferent de starea pe care o am si ma simt minunat chiar si atunci cand doar iti aud vocea sau cand ma uit la tine in timp ce tu dormi. Stiu ca suna prea metaforic dar alaturi de tine simt ca plutesc deasupra norilor si ma plimb deasupra curcubeului. Te iubesc enorm de mult. Esti totul pentru mine! Cred ca deja cuvintele sunt de prisos. Am sa inchei acum.
Azi...azi e din nou ziua noastra. Este ziua in care aniversam un an de viata impreuna! Te ador!

miercuri, 1 septembrie 2010

The 4 of us

Stateam asa si ma gandeam cat de repede au trecut cei 4 ani de liceu, asa cu bune si cu rele. 4 ani in care am legat prietenii, am cunoscut tot felul de oameni noi si am invatat o gramada de lucruri noi. Desi devin melancolica atunci cand ma gandesc la tot ceea ce tine de anii de liceu, sunt foarte multumita de faptul ca am reusit sa raman cu 3 prietene extraordinare. Suntem noi 4, asemeni celor 4 din "Sex and the city". Stiu ca asta poate suna copilaresc, dar tot timpul le-am invidiat. Acum nu le mai invidiez pentru ca am realizat ca am ceva mult mai bun, mult mai frumos si mult mai pur. Pentru mine prietenia nu inseamna sa vorbesc zilnic la telefon cu acele persoane, sa ne vedem zilnic, sa le sun chiar si atunci cand mi s-a rupt o unghie. Nu. Pentru mine prietenia inseamna ceva mult mai mult. Chiar daca nu ne vedem saptamani intregi si poate nu vorbim deloc la telefon, pentru ca fiecare dintre noi are un alt fel de program, atunci cand ne intalnim putem vorbi despre absolut orice, radem mereu si toata lumea din local se uita la noi pentru ca impreuna avem o pofta de viata uimitoare si atunci cand avem nevoie una de cealalta, fiecare dintre noi lasa orice altceva balta pentru a o sprijinii pe cea care are probleme sau pentru a o felicita pentru reusita sa. Pentru mine asta inseamna o prietenie.
Iubesc acel proverb, conform caruia, "prietenii sunt florile din gradina vietii". E foarte frumos si foarte adevarat. Am trecut prin multe impreauna si am avut foarte multe probleme, dar am trecut peste ele si ne-am dat seama ca toate lucrurile care ni s-au intamplat, au intarit si mai tare prietenia dintre noi.
Am inceput sa scriu aceasta postare datorita faptului ca diseara mergem la ziua uneia dintre ele, iubita noastra Creata. Am sa profit de acest lucru si am sa ii urez de pe acum un calduros "la multi ani", sa ajunga cat mai sus, sa fie mereu inconjurata de iubire, sa aiba parte doar de prieteni adevarati si sa realizeze tot ceea ce si-a propus. Ziua ei va fi maine dar ne punem pe sarbatorit diseara.