Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

marți, 29 iunie 2010

Tired

M-am saturat...m-am saturat sa fiu aia proasta care face si pe dracu in patru ca sa fie bine si cand vine vorba ca acel cineva sa faca ceva pentru mine, se intampla din paste-n craciun. M-am saturat sa se intample tot asa si apoi sa stau sa plang singura ca sa ma calmez si de obicei se intampla tot in momente dinastea in care am multe de facut. Am crezut ca e bine ce fac si cum fac, dar se pare ca oricat de bine ar fi, nu da niciun rezultat, pentru ca atunci cand am mai mare nevoie, se intampla altceva mult mai important si am cazut pe locul doi foarte usor. Si uite-asa am reusit sa am iar o stare de spirit inuman de buna...
Daca nu acum, atunci cand?
Intr-un fel am ajuns la concluzia ca daca nu ai asteptari de la persoanele din jurul tau, nu poti sa fii dezamagita, astfel nu am mai suferi atat. Dar oare atunci cand tii la o persoana si atuni cand iubesti, poti sa faci acest lucru? Cam foarte greu.

luni, 28 iunie 2010

Bacul cobailor!

M-am saturat sa fac parte dintr-o generatie de cobai si sa fim aia folositi de fiecare data cand ajunge la putere un altul pe post de ministru. Sau considerau ca daca da basmul la clasa a XII-a ne vor face o favoare? Nu! Nu ne-au facut deloc de o favoare. Sau probabil au facut-o de fatada ca au zis ca daca tot ni-au intors si ne-au destors cu modificarea bacului, ne vor da un subiect foarte simplu, dar asa de simplu incat sa nu ne astaptam si sa avem niste surprize destul de neplacute. Pe scurt, am facut un eseu de 3 pagini, din caracterizarea lui Harap-Alb, cu un scris mai mult decat labartat, doar din amintiri. Acum nah, norocul prostului, cine a parcurs toata materia a stiut si va lua nota mare, cine a miscat va lua iar nota mare, iar restu dumnezeu cu mila. Singuru lucru de care imi e ciuda e faptul ca am stat 2 saptamani ca proasta si mi-am invatat, incat am mancat romanele si nuvelele, inclusiv din comedie stiam mai mult, dar basmul nici nu l-am citit pentru ca mi se parea imposibil sa ne dea asa ceva. Asta este...sa imi fie invatatura de minte sa nu ma mai las pe ultimele 2 saptamani cu atata materie.

duminică, 27 iunie 2010

Neata din nou

Tocmai m-am trezit, cu un chef de viata de nici nu are rost sa vorbesc despre el, dar simt ca parca imi mai revin pentru ca imi savurez tigara si cafeaua de dimineata...ideea e in felul urmator, ca sa nu ma trezesc si sa ma pun direct pe invatat, m-am postat in fata calculatorului si am inceput sa va citesc pe voi, dupa care mi-am verificat mailu. Aici, ce sa vezi! Am primit un mail de la ceva :Xbebitzu:X care ma invita sa imi fac lipeala cu el sau ea pe "lipiciosii.ro", cica cel mai cool site de dating. Mda, banuiesc ca asta va deveni mai rau decat hi cinciu. Pe acest site se gasesc "Mii de poze, jurnale, grupuri, forum, chat, jocuri si multe altele" care cica ma asteapta. "Vino si lipeste-te de noi si cu noi, dar ai grija: creeaza dependenta! Spor la lipeala!"...creeaza dependenta? Deci nu mai am cuvinte.
Am putea spune ca pe de o parte sunt ok site-urile astea de socializare, sau cel putin la inceput, cand nu stie foarte multa lume de ele, dar pe masura ce stiu tot mai multe persoane de acel site, se ajunge in ultimul hal. Pentru ce sa imi pun poze pe inca in site ca lumea sa imi lase comentarii gen" scumpik, dulcik si care mai apoi degenereaza in "ce buna esti, sexoasa s.a.m.d

sâmbătă, 26 iunie 2010

He is the one!

Am sa fiu foarte scurta in ceea ce priveste evenimentul de ieri si parerile mele personale, ba chiar nu am sa spun nimic. Dar am sa spun in schimb ce am gasit si eu pe-aici cautand.
In semn de omagiu, cativa artisti romani au fost de acord sa cante cate o piesa a lui Michael Jackson, ca un tribut personal la adresa starului.
Vali Rupita impreuna cu prietenii sai au cantat intr-o maniera proprie o varianta "lautareasca" a piesei "You are not alone " pentru a demonstra ca muzica trece de orice bariera, indiferent de instrumentele folosite, limbaj sau popor.


Natalia Barbu s-a gandit sa interpreteze"Billie Jean" - una dintre cele mai iubite melodii ale lui Michael.


Adi Cristescu a ales sa cante o piesa foarte cunoscuta de-a lui Michael: "Human Nature".


Andra a ales sa cante, din repertoriul megastarului, melodia "You are not alone".


Francezu', de la Simplu, a pregatit o coregrafie speciala, pe melodia "Jam".

vineri, 25 iunie 2010

Din ce in ce mai socata

Buna dimineata again! Azi m-am trezit cu chef de invatat asa ca postarea va fi una destul de scurta pentru ca fug rapid sa vad cat pot sa invat atata timp cat ma mai tine starea asta.
Aseara, in timp ce stateam afara la o tigara ma tot gandeam la tot felul de lucruri...mai bine spus, mi-am pus tot felul de intrebari si din pacate sunt intrebari la care nu prea le gasesti un raspuns.
  • de ce anume nu ne dorim sa evoluam si sa fim altfel decat suntem?
  • de ce anume nu ne dorim sa fim mai civilizati si sa dam dovada de faptul ca acasa am primit totusi o educatie destul de buna?
  • de ce refuzam sa ascundem educatia primita acasa si ne comportam ca niste oameni care nu au nici macar o baza?
  • de ce preferam sa ne comportam mai rau decat niste animale carora nu le pasa de absolut nimic?
sunt multe intrebari pe care ni le putem pune in legatura cu astfel de lucruri si care momentan nu mai imi vin in minte din cauza ca sunt somnoroasa...dar ma sochez atunci cand aud ca
  • la noi in tara sunt tot mai multi copii abandonati-deci suntem mai rau decat animalele ca ele, asa mai inferioare decat noi nu isi abandoneaza puii
  • pana acum, boala secolului era cancerul mamar, iar acum s-a trecut la cancerul de col uterin, care la noi in tara este depistat abia in stadiul 3 si 4, adica ultimele si cele mai grave-m-am saturat de mantalitatea asta invechita ca nu mergem la doctor decat atunci cand chiar nu mai putem de durere
  • doar la noi vezi familii cu cate 10-11 copii care traiesc intr-o camera pe post de casa pentru ca au tot facut pe copii dar nu au posibilitatile necesare sa ii intretina asa ca traiesc din alocatia copiilor, extrem de mare alocatie
  • am ramas mai mult decat socata cand am auzit ca ieri, in Arad, o fetita de 2 ani a cazut de la etajul 6...scuza mamei: fetita tot timpul se catara pe unde apuca si acum banuiesc ca sa catarat pe pervazul geamului...a si la un moment dat si-a dat si ea seama ca nu mai e copilul in casa...asta a fost doar un caz, ca intr-o ora am auzit de 4 astfel de cazuri care s-au petrecut intr-o zi...chiar nu pot sa inteleg pentru ce dracu ne mai facem copii daca nu suntem in stare sa ii crestem si sa avem grija de ei
  • auzim din ce in ce mai des despre copii care pleaca de-acasa din cauza parintilor care ii bat tot timpul...n-am spus ca acei copii sunt sfinti, dar pacat ca lumea nu intelege ca bataia nu rezolva absolut nimic, dar nu, se ajunge in cazuri extreme gen: batai cu biciul, smuls parul din cap, ne stingem tigara de propriul copil si multe altele...si ne mai miram apoi de ce tineretul este asa cum este, pai dupa astfel de traume din copilarie, cum ar putea fi?
Per total...fara cuvinte!

joi, 24 iunie 2010

3 cifra magica

Hello people si buna dimineata ca eu abia acum am reusit sa ma tarasc din pat! Am sa imi fac siesta de dimineata, putin citit pe la voi, cu o cafea buna in fata si tigara de dimineata in mana...dupa care am sa imi reiau din nou locul bine stiut de catre mine de doua saptamani incoace, intr-un colt al patului, cu multe foi langa mine, alte cateva in brate si cu mult ceai.
Ehh dar nu despre asta vroiam sa vorbesc dis de dimineata ca si pe mine ma ia cu dureri de cap doar cand ma gandesc...ci vroiam sa vorbesc de minunatiile pe care le-am vazut in timp ce ma indreptam spre al meu balaur. Ce sa fac eu acuma daca asa ne-am gasit noi, unul intr-un capat de oras si celalalt in alt capat, asa ca eu cum n-am carnet, ca sa ajung la el, trebuie sa ma duc si cu tramvaiu si cu autobuzul. Bun, vine si tramvaiu, ma urc in spate pentru ca era ceva lume si nu am vrut sa ma pun jos, ei si cu playeru in urechi, stateam si admiram tot peisajul din tramvai. Aproape de mine se aflau 3 mari dive, una cat de cat ok, mai era o blonda cu buzele extra mega rosii si niste gene frate de m-am speriat cand le-am vazut si cea din urma, banuiesc ca se credea un fel de bomba sexy. Asta avea sanii foarte mari da foarte bine pusi in valoare de un tricou negru, foarte mulat pe corp si cu un decolteu in v de aproape ca ii ieseau sanii afara, dar problema nasoala era faptul ca sub sani mai avea inca un balon mare pe post de burta si inca doua la solduri...arata foarte penibil mai ales ca toate erau pe-afara...nu suport oamenii astia care nu se vad cum arata si in loc sa isi ascunda defectele, ei le arata si mai sta apoi sa se mire de ce jegosul care tocmai s-a urcat in tramvai, mirosind a transpiratie si putin cam mulatru sta si isi beleste ochii la ea in decolteu...asta pe langa faptul ca desi aveam playeru in urechi auzeam ce vorbesc...nu stiu de ce pe mine si pe restul oamenilor din tramvai ni-ar interesa problemele lor nationale gen ca i s-a rupt la una tocul si diseara nu mai are cu ce sa vina in oras.
Am scapat de una si am dat de alta...in autobuz de data asta aproximativ aceiasi problema dar se schimba sexul...3 baieti, care culmea, nu aratau foarte rau, erau foarte bine pusi la punct stateau ei si asteptau...am urcat in autobuz si m-am dus sa imi compostez biletul. Au inceput sa fluiere si sa rada zgomotos, dar m-am dus linistita sa ma pun jos. Au venit si s-au pus in fata mea, iar eu ma uitam in gol dar nu am putut sa nu observ faptul ca atunci cand si-au deschis toti gura le lipseau si cativa dinti si pe cat de bine erau de aranjati pe atat de tare miroseau a transpiratie si culmea, nu era de la caldura, pentru ca aseara nu a fost deloc cald si batea si vantul foarte tare. Nu suport baietii astia care in mijloacele de transport in comun incep sa fluiere si sa faca orice ca sa atraga atentia unei fete. Bine fluieratu dupa fete si pe strada e penibil, dar oricum.
M-am saturat de astfel de oameni pana peste cap si culmea ca oriunde mergi si oricum te invarti, tot dai de asemenea specimene.

luni, 21 iunie 2010

Something special

Sunt a ta si esti al meu...ma iubesti la fel de mult cat te iubesc si eu...zilele mi se par inuman de lungi pana cand reusesc sa te vad...atunci cand iti aud vocea la telefon ma simt mai bine si vocea ta, in timpul zilei, mai ales in momentele astea imi da putere sa fac ce imi propun...imaginea chipului tau e mereu prezenta in mintea mea...dupa ce te vad, ma incarc cu forte noi pentru urmatoarea zi, dar spre finalul zilei sunt deja epuizata si astept din nou, cu nerabdare sa te vad...cred ca stii deja prea bine cat de mult insemni pentru mine si asta nu doar din vorbe...stii, esti peste tot in jurul meu, in razele de soare care se rasfrang in camera mea, chiar si in norii care vestesc ploaia, in picaturile de ploaie, in pustietatea noptii...in fiecare seara adorm cu tine in gand, iar dimineata cand ma trezesc doar tu esti in gandul meu...ador zilele cand, dupa ce ne lasam prada imaginatiei si dragostei noastre, adormim unul in bratele celuilalt, iar dimineata cand ma trezesc esti langa mine, mai am inca cateva minute in care pot sa te privesc cum dormi, iar apoi te trezesti si tu si ma saruti. Sunt printre cele mai frumoase momente ale vietii mele. Dragostea ce ti-o port e cartea deschisa din ochii mei ce tu o poti citi mereu. Cuvintele mele prind viata si zboara catre tine, iar fiecare "te iubesc" pe care il rostesc e floarea sufletului meu pe care in tine o sadesc. Tot ce e foc in tine arde in mine, fiecare vorba a ta o soarbe cu sete gura mea, iar ochii mei sunt orbi fara privirea ta!

P.S. am simtit nevoia sa scriu aceste randuri pe care mai apoi sa le citesti si tu printre altii, datorita starii tale de azi...te iubesc!

De ce?

De ce tot timpul incercam sa facem pe plac persoanelor din jurul nostru, chiar daca noua nu ne convine? De ce incercam sa facem totul sa fie bine, mai mult in favoarea celuilalt, doar pentru a nu strica ceva in relatia de prietenie pe care o avem cu o persoana? Nu contest faptul ca prietenii aia adevarati sunt foarte importanti, dar cred ca uneori mai este cazul sa intervina si acea doza de egoism pe care o avem fiecare dintre noi...si cand vine vorba sa decizi in ceea ce priveste viitorul tau, sa o faci, indiferent de parerea si dorintele prietenilor...atunci e necesar sa te pui pe tine in prim plan si sa alegi pentru tine si ceea ce iti convine tie mai mult.
Dar nu, ea, Luana nu e asa...a luat-o ca pe o provocare, o provocare de a face ceva care nu e sigura ca i-ar placea, dar merge acolo pentru a mai sta inca un an cu o prietena a ei cu care se intelege foarte bine...din pacate e o persoana foarte influentabila si prietena ei si-a dat seama de acest lucru. Ceea ce a pus-o pe ganduri, a fost discutia pe care a avut-o cu prietenul ei, mult mai matur si care i-a spus ca atunci cand iti alegi facultatea, ti-o alegi in functie de ceea ce iti place si ca daca ea va merge la nu stiu ce chestie cu economia, unde isi pune creativitatea...o lasa undeva pe un raft? Nu ar fi o problema, dar ea vrea sa faca doar 1an de facultate pentru ca de la anu, cand implineste 20 vrea sa mearga sa faca cursul de stewardesa, ceea ce cred ca e o provocare destul de mare.
Luana este o persoana foarte creativa, cu o imaginatie increbila...toate mergem la ea sa ne aranjeze. Are un stil de a se juca si de a combina culorile pe pleoape, incredibil...Parerea mea ar fi ca daca tot pierde 1 an pentru ca e obligata, macar sa il piarda cu folos si sa faca ceva care chiar sa ii foloseasca mult mai mult dupa ce isi va incheia cariera de stewardesa pentru ca nu cred ca dupa cativa ani de munca, ea va mai veni in tara sa isi continue facultatea aia cu economia. Si culmea e ca nu vrea sa intelegea ca de fapt face acest lucru pentru ea, persoana care i-a gasit punctul ei cel mai vulnerabil si pe care il exploateaza la maxim.

sâmbătă, 19 iunie 2010

Zodiile si sexualitatea

Azi nu...azi nu am chef de nimic si nu am niciun fel de inspiratie. Ma doare capul doar cand ma gandesc ca imediat trebuie sa imi reiau locul pe patul plin cu mormane de foi care parca nu se mai termina. Ma aflu intr-o mica pauza si din lipsa de inspiratie, am gasit ceva ce pare a fi destul de interesant pentru postarea de weekend :D

Zodiile si sexualitatea!

Berbec- Probabil ca ati ajuns destul de devreme la maturitatea sexuala si aveti o viata amoroasa - implicand pasiunea- foarte activa. Fiind vorba de un semn de Foc, cardinal, guvernat de Marte, sunteti usor de starnit si la fel de lesne ajungeti la exprimarea sexualitatii la propriu. Aveti nevoie, de-a lungul intregii dvs. vieti, sa va stabiliti un ritm mai lent, pentru a prelungi nu numai placerea partenerului, ci si pe a dvs. Cheia pentru a va mentine energia sexuala, care are tendinta de a se epuiza mai devreme decat ar trebui, este sa fiti activi din punct de vedere fizic cat de mult, nu neaparat sexual. Ocupati-va timpul cu activitati diverse pentru ca energiile dvs. sa fie mereu solicitate. Cand este cazul, combinati activitatea sexuala cu alte preocupari recreationale. Calatoriile, schimbarea decorului si raporturile sexuale desfasurate in locuri noi, cu care nu sunteti familiarizati, va pot mentine capacitatile sexuale la nivel maxim pe termen lung.
Taur- Apartinad unui semn fix, nativii aceste zodii nu-si schimba prea mult activitatea sexuala de-a lungul vietii. Sunt persoane senzuale si care isi doresc mereu sa se bucure pe deplin de partea frumoasa a vietii - sexul facand parte din aceasta. Nu va place sa fiti grabiti, zoriti, pentru ca va place sa aveti suficient timp pentru a va delecta cu fiecare experienta. Venus, planeta care va guverneaza semnul, a fost mereu asociata cu dragostea si frumusetea, insa ar trebui sa tineti cont de faptul ca e vorba de frumusetea fizica. Prin urmare, trebuie sa va straduiti in permanent sa aratati bine, pentru a va mentine sexualitatea la cote maxime.
Gemeni- Daca nu va epuizati tot incercand sa va implicati in mai multe lucruri deodata, e foarte probabil ca va veti mentine libido-ul crescut toata viata. Gemenii sunt zodia tineretii vesnice, dar e important sa stiti ca pentru a va mentine interesul sexual la un nivel satisfacator trebuie sa acceptati varietatea. Nu e deloc o sugestie spre promiscuitate sau spre bisexualitate, ci doar un avertisment ca aceleasi practici si tehnici folosite de fiecare data cand faceti dragoste va pot obosi; incercati alte momente, alte locuri, alte tehnici, alta muzica etc.
Rac- Indiferent de varsta dvs., felul in care va exprimati sexualitatea e in stransa legatura cu sentimentul de siguranta interioara. Cand va simti siguri pe dvs. e cert ca si actul iubirii fizice va fi unul reusit, pe cand daca aveti ezitari e posibil sa nu aveti deloc chef de sex. Apartinand unui semn ai carui nativi se concentreaza mai mult spre camin si binele domestic in aproape toate imprejurarile, nu sunteti genul care sa faca dragoste cu oricine si oricand. Va respectati foarte mult partenerul de sex si nu obtineti prea multa placere din relatiile intime cu o alta persoana care nu se bucura de acelasi respect din partea dvs. Data fiind tendinta dvs. de a va intoarce mereu spre toate situatiile si experientele de natura emotionala, ar trebui sa invatati sa traiti si sa va bucurati de fiecare zi.
Leu- Firea dvs. este orientata spre placere si intotdeauna cautati sa va bucurati de ea din plin; cum activitatea sexuala este in mod normal placuta, interesul dvs. fata de aceasta este crescut. Leul este un semn fix, ceea ce arata ca interesul si apetitul dvs. sexual nu se modifica foarte mult odata cu trecerea anilor. Daca in primii ani de maturitate apetitul dvs. sexual era unul crescut, sunt mari sanse sa fie asa si mai tarziu. In general, natura dvs. sexuala este legata de modul in care va bucurati si de alte experiente ale vietii. Toate modalitatile de a va simti bine, fie ca e vorba de petreceri, sport sau activitati recreationale, pot functiona ca stimuli ai apetitului dvs. sexual. Pentru a va pastra si prelungi viata sexuala e bine sa va simtiti mereu bine in pielea dvs.
Fecioara- Din cauza naturii dvs. mutabile, interesul si participarea sexuala pot fi inconstante. Poate ca faceti diverse lucruri sau macar va ganditi la unele fantezii sexuale, insa de cele mai multe ori pe ascuns. Intre mentalul dvs. si exprimarea propriei sexualitati este o legatura foarte stransa. Nu ar trebui sa lasati ca devotamentul impins cateodata pana la extrem fata de munca sa va ocupe prea mult timp sau sa va epuizeze energia, pentru ca nu veti mai avea nici dispozitie, nici "forta" pentru a va satisface nevoile sexuale.
Balanta- Daca reusiti sa pastrati un echilibru corect in viata sexuala, atunci veti putea sa va bucurati de una indelungata si satisfacatoare. In ceea ce priveste exprimarea sexualitati, adesea va confruntati cu nevoia si dificultatea de a hotari ceva : de exemplu, a avea sau nu relatii intime cu o anumita persoana. Este o situatie frustranta, de vreme ce Balanta este casa a VII-a, a parteneriatelor, si este posibil sa primiti propuneri de uniune peste media celorlalte zodii. In mod normal, corectitudinea si atitudinea dvs. echilibrata va ajuta sa traversati cu bine asemenea situatii dificile.
Scorpion- Scorpionul este casa a VIII-a, sector asociat traditional cu dorinta, motivatia si conduita sexuala. Fara ca acestea sa devina dominante in fata celorlalte influente din temele natale ale Scorpionilor, ii fac insa sa fie nativii cei mai preocupati de sex din intregul zodiac. Fiind vorba de un semn fix, se poate spune ca viata dvs. sexuala intensa nu va cunoaste mari modificari o data cu trecerea anilor. Doar daca in tema dvs. natala exista indicatii ale unor dificultati in exprimarea sexualitatii se presupune ca nu sunteti multumit de experientele avute; altfel, Scorpionii au cea mai implinita si satisfacatoare viata sexuala. Stiti de la inceput ca sexul este foarte important pentru dvs. si nu va jenati de asta, spre satisfactia dvs. si a celor care sunt norocosi sa va fie in preajma.
Sagetator- Sagetatorul reprezinta casa a IX-a a zodiacului, legata printre altele de ideea de distanta mai lunga, de aceea e foarte probabil ca experientele dvs. amoroase sunt in conexiune cu o persoana care locuieste intr-o alta zona a orasului, in afara acestuia, in alt oras sau chiar intr-o alta tara. Din pricina factorului de distanta, viata dvs. sexuala poate sa nu fie una regulata sau la fel de constanta cum este cea de care se bucura nativii altor semne. Este posibil ca perioadele de inactivitate indelungata sa fie urmate de experiente concentrate si intense, aproape excesive. Acest gen de practica, care se poate sa nu va supere, pentru ca in general Sagetatorii nu acorda prea multa importanta detaliilor, nu este insa cel mai bun din punct de vedere biologic. Pentru a va mentine capacitatea sexuala la nivel maxim de-a lungul intregii vietii ar fi bine sa incercati sa o exprimati in mod constant.
Capricorn- Astrologii spun despre Capricorn ca, fiind guvernat de Saturn, este un semn al timpului, durabilitatii si rabdarii. Din punct de vedere sexual, acest fapt poate sugera ca nativii acestei a zodii isi conserva capacitatea sexuala pana la varste inaintate. Totusi, nu este un semn care sa aiba un apetit sexual pronuntat nici macar in tinerete. Natura cardinala a Capricornilor ii poate determina sa favorizeze o atitudine conservatoare in participarea sexuala, poate si pentru ca nu se excita la fel de repede ca nativii altor semne si ca principiul lor este moderatia in toate. Totusi, e de remarcat faptul ca aceasta natura cardinala ii ajuta sa-si mentina interesul fata de sex o perioada destul de lunga dupa ce au fost complet stimulati.
Varsator- Mintea deschisa este cea asociata in mod traditional cu nativii acestei zodii, dar multi Varsatori nu pot fi descrisi ca fiind foarte motivati din punct de vedere sexual. Interesul lor fata de sex poate fi mai mult mental si filozofic decat fizic. In general, sunt extrem de intelegatori si toleranti cu persoanele care considera experientele sexuale ca fiind prioritare, dar la fel de generosi cand e vorba de ei insisi. Fiind vorba de un semn fix, oricare ar fi natura si motivatia sexuala a Varsatorilor la tinerete, aceasta nu se schimba foarte mult odata cu trecerea anilor. Ca si gemenii, si Varsatorii aprecieaza varietatea tehnicilor sexuale si din cand in cand privesc activitatea sexuala intr-o maniera prea putin traditionala sau ortodoxa.
Pesti- Fiind vorba de un semn mutabil, psihologia Pestilor fata de activitatea sexuala este de tip "cand pe culmi, cand in abisuri". Activitatea lor sexuala este incarcata de emotii si nu simt multa placere daca nu exista si o uniune emotionala profunda cu partenerul. Cand vine vorba de sex, un nativ Peste are tendinta de a-si idealiza atat partenerul cat si situatia; din nefericire, realitatea nu e intotdeauna asa cum o viseaza el. Pentru dvs. dragostea si sexul tin de un ideal personal si de aceea sunteti in general retinuti sa va exprimati sexualitatea in alte locuri decat patul; ar fi bine insa sa va mai condimentati putin viata sexuala fiind ceva mai... libertini.

vineri, 18 iunie 2010

Un dor nebun


M-am trezit cu un dor nebun, dar fiind foarte adormita si cu o stare mai proasta, nu mi-am dat seama pe moment despre ce fel de dor era vorba...asa ca m-am dus sa imi fac o cafea...am iesit pe balcon, era perfect, era soare, dar in acelasi timp era racoare. Mi-am savurat cafeaua impreuna cu o tigara bine meritata, dar mi-am dat seama ca acea senzatie de dor nebun nu a trecut. Am venit apoi in camera, m-am intins din nou in pat si am stat sa ma gandesc. Am inceput apoi sa ascult tot felul de melodii si am dat peste cateva pe care chiar nu le-am mai ascultat de foarte mult timp, dar senzatia de dor inca persista. Apoi am vorbit cu tine la telefon si atunci mi-am dat seama ca de fapt imi era un dor nebun de tine si de vocea ta! Un dor nebun care ma face sa numar secundele si minutele pana diseara cand am sa ma infrupt cu dulceata buzelor tale! Te iubesc.



joi, 17 iunie 2010

Seara lor!


Seara deja s-a instalat, iar pe cer au pus deja stapanire multitudinea de stelute. Ariana si Artur au iesit la o mica plimbare...ajunsi intr-un loc foarte frumos, s-au intins pe iarba si tinandu-se in brate, se uitau la stele. Pe fundal parca se auzea o melodie...era de fapt melodia lor pe care fiecare o fredona in gandul lui. Atunci Artur s-a uitat in ochii ei si a inceput sa-i cante melodia: "Imi amintesc de tine, stateai in fata mea...A fost de-ajuns o privire ce n-o pot, n-o pot uita. Cu bratele-amandoua, incerc sa te regasesc...Sa fim din nou impreuna, e tot ce pot, sa imi doresc. Cu gandul pret de o clipa sa te-nteleg as fi vrut...As fi ramas cu tine, ca am sa te pierd n-as fi crezut. Afara numai vantul, gonind prin noapte spunea...Sa las in urma timpul, ce mult prea,prea iute alerga. Privesc la trenul care, fugea nepasator...Caldura soaptei tale, ce-avea sa piara pana-n zori. Pornesc la drum prin noapte, in noaptea-n care ti-am zis...Ca numai tu dintre toate, doar tu esti fata din vis!"
Inainte ca ei sa formeze un cuplu, Arianei ii placea foarte tare melodia si mai tot timpul fredona ultimele doua versuri, doar ca, uneori, schimba putin si la ea era "baiatul din vis". Astfel, Artur si-a facut putin mai mult curaj si cei doi au inceput sa vorbeasca despre ei. I-a spus ca in sfarsit a realizat si el unele lucruri si ca in sfarsit a reusit sa vada, cum se spune, padurea de pomi. Astfel, dupa lungi discutii, au ajuns sa fie impreuna, sa se iubeasca atat de mult, incat au reusit impreuna sa treaca peste toate greutatile la care viata i-a supus.
Noaptea era frumoasa, iar stelele alcatuiau o lumina difuza, dar lacrimile de fericire din ochii Arianei straluceau. Cand i-a vazut lacrimile, Artur a strans-o si mai tare in brate, i-a spus din nou ca o iubeste, si ca este atata de fericit ca ea este alaturi de el...Ariana i-a spus la randul ei ca il iubeste extrem de mult si ca el reprezinta pentru ea "paradisul, intr-un iad care e omul"... iar buzele lor s-au unit ca intr-un tot unitar!

P.S. Da stiu, sunt chestii mai siropoase, dar ce sa fac eu daca momentan doar astea imi vin in cap. E perioada mai aiurea :p

miercuri, 16 iunie 2010

Un el si o ea!


Erau doi, un el si o ea...Ariana si Artur... doua suflete pereche, care cu timpul au ajuns sa formeze un intreg. Traiau in lumea lor lipsita de griji si de preocupari, crezand ca rautatea lumii nu ii va ajunge, dar din pacate nu tot timpul se intampla asa.
Dupa numeroase clipe de neuitat petrecute impreuna, sub clar de luna, jurandu-si mereu iubire eterna, ceva a inceput sa le umbreasca fericirea. A aparut o alta ea, o prietena, Ema...aceasta prietena era genul de fata foarte draguta cu toata lumea, care culmea, stia sa ii fie Arianei alaturi in cele mai grele momente, dar numai ea putea sti cu ce ganduri face toate aceste lucruri. Pana intr-o seara, Ariana a crezut ca prietena ei este perfecta si nu are nimic sa ii reproseze...acea seara i-a aratat din nou rautatea si invidia lumii...in acea seara, prietena ei, l-a invitat pe Artur la ea acasa, unde urma sa ajunga mai tarziu si Ariana...nebanuind nimic, dupa ce a vorbit cu Ariana si i-a spus ca el a ajuns deja la Ema si ca o asteapta acolo, s-a facut comod si a inceput sa vorbeasca cu Ema despre tot felul...in timp ce vorbeau, Ema s-a apropiat tot mai mult, tot mai mult de el...pana cand erau foarte aproape si isi simteau unul altuia respiratia. El a inceput sa se indeparteze de Ema, dar ea se apropia si mai mult de el, iar la un moment dat a incercat sa il sarute...el a respins-o foarte uimit, s-a uitat la ea si i-a spus foarte sincer ca nu intelege de ce se comporta asa avand in vedere ca el este cu Ariana, cea mai buna prietena a ei...Ema i-a raspuns ca il place foarte mult si ca l-a placut din prima clipa cand l-a vazut, doar ca nu a vrut sa recunoasca asta, dar de data asta nu s-a mai putut abtine...nu dupa mult timp, a ajuns si Ariana acasa la Ema, dar pentru ca cele doua prietene sa nu se certe in acel moment, Artur a luat-o de mana pe Ariana si i-a spus sa plece pentru ca mai vroia sa stea doar cu ea...cum era seara, s-au dus intr-un loc mai retras, unda sa poata vorbi in liniste. Acolo, Artur i-a spus Arianei tot ce s-a intamplat acasa la Ema, inainte ca ea sa ajunga...Ariana nu a putut sa spuna nimic, a ramas socata si se simtea din nou tradata...din nou a avut incredere in cine nu trebuia! Si-a dat seama ca poate avea mai multa incredere in el, iubitul ei, decat in prietena ei Ema...timpul a trecut, cei doi au continuat sa fie impreuna, dar Ariana s-a indepartat tot mai mult de Ema!
Este o simpla povestioara care mi-a venit asa in mine in tinp ce invatam:))...dar stau acum si ma gandesc la cat de rea si de invidioasa poate fi lumea din jurul nostru si la cat de naivi putem fi atunci cand ne alegem prietenii. Stau sa ma gandesc cat de usor, o intamplare de acest gen, poate distruge o relatie. Prietenii adevarati sunt extrem de putin, restul sunt doar cunostinte. Cineva mi-a spus ca ea nu crede in prietenie pentru ca patit foarte multe lucruri urate si a zis ca nu mai vrea sa fie dezamagita...astfel are doar cunostinte si se simte mult mai bine...cum nu are prieteni, nu are nicio asteptare de la nimeni si astfel nu poate fi nici dezamagita...m-a pus pe ganduri aceste vorbe ale ei, mai ales ca e un om matur, cu multa experienta in spate!

luni, 14 iunie 2010

Din nou si din nou si din nou!

Uite ca este iar un nou inceput de saptamana. Timpul zboara extrem de repede si nu se opreste nici macar pentru a imortaliza o clipa din intreaga noastra viata. Asa ca, a trecut si banchetul de sfarsit de clasa a XII-a, care peste ani si ani va fi o amintire foarte frumoasa. A fost foarte frumos, am trait fiecare clipa cu intensitate maxima, dar a trecut la fel de repede.
Dar acum vreau sa trec la altceva. Azi am dormit toata ziua pentru ca am fost foarte obosita, si mai pe la 7 si ceva, am vorbit cu fetele sa iesim putin la o terasa. Zis si facut, pana la ora 8 jum ne-am strans toti, am stat, am ras, am glumit, am vorbit despre noaptea care tocmai a trecut si la 10 si cateva minute am ajuns acasa.
Nimic dubios. Dar apoi a inceput a mea mama ca "o mai tin mult intr-o veselie" pentru ca mai am doar 2 saptamani in care pot sa invat si ca incepand de joi seara nu fac altceva decat sa ies. Joi am iesit in oras cu colegii dupa ultimul sunet. Sambata am iesit vreo 2 ore pe teresa, aseara a fost banchetul si acuma seara am iesit din nou o ora jumate. Ei i se pare extrem de mult si chiar nu intelege ce gasesc distractiv in a iesi atat de mult. Ca nu fac nimic, ca nu stiu decat sa ies cu fetele la barfe, cum prind ocazia cum plec de-acasa.
N-am zis absolut nimic, am tacut doar pentru ca nu avea niciun sens sa ii spun ca anul asta n-am iesit intr-un club de la Valentine's day pana joi. Dumnezeule, a venit vara, simt nevoia sa ies, nu pot doar sa stau inchisa intre 4 pereti sa invat. Nu suport monotonia si nu suport sa fac aceleasi lucruri in fiecare zi. Daca felul ei e total diferit de al meu si ea prefera sa stea inchisa in casa, in pat decat sa iasa, atunci e problema ei. Inteleg ca deja la ea se pune altfel problema din cauza ca lucreaza si ca atunci cand e acasa prefera sa nu mai iasa ca sa se odihneasca, dar eu...eu nu am 40 de ani. Abia am 19.
Toata lumea imi spune sa rezist si stiu ca nu am altceva mai bun de facut pentru ca nu am nicio alta alternativa, dar abia astept sa ma marit ca sa pot pleca de-acasa, pentru ca nu plec la facultate in alt oras din pacate. Stiu ca nu gandesc tocmai ok momentan si ca familia inseamna totul in viata, dar m-am saturat doar de critici. Si culmea e faptul ca mama ma intelege in mai toate problemele mele, mai putin iesitul in oras, dar nu se gandeste la faptul ca de un an de zile nu mai ies asa de mult, ies mai mult sa ma plimb si ca, ce e cel mai important, aproape ca nu-i mai cer bani decat atunci cand chiar e necesar.
Si stam si ne intrebam de ce adolescentii nu vorbesc cu parintii. Pai pentru ca multi parinti, din cauza ca au trait alte vremuri, nu pot sa isi inteleaga proprii copii, nu pot sa se transpuna in timpul de-acum si la varsta lor. Refuza efectiv sa isi aduca aminte de vremea cand ei aveau anii nostrii si ca aveau si ei nevoie de putina libertate, de intelegere din partea parintilor...mama de exemplu, in familia ei nu a avut parte nici de libertate si nici de intelegere cand a fost de varsta mea, parintii ei au stiut una si buna, dar vad ca si ea face la fel in unele privinte, ca sa nu mai vorbesc de tati.
Stau sa ma intreb daca si eu o sa ma comport la fel cu proprii mei copii, daca si eu am sa fac la fel ca mama...deoarece se spune ca, in viitor, copii se comporta dupa cum vad acasa... Nu vreau sa o judec pentru ca stiu ca multe lucruri le face din prea multa iubire, dar vreau sa ma lasa sa dau singura cu capul ca sa invat din propriile mele greseli. Nu mai sunt acea fetita de 3-4 ani care avea nevoie de mama tot timpul, am crescut si vreau sa imi iau zborul incet incet. Vreau sa ma inteleaga, sa realizeze ca la varsta mea nu pot sa stau inchisa in casa, sa realizeze faptul ca sunt capabila sa invat si daca nu ma bate la cap in fiecare zi cu asta, sa vada ca am devenit mai responsabila decat atunci cand aveam 8ani...ca efectiva am crescut si m-am maturizat si ca am nevoie de alte lucruri fata de ea. Atat vreau...nu cred ca cer prea mult!

duminică, 13 iunie 2010

I'm back!

Dupa cateva zile bune de absenta, am revenit si eu azi, dar nu pentru mult.
Am avut o saptamana mai mult decat plina, dar din fericire pentru mine, weekendul trecut a fost foarte frumos si a fost un adevarat prilej de a-mi reincarca bateriile pentru saptamana care a trecut. Foarte multe pregatiri pentru ziua de joi...si intr-un final a venit si ea. A fost foarte frumos, foarte multe emotii, ochisori inlacrimati, surprize atat pentru noi, cat si pentru profesori, dar a trecut si acel pas din pacate. Seara am sarbatorit cum se cuvine intre colegi. A doua zi de dimineata, a trebuit sa fim din nou prezenti la scoala, la careu. Cand fiecare clasa a lansat baloanele, care se inaltau incetisor, alcatuind un curcubeu, nu m-am mai putut abtine si m-am lasat purtata de val, lacrimile imi curgeau pe obraz, ba racorindu-l, ba arzandu-l.
Acum nu mai am timp de nimic...cred ca incet intru in criza de timp, asa ca am sa fug sa incep toata pregatirea minutioasa pentru diseara, mai precis pentru banchet.
Asa ca...sa aveti parte de o zi cat mai frumoasa in continuare!

sâmbătă, 5 iunie 2010

Leapsa

Intai am sa spun buna dimineata pentru ca tocmai m-am trezit.
Nah bun...am primit o leapsa de la Mihaella ...multumesc, iar acum sa vedem ce iese.
1. Tu in ce poveste crezi?
Hmm...in ce poveste cred eu...nu prea pot sa spun ca, cred foarte mult in povesti pentru ca majoritatea contin si foarte multe lucruri care sunt puse de umplutura, dar cred in unele povesti de viata, dar spuse de persoane in care am incredere si din care pot sa si invat cate ceva.

2. Ce film vechi te face sa simti furnici si fluturi pe tot corpul?
Pai sa vedem...avand in vedere ca sunt fata si sunt o fire destul de romantica am sa spun "Titanic", "A cinderella story" (2004), "A walk to remember" (2002)...sunt filme la care imi face foarte mare placere sa ma uit din nou si din nou si care ma fac sa simt acei fluturasi in stomac.

3.Ce filme te fac sa razi si sa plangi in acelasi timp.
Pai, la mine e ceva aproape foarte normal sa imi schimb starea foarte repede, adica sa rad si imediat sa incep sa plang din anumite motive, dar sincer la filme nu prea mi s-a intamplat chestia asta. In schimb, filmele la care am ras foarte bine sunt: "Norbit", "The house bunny" si normal "American pie". Ar mai fi si altele dar avand in vedere ca e dimineata, dimineata pentru mine, nu prea imi vin multe in minte.

4. Ce actor ti-a placut/ iti place?
Normal ca am sa spun Brad Pitt, Tom Cruise, Orlando Bloom, Colin Farrell si nu in ultimul rand Vin Diesel.

Si acum, leapsa merge la iulia , dyanna , realbadpisy , Ruxandrika si Nimeni`
Have a nice day!

miercuri, 2 iunie 2010

Ultimele zile!

Na bun. Ieri a luat sfarsit si "Speşicăl olimpics part III", adica proba la limba engleza. Am terminat-o si pe asta asa ca pana la sfarsitul lunii iunie mai am timp sa invat linistita. Am zis ca ma mai duc si saptamana asta in fiecare zi la scoala pentru ca mai am doar saptamana urmatoare si vreau sa petrec putinul timp care a ramas alaturi de colegi, deoarece sunt ultimele zile pe care le vom petrece impreuna avand in vedere ca multi pleaca din oras, altii pleaca din tara si chiar daca vom pastra legatura, ne vom vedea din ce in ce mai rar si din pacate relatiile se vor raci. Mergand in fiecare zi la scoala, cum nu facem mai nimic acum, avand in vedere ca deja se incheie mediile, am zis ca decat sa pierd vremea, imi duc la scoala sa mai invat cate ceva, sa mai fac ce mai am de facut. Zis si facut. Ei azi la scoala, din 4 ore cat am stat, nu am reusit sa invat mai deloc pentru ca mai avem doar o saptamana intreaga si trebuie finalizat programul pentru ultimul sunet ca doar noi vrem sa facem ceva mai aparte. Saptamana viitoare nu prea mai avem timp de asta pentru ca deja profesorii ne asteapta cu serenada, adica alte pregatiri. Asa ca deja cam trebuie sa ne grabim. Nu vrem sa luam doar niste melodii pe care sa le cantam, ci vom modifica versurile. Vor fi mai multe momente si cam necesita putina pregatire. Ma enerveaza intr-un fel toata agitatia asta, toata incercarea de a face ceva mai diferit decat ceilalti, dar oricum sper sa iasa bine si la final, printre lacrimi, sa putem zambi pentru ca totusi am facut o treaba buna.
N-am inspiratie de nimic in momentul asta pentru ca toata inspiratia mea merge pe lucrurile pe care trebuie sa le scriu in albume. Asa ca am sa inchei aici.
V-am pupat!