Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

luni, 31 mai 2010

Mi-e dor de...

In primul rand am sa spun "buna dimineata", pentru ca eu acum imi pregatesc cafeaua.
Avand in vedere ca maine este 1 iunie, adica practic de maine intram in lunile de vara...m-am trezit asa de dimineata cu un parfum de vara, de mare, de nisip, chiar daca pe la mine e inca noros si bate vantul...banuiesc ca toate au fost induse de melodia pe care am auzit-o aseara la radio si care mi-a placut foarte mult.

miercuri, 26 mai 2010

Just me!

Cineva imi spunea saptamana trecuta ca i-ar placea sa vada un fel de caracterizare a mea, cu referire la zodia mea. Asa ca am sa iau trasaturile zodiei si am sa spun daca sunt sau nu sunt asa. Sa-i dam drumul!

Femeia berbec adica eu:
"Femeia din acest semn pare mult mai complicata decat este in realitate. Pare complicata pentru ca este emotiva , pasionala si deci capricioasa." Bun, pana aici perfect normal, ma emotionez foarte usor, plang foarte repede, sunt destul de pasionala si extrem, da extrem de capricoasa.
"Este usor ca persoanele din preajma ei, cautand sa o inteleaga, cand in realitate este foarte simplu de inteles, este de ajuns sa spuna o singura vorba urata, o lipsa de amabilitate si capricioasa femeie Berbec se dezlantuie." Mereu am incercat sa sustin ca ma supar sau ma enervez foarte greu, din contra, ma enervez foarte usor si culmea este ca, acum pot sa rad in hohote si ajunge sa spuna cineva ceva care nu imi convine si m-am si enervat. Cand sunt stresata si irascibila, daca imi spune cineva ceva si nu imi convine, cam iese cu scantei.
"Micile nemultumiri o pot face sa-si iasa din fire, marile dificultati o gasesc insa puternica." Nu stiu daca atunci cand intalnesc unele dificultati mai mari sunt puternica, depinde de situatie si de starea mea. Exista momente in care pot sa fiu puternica si sa trec usor peste si sa imi revin, dar exista si momente care ma pun la pamant si am nevoie de timp pentru a-mi reveni.
" Este permanent in avangarda, niciodata invechita, participand activ la viata culturala a mediului sau. Citeste mult si cauta sa se documenteze despre toate problemele de actualitate, o preocupa politica." Aici stam cam prost. Imi place foarte mult sa citesc, romane in principal, imi place sa ma documentez si sa aflu noutati despre anumite lucruri care imi plac si care ma intereseaza si in niciun caz nu ma preocupa politica. Cu scuzele de rigoare dar pentru mine e ceva care nu imi trezeste nici cel mai mic interes.
"Este in mod sigur o pasionala. Este supusa unor iubiri neasteptate care-i complica existenta." Mai adevarat decat aici nu se putea. Mi-a placut tot timpul sa experimentez si sa cunosc oameni noi, dar din pacate, tot timpul m-am indragostit de oameni nepotriviti, pe care i-am idealizat prea mult si care in final se dovedeau a fi cu totul alte persoane. Se mai intampla acuma. Bine ca in sfarsit am gasit barbatul ideal.
"Femeia nascuta in aceasta perioada trebuie sa incerce sa-si franeze propriile impulsuri si tendinta de a-si pierde capul. Reactiile sale sunt violente. De mica este in contradictie cu parintii sai." Poate ca si din cauza ca sunt singura la parinti, am cam fost rasfatata, de tata mai mult , ca mama cand eram mica era cea autoritara, desi vad ca acum rolurile s-au schimbat. Ma gandesc ca de-aici porneste si faptul ca sunt foarte orgolioasa si ma gandesc in principal doar la mine, cand de fapt ar trebui sa ma gandesc si la altii si atunci cand vreau sa fac ceva, e de ajuns sa vreau eu ca acel lucru sa se faca si nu mai conteaza parerea celorlalti. Daca nu iese asa cum vreau eu, va puteti imagina ce iese. Ma enervez logic. In partea asta incerc cel mai mult sa ma schimb pentru ca nu e tot timpul bine sa ma gandesc doar la mine si la ce imi convine mie, mai tre sa tin cont si de parerea altcuiva, si de-asta al meu Balaur se supara si se enerveaza cel mai des pe mine (na` ca am recunoscut).
" O adevarata transformare sufera cand, destul de rar de altfel, intalneste barbatul care reuseste sa o domine. Daca acest barbat are calitati care se impun in mod evident, de inteligenta, cultura sau forta fizica, femeia din Berbec se transforma." Am vazut ca este putin de adevar si in partea asta. Am intalnit barbatul de care aveam nevoie, foarte inteligent, care are o bogata cultura generala, fapt care m-a facut sa imi doresc sa ajung si eu sa imi formez acea cultura si sa fiu buna intr-un anumit domeniu, sa nu ajung in locuri in care se vorbeste despre ceva si eu sa ma uit la stele pentru ca nu stiu cu ce se mananca acel ceva. M-a facut sa imi doresc foarte mult sa reusesc sa fac tot ce imi propun, sa cred in mine, in fortele mele proprii.
"Are mereu succes la barbati, deoarece ascunde natura sa virila in spatele unei aparante foarte feminine, e vesela, buna amica, niciodata flecara." Lasand modestia la o parte, da pot sa zic ca am avut si succes la barbati, chiar daca pana la urma au fost dobitoci, retarzi si asa mai departe. Ca tot omul am mai intalnit si la acest capitol unele porti inchise, dar asta e viata in fond, nu poti fi tot timpul un castigator.
This is me!
The end!



LATER UPDATE: deci, ca sa ne intelegem...n-am facut acest blogg cu scopul de a ajunge cat mai sus in topuri, l-am facut pentru mine ca sa scriu ce simt eu si sa scriu exact ce vreau eu, iar daca exista si oameni care apreciaza si aberatiile mele si lucrurile mai serioase pe care le scriu, cu atat mai bine...dar nu l-am facut nici ca sa ma critice lumea pentru alegerile pe care le-am facut in viata si despre care am vorbit aici si nici ca sa ma critice pentru ce scriu...scriu ce vreau in pana mea si punct...e dreptul meu...nu iti place ce scriu, nu ma lua cu comentarii pline de arogana si ironie...citeste alte blogguri si lasa-l pe al meu in pace ca nu ma deranjeaza. Acuma chiar m-am enervat

luni, 24 mai 2010

Bloggerul prietenos


Am primit un premiu foarte frumos de la Grenada cu capsuni: "Premiul Bloggerului prietenos!", pentru care ii multumesc foarte mult!
Am mai primit din nou acest premiu de la Den` si vroiam sa iti multumesc si ei pentru ca s-a gandit si la mine.
La randul meu, am sa ofer acest premiu catorva persoane mai aparte:

duminică, 23 mai 2010

E vorba de ea!

"Mama a fost prima mea intalnire cu in inger."- Neale Donald Walsch
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor."- William M. Thackeray
E vorba de ea, de mama! Persoana care ma sprijina in orice moment, persoana care mereu ma ajuta cum poate ea mai bine si e dispusa mereu sa faca orice ca mie sa imi fie bine ...dar in momentele in care o vad ca pune capu pe masa si incepe sa planga fara niciun motiv, incat abia mai poate respira, nu mai sunt capabila sa mai fac absolut nimic. Ma blochez si singurul lucru pe care il fac e sa ma duc sa o iau in brate. Ma strange cu toata puterea ei si isi inabusa fata pe umarul meu. Plange neincetat pret de cateva minute bune, abia se mai tine pe picioare si are impresia ca pluteste. Dupa ce se linisteste e totu ok pentru ea, dar dupa astfel de momente eu sunt praf, nu mai am chef de absolut nimic, nu sunt capabila de nimic si ma cert cu toata lumea pentru ca nimic nu imi convine. Ma doare sa o vad asa si problema cea mai grava e faptul ca nici nu pot sa fac prea multe ca sa o ajut pentru ca plange fara niciun motiv...acum de cand ia medicamente s-a mai linistit, nu mai sunt asa de dese momentele acestea ca si in ianuarie cand s-a simtit foarte rau...acum se intampla mai rar...dar oricum doare...si in unele momente imi e atat de greu sa vorbesc despre asta si sunt atat de irascibila si de suparacioasa.
Vreau sa fie bine, sa nu isi mai faca atatea griji si sa nu se mai consume atat pentru ca nu are niciun rost!

vineri, 21 mai 2010

As vrea!

Am primit un mail cu niste versuri foarte frumoase...asa ca am sa-i spun din nou cuiva cat il iubesc!

"As vrea sa fiu picatura ce umple paharul, lacrima ce-ti indulceste amarul,
Rugaciunea ce te linisteste noaptea...raza de speranta ce-ti da libertatea.
As vrea sa fiu si un intrus in amintirea ta sau cea care-ti ofera linistea,
Un antidot sa te vindec de toate...sa fiu fiorii care te cuprind si sa-ti simt inima cum bate!

As vrea sa fiu momentul ce-l traiesti din plin si versuri ca sa pot sa ma exprim,
Refrenul ce-l fredonezi cand razi...sa fiu culoarea ochilor tai cei blanzi.
As vrea sa fiu un fulg ca sa ma topesc la tine-n brate si rabdare ca tu sa te joci cu mine,
Ploaie de vara si in iarna soare...sa fiu cea in care-ti gasesti alinare!

As vrea sa fiu o intrebare ca tu sa imi raspunzi si adevarul de care te ascunzi,
Caldura si sa-ti simt trupul rece...sa fiu si vantul serii ce prin par iti trece.
As vrea sa fiu si inceputul fiecarui pas, minutele ce le numeri pe ceas,
Un parfum si sa pot muri pe tine...sa fiu si umbra ce apare atunci cand noaptea vine!

As vrea sa fiu o perna ca sa ma strangi la piept si o patura ca-n pat sa te astept,
Cosmarul tau si sa ma transform in vis...sa fiu cea de la-nceput, asa cum ti-am promis.
As vrea sa fiu si un oracol ca sa imi prevad soarta si numai tacere si ca sa-mi auzi soapta,
Ori un martir, iar tu sa fii tara mea...sa fiu si cea pe care nu o vei putea uita!

As vrea sa fiu medalionul ce-l porti la gat, oglinda ta si sa te vad razand,
O carte si sa ma rasfoiesti cu drag...sa fiu si cadoul ce tot timpul iti e pe plac.
As vrea sa fiu o datorie ca sa ma ceri cu dobanda si sansa ta cea mare,
O visatoare ca sa traiesc din iluzii...sa fiu cea care ofera tot, iar tu sa tragi concluzii!

As vrea sa fiu doar adevarul ca tu sa ma descoperi si tot trecutul ce tu il acoperi,
Rasarit ca sa te trezesti cu mine...sa fiu si soarele ce se ascunde in zilele senine.
As vrea sa fiu un labirint pe care tu sa il descoperi si o nevinovata ca sa-mi spui ca ma iubesti,
Sau poate castigatoare si sa am un atu...sa fiu toate intr-unul si doar pentru tine!"
Te iubesc!
The and!

miercuri, 19 mai 2010

Si-am ajuns din nou la dragoste!

Demult, undeva pe pamant, s-au adunat toate calitatile si simturile omenesti.
Cand Plictiseala a cascat pentru a treia oara, Nebunia, nebunatica ca intotdeauna, a propus : "Hai sa ne jucam de-a v-ati ascunselea!". Intriga si-a ridicat ispitita sprancenele, iar Curiozitatea, neputand sa se retina, a intrebat "V-ati ascunselea? Ce mai este si aceasta? Este oare vreun joc?"...Nebunia a explicat ca isi va acoperi ochii si va numara pana la un milion, in timp ce toti ceilalti se vor ascunde, iar cand numaratoarea va lua sfarsit, primul care va fi gasit ii va lua locul si astfel jocul va continua.
Entuziasmul a luat-o la dans pe Euforie, iar Bucuria a executat intr-atat de multe tumbe, incat chiar si Indoiala s-a lasat convinsa, ba mai mult, chiar si Apatia cea mereu bosumflata si neinteresata...insa nu toti au acceptat sa ia parte la aceasta activitate. Adevarul a preferat sa nu se ascunda "De ce sa ma ascund daca pana la urma tot voi fi descoperit?", Aroganta a considerat acest joc ridicol (ceea ce o deranja cel mai mult era faptul ca nu i-a venit ei aceasta idee), iar Lasitatea a preferat sa nu indrazneasca.
Unu, doi, trei a inceput Nebunia sa numere.
Prima care s-a ascund a fost Lenea, care, ca intotdeauna, s-a culcat in spatele celei mai apropiate pietre. Credinta s-a inaltat spre cer, iar Invidia s-a ascund in umbra Triumfului, care, prin propriile sale forte, a ajuns coroana celui mai inalt copac. Generozitatea aproape ca nu reusea sa se ascunda, deoarece fiecare loc pe care il descoperea parea sa fie mai potrivit pentru un prieten de-al ei decat pentru sine. Un lac de cristal-locul ideal pentru Frumusete. Scorbura unui copac-locul perfect pentru Rusine. Rafala unui vant-locul magnific pentru Libertate. In sfarsit s-a ascuns intr-o raza de soare. Egoismul insa si-a gasit un loc convenabil inca de la inceput, insa doar pentru el. Minciuna s-a ascund la fundul oceanului (adevarata Minciuna in realitate s-a ascuns dupa curcubeu), iar Pasiunea si Dorinta in craterul unui vulcan. Neatentia a uitat pur si simplu unde s-a ascuns...
Cand Nebunia a ajuns la 999.999 , Dragostea nu si-a gasit inca o ascunzatoare pentru ca a fost atat de ocupata...pana cand a observat o tufa de trandafiri si, profund impresionata, s-a ascuns intre flori. "Un milion" a numarat Nebunia si a inceput sa caute.
Prima pe care a gasit-o a fost Lenea, la numai trei pasi. Dupa aceasta, Credinta a fost auzita vorbind cu Dumnezeu despre teologie, iar Pasiunea si Dorinta au fost vazute facand vulcanul sa vibreze. Intr-o secunda, ea a gasit-o pe Invidie, deci nu a fost greu de dedus unde se ascundea Triumful. Egoismul nici nu a trebuit sa fie cautat, caci a iesit singur la iveala dintr-un cuib de viespi. Mergand atat de mult, i s-a facut sete, si venind inspre lac a descoperit-o pe Frumusete. Cu Indoiala a fost si mai usor, caci aceasta statea cocotata pe un gard, neputand decide unde sa se ascunda. Astfel i-a gasit pe toti: Talentul in tanara iarba, Frica intr-o pestera intunecata, Minciuna in spatele curcubeului (iarasi o minciuna deoarece era de fapt la fundul oceanului), chiar si pe Neatentie care a uitat pur si simplu de joaca. Numai Dragostea nu putea fi gasita. Nebunia a cautat-o in fiecare tufaris, in fiecare raulet,pe piscurile muntilor si, cand era aproape gata sa renunte, a zarit tufa de trandafiri infloriti...cu un tepus, ea a inceput sa indeparteze crengutele ghimpoase, cand deodata a auzit un strigat ascutit...spinii au impus ochii Dragostei. Nebunia nu stia ce sa mai faca pentru a-si cere iertare, a plans, a rugat, a implorat si chiar s-a oferit sa-i fie ajutor si indrumator.
Incepand cu acea zi, Dragostea e oarba si Nebunia o insoteste mereu.

luni, 17 mai 2010

Trandafirul!

Exista in lume nenumarate legende despre aparitia trandafirului...chiar si despre capatarea diferitelor culori.
O legenda greceasca spune ca trandafirul ar fi fost destinat sa fie, inca de la nastere, cea mai frumoasa floare. Zeita florilor, Chloris, a creat trandafirul din trupul unei nimfe moarte, foarte draga ei...a vrut ca aceasta floare sa nu aiba pereche in lume. De aceea, i-a convocat pe ceilalti zei, ca fiecare sa ii daruiasca cate ceva din atributele lor: Dyonissos i-a daruit parfumul ametitor, Cele 3 Gratii i-au dat stralucirea, veselia si farmecul, Zephyr, vantul de primavara, a dat la o parte norii pentru ca Apollo sa lumineze si sa-l infloreasca. La urma, Ares, zeul razboiului, i-a dat in dar spinii, pentru ca floarea sa-si poata apara frumusetea.


Trandafirul, ca floare a dragostei, trebuia sa fie asociata si Afroditei. Unele povesti spun ca trandafirul a aparut odata cu zeita frumusetii, din spuma marii, inconjurand-o ca o ghirlanda. Alte legende spun ca trandafirul s-ar fi nascut dintr-un suras al lui Cupidon, iar spinii ar fi de fapt, sageti metamorfozate ale zeului-copil.
Legat de diferitele culori ale trandafirului exista multe legende. Se spune ca la inceput, trandafirul era numai alb si ca s-ar fi transformat in rosu cand Jupiter a surprins-o pe Venus scaldandu-se intr-un lac inconjurat de trandafiri.
Persanii au o poveste locala despre trandafirul rosu: o privighetoare indragostita de un trandafir alb, l-a imbratisat atat de strans, incat spinii i-au strapuns inima si sangele a colorat in rosu floarea - aceasta poveste persana l-a inspirat pe Oscar Wilde atunci cand a scris povestea "Privighetoarea si trandafirul".
Trandafirul este mentionat pentru prima oara intr-o insemnare sumeriana straveche. Textul spune ca un mic numar de arbusti a fost adusi de Regele akkadian Sargon I, dintr-o expeditie militara intreprinsa dincolo de Tigru, si plantati in gradina sa.
Responsabil cu aducerea trandafirului in Europa se pare ca este Alexandru cel Mare, care, dupa un razboi in Persia, a adus cu el nenumarate comori, printre care si trandafirul. Herodot este insa de parere ca nu Alexandru cel Mare, ci Midas, regele mitic, a adus floarea pe pamant grecesc.

"Pe plaja vanata a cerului, fuga luminii scaldata spre apus in insule de margean risipise scoicile trandafirii ale norilor de seara."- Ionel Teodoreanu

"Omul cultiva o mie de trandafiri fara sa gaseasca lucrul pe care il cauta, cand de fapt l-ar putea gasi intr-un singur trandafir."- Antoine de Saint Exupery

Iar acum la incheiere, primiti in dar cate un trandafir...care va place mai mult!









Neata si voua!

Si iar s-a terminat weekendul in care in mare parte am lenevit. Si a venit o noua saptamana, dar care in loc sa ne aduca razele calde ale soarelui, ne aduce momentan doar ploi, vant si frig, care pe mine ma deprima.
Azi am zis pas la primele 2 ore pentru ca logic, aseara cum tati nu era acasa, am stat cu mami la povesti pana azi noapte la 2 si azi dimineata la 6 jumate chiar nu am putut sa ma trezesc, desi mami tragea de mine. Asa ca m-am trezit fain frumos acum jumatate de ora, mi-am baut linistita cafeaua, am fumat o tigara, iar acum ma pregatesc din rasputeri sa plec, pentru ca la ce vreme e afara, chiar nu imi vine sa ies din casa!
Dar trebe...inca saptamana asta!
Fiind luni, inceput de saptamana, vroiam sa va urez o saptamana cat mai placuta si plina de soare sper!
Cautand azi dimineata ceva, am gasit 2 citate care mi-au placut foarte mult:
  • "Mama a fost cel mai bun profesor al meu, un profesor plin de dragoste, compasiune si lipsit de frica. Daca dragostea este dulce ca o floare, atunci mama este acea dulce floare a iubirii."-Stevie Wonder
  • "Dragostea? Universul redus la doua stele...copulative!"- Costel Zagan
Ca sa ma trezesc...ascult:




miercuri, 12 mai 2010

Iar ne-au copiat!

Deci...aseara, inainte sa adorm, ma uitam si eu ca tot omul la tv...si ce gasesc...un nou scandal a carui titlu suna cam asa de data asta "Un fleac, iar ne-au copiat!".
Dupa ce a cucerit topurile internationale, dupa cum se preciza in emisiune, Inna ataca dur, direct la Beyonce. Acest mega star de Romania spune ca Beyonce ar fi copiat in cel mai nou clip al sau, "Why don't you love me", costumatia folosita de Inna intr-un pictorial incendiar realizat anul trecut la Cernica.
Drept dovada, impresarul Innei s-a autosesizat rapid si este ferm convins ca imitatia nu este decat efectul imensului succes al artistei, care a depasit de mult granitele Romaniei, dar care, a uitat sa mentioneze ca are un stil de a vorbi engleza de iti vine sa fugi. O si vad stand de vorba cu Beyonce care ar avea nevoie de un translator care sa ii traduca engleza de balta pe care marea artista a Romaniei o vorbeste.
Inna sustine ca nici scenariul din cadrul sedintei foto nu este diferit de cel din videoclipul lui Beyonce. In timp ce Inna spala, stoarce si intinde rufe langa o rulota, cantareata de peste ocean are indeletniciri asemanatoare si la fel de gospodaresti: spala o masina! De parca tipu care a regizat videoclipul lui Beyonce s-ar fi uitat inainte la pictorialul Innei si atunci i-ar fi venit magnifica idee pentru acest nou videoclip.
Mda, de parca Beyonce nu are altceva mai bun de facut decat sa se uite la pictorialele romancelor pentru a se inspira in ceea ce priveste vestimentia sa. Mai lipseste sa mai spuna ca ar fi de vina invidia lui Beyonce!
Poze din pictorial:

luni, 10 mai 2010

I'm the one!

Deci...buna dimineata!
A inceput o noua saptamana. A trebuit sa ma trezesc devreme dupa ce o saptamana intreaga la ora asta dormeam si ma trezeam abia la 9, cand imi savuram linistita cafeaua. Acum, pentru ca m-am trezit un pic mai tarziu, mi-am savurat cafeaua pe fuga.
Nu prea mai pot sa stau asa ca am sa va urez o zi placuta tuturor!
Aaaa...si era sa uit...pentru ca am fost foarte cuminte si n-am prea facut foarte multe prostioare am primit un premiu de la Sasha...multumesc mult si pupicei multi pentru tine!


Si acum...premiul merge la...hmm sa ma gandesc...in primul rand logic la al meu Balaur , la a mea Cretzulina , la Dara , Andra , Blindius, sentiment , Ruxandrika, Wanixa Mihaella si nu in ultimul rand la dyanna , realbadpisy si Cristina Bulina
V-am pupacit!
P.S. Premiul poate fi preluat si de cei care mai doresc sau care mai poftesc.

vineri, 7 mai 2010

Si s-a dus!


Si s-a dus starea mea de bine...si asta nu doar din cauza vremii.
Da, e si vremea unul dintre factorii care a contribuit, dar mai e inca unul, unul care imi toaca nervii in fiecare zi si tot timpul tac, pentru ca asa am fost de mica invatata sa nu comentez si sa nu raspund urat, dar la un anumit moment o sa explodez si o sa rabuvnesc si atunci o sa vada si el.
Pe langa faptul ca pana acum imi toca capu cu vesnica intrebare "Ce faci, n-ai de invatat?", chiar si atunci cand venea acasa asta era in loc de salut, acum a trecut la cu totul altceva. Totul a inceput de la o simpla intrebare de-a mea, catre mami...am intrebat-o daca nu se mai impart pliante. Nu de alta, dar momentan ai mei au extrem de multe cheltuieli cu de toate si pana la sfarsitul scolii mai trebuie sa imi iau destule, si doar pentru scoala, ma gandeam ca daca ma duc 2-3 ore sambata mai imi ies 40 de lei. Nu sunt foarte multi, dar sunt niste banuti de buzunar si macar nu mai trebuie sa le cer lor, ca eu cu aia ma descurc o saptamana. Si apoi am oftat si le-am zis alor mei ca abia astept sa fie 2 iulie sa pot sa imi caut de lucru si sa am bani.
Si de-aici a inceput...tata m-a luat ca o prietena de-a noastra de familie l-a intrebat daca eu vreau sa fac facultatea la zi si ca el, dupa aceasta intrebare, s-a gandit ca intr-un fel poate ar fi mai bine sa nu o fac la zi ca asa as mai putea si eu sa lucrez...ar fi niste bani in plus si ar fi altfel...il inteleg si pe el, da cum pnm sa fac psihologia la fara frecventa? Stiu ca este, da mi se pare o porcarie. Stiu ca la psihologie, trebuie sa studiezi destul de mult si individual, dar oricum mai ai nevoie de unele explicatii suplimentare.
Al meu tata, in sfarsit si-a dat seama ca sunt sanse sa nu intru la fara taxa, chiar daca media mea momentan zboara de 9,40 si depinde doar de bac. Si ca va fi foarte mult, si nu stie cum se va descurca si cum vom face...stiu ca e greu, da ma enerveaza gandirea asta asa de pesimista! Asa ca nu m-am mai putut abtine si i-am spus sa stea linistit pe curul lui si sa nu isi mai planga atata de mila, pentru ca am sa lucrez, am sa imi pun bani deoparte si o sa reusesc cumva sa imi platesc eu facultatea si asa nici nu are ce sa mai comenteze in momentul in care va vedea ca am restante. Logic, dupa cum banuiam, s-a enervat, a iesit din camera si a trantit usa.
Pai daca nici asa nu-i bine, atuni cum pnm ii bine? Nu e bine ca vezi doamne, vor fi prea multi bani si se teme ca nu are de unde, da nu e bine nici daca ii spun ca eu am sa lucrez si am sa imi si fac facultatea la zi. Pai atunci sa imi zica el mie o solutie, care sa fie buna ca eu nu m-ai inteleg nimic.

P.S. uneori as vrea sa spun stop si sa uit de toate...sa ma inchid intr-o camera si lumea sa uite de mine si eu de lume...iar apoi, intr-un final sa se termine tot!...doar pe tine te-as pastra din toata lumea asta mare!

miercuri, 5 mai 2010

Buna dimineata!

In primul rand am sa spun buna dimineata!
In sfarsit ma trezesc normal, nu sunt obosita...am dormit ca un bebelus dupa iesirea din parc de aseara cu Balaurul...ma simt asa de bine ca azi nu a trebuit sa ma trezesc mai repede decat ora normala la care ma trezesc in fiecare dimineata pentru scoala...pentru ca de obicei, in loc sa ma trezesc la 6 jumate ca sa ma pregatesc pentru scoala, ma trezesc cu o ora inainte sa mai invat ce nu am terminat in ziua precendenta din cauza ca am avut prea multe de facut si nu le-am terminat...si acuma nu pot sa ma duc chiar cu mana in buzunar.
Ma intristeaza lipsa soarelui...e placut afara, e cald...dar nu imi place ca e noros. Dar oricum norii nu imi vor strica starea buna pe care o am in momentul de fata. Pot sa spun ca am chef de stat cu cartile in brate si de invatat.
Ma duc acum logic sa imi fac cafeaua si apoi am sa ies pe balcon sa-mi savurez viciile de dimineata, iar apoi, am sa imi umplu patul de foi si am sa ma pun sa invat pana pe la 11. Da stiu, enorm de mult:)) dar la 11 trebuie sa plec sa cumpar flori si apoi sa ajung la o prietena la facultate, la cursul festiv, pentru ca ea insista sa imbrace roba tocmai azi si noi trebuie sa fim acolo, alaturi de ea.






melodii aflate in playlist-ul meu de dimineata!

duminică, 2 mai 2010

:X

Ma faci mereu sa zambesc...cu un sarut imi spui cat de mult ma iubesti...atunci cand sunt suparata, doar tu stii cum sa ma tii in brate si sa imi spui ca totul va fi bine...doar tu imi dai acel elan si ma faci sa realizez ca pot sa obtin tot ce vreau...alaturi de tine ma simt stapana universului...te iubesc cu fiecare parte a corpului meu...tot timpul pierd notiunea timpului atunci cand sunt cu tine...reprezinti luminea din fiecare dimineata...soarele care face norii sa dispara..."ingerul care ma ajuta sa dansez noaptea printre stele"...esti tot mi-am dorit vreodata...esti "un inger fara aripi dintr-o carte de povesti"

Te iubesc!