Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

sâmbătă, 27 februarie 2010

weekend

In sfarsit weekend, dupa o saptamana intreaga in care fiecare dintre noi am avut o droaie de probleme pe cap.

Ce bine e sa te trezesti dimineata, sa stii ca nu ai foarte multe de facut, sa poti sa stai sa mai vegtezi prin pat, sa iti faci siesta de dimineata fara sa fii presat de timp si apoi sa mergi in miscari lenese ca sa pui de o cafea. Sa sorbi cu lene din cafea in timp ce tigara arde si ea in scrumiera, la fel de lenesa. Sa poti sa stai sa meditezi, fara sa tii cont de timp si de ce ora e, pentru e ca sambata dimineata. O dimineata in care iti permiti putin mai mult rasfat decat de obicei.

joi, 25 februarie 2010

...

Deci...nici nu stiu cum sa incep...
In drum spre scoala, in tramvai, urca 5 fufe care mergeau la facultate. Pe una dintre ele o cunosteam, dar cum a intors capu si s-a facut ca nu ma vede, la fel am facut si eu, ca mai apoi sa ajunga toate langa mine si sa inceapa sa povesteasca. Stateam cu spatele la ele, dar auzeam cam tot.
Povestea a inceput cam asa...persoana pe care eu o stiam le-a zis fetelor ca tre sa le povesteasca ceva ca subit si-a adus aminte de asta (teoretic dupa ce m-a vazut pe mine). A inceput sa le povesteasca ca acumv reo 2ani si un pic, a inceput sa iasa la suc cu un tip foarte interesant, care de altfel avea prietena ( avea ipotetic, ca o cauta atunci cand isi amintea de ea). Le spunea ca a inceput sa fie foarte entuziasmata de el, dar mai ales de faptul ca a reusit sa iasa cu el, chiar daca ea stia ca el mai iese cu cineva (acel cineva fiind eu) si culmea...le-a mai spus fetelor ca o si stia pe fata cu care tipu mai iesea (Adica pe mine). Ea isi continua foarte frumos povestea si le spune ca a ramas foarte socata de gestul lui, cand acesta a luat-o cu el si cu prietenii lui, mai multe cupluri, sa iasa in oras in seara de Valentine's Day si ca in acea seara de cate ori prietena l-a sunat (adica eu) el nu raspundea la telefon pentru ca tot ce isi dorea el era sa stea cu ea in acea seara. Iar acum vine partea tragica...le-a spus fetelor ca dupa ce au tot batut localurile sa gaseasca ceva liber, cand au iesit dintr-un local, ea m-a vazut ca asteptam pe cineva, dar ca fiindu-mi o prietena foarte buna, a vrut de fapt sa imi arate la cine tin...si ca de la acea seara eu nu prea mai am nimic cu ea, adica in afara de ceau....povestea se incheie si eu tre sa cobor din tramvai, si cand sa cobor ghiciti ce...Sare pe mine, ca "hey alexandra, nu te-am vazut de mult, erai si tu in tramvai?"...nu zau, ca te-ai apucat sa povestesti asta asa, de dragul vremurilor trecute...sa fim seriosi...si m-a mai intrebat si de motivul pentru care nu mai dau niciun semn de viata ca sa mai iesim la o cafea si la niste barfe...
Pai cum pana mea mai vrei sa dau semne de viata dupa ce ca tu stiai ca eu teoretic eram cu el, chiar daca el dadea si in stanga si prin dreapta si tu iesi cu el seara in oras si va mai faceti si cadouri...si tot eu sant aia nebuna care nu da niciun semn de viata...si cand iesiti din local ma si vezi da nu te sinchisesti sa fii mai diplomata si sa nu stai calare pe el ca sa nu vad chiar tot...mda...ca doar tu ai vrut sa imi arati pe cine iubesc...ai vrut sa vad eu cine e persoana pe care o iubesc ca mai apoi sa continui sa iesi cu el ca sa incerci sa fii cu el...si logic tot eu sut tampita care a racit relatia! Si acum cand ma vezi in tramvai, te faci ca nu ma vezi de fapt si incepi sa le povestesti prietenelor tale cat de entuziasmata erai atunci ca el facea tot posibilu sa iasa cu tine si mie nu imi raspundea la telefon...asta inseamna a fi prietena? asta inseamna a-i arata cuiva ce fel de persoana iubeste? Pe dracu!!!
Infine...deci am avut o zi de toata jena la scoala dupa ce o persoana care vrea sa se numeasca in continuare prietena, a avut grija sa imi aminteasca de cateva momente mai mult decat neplacute si destul de dureroase...m-am simtit chiar aiurea
Asa ca azi vreau sa iau pauza...sa nu mai am contact cu nimeni...ma vreau doar pe MINE...si pe TINE pentru ca te iubesc!

miercuri, 24 februarie 2010

Dragobete!

Acum mult timp, aceasta sarbatoare era considerata un prilej pentru a-ti afisa dragostea in fata comunitatii.
In vremurile de azi, multi au auzit de aceasta sarbatoare abia dupa ce au inceput sa sarbatoreasca Valentine's Day, dar aceasta sarbatoare ramane intr-un fel necunoscuta pentru multi dintre noi. Dragobetele se sarbatoreste doar in sudul si sud-vestul Romaniei si multi dintre noi am auzit de ea din media, ca fiind varianta romaneasca a sarbatorii importate de la americani.
Dupa ce am cautat putin pe net, am descoperit ca Dragobetele este un personaj mitologic, similar lui Eros al vechilor greci, care oficia in cer, la inceputul fiecarei primaveri, mai multe nunti. De obicei, Dragobetele se sarbatorea prin petreceri in aer liber, dansuri, jocuri, discutii in jurul focului, saruturi sau logodne simbolice.
Bunica imi povestea anul trecut, in preajma acestei zile ca in aceasta zi trebuie sa te saruti cu persoana iubita ca sa iti mearga mai bine. Mai imi spunea ca cei doi indragostiti trebuie sa ia doua nuci si sa le arunce in foc si ca daca nucile mocnesc si ard incet se vor iubi toata viata, iar daca pocnesc sau se crapa se spune ca cei doi vor avea o relatie zbuciumata. Mi-a mai spus ca parintii ei ii spunea ca e un semn rau ca in ziua de Dragobete sa stai singur pentru ca se considera ca asa vei fi tot anul.
Mi se pare intr-un fel mult mai draguta aceasta sarbatoare romaneasca decat cea pe care am importat-o de la americani pentru a avea o zi a iubirii, in care sa celebram iubirea. Poate suna copilaresc, dar mi se par mult mai dragute aceste traditii, legate de Dragobete, pe care mi le-a povestit bunica, decat toate acele inimioare extre-mega-gigantice cu care sunt impanzite toate magazinele de Valentine's Day si pe care le cumpara toata lumea.
Fiind foarte adormita de dimineata, nu mi-am dat seama ce zi e azi pana cand, la scoala, dupa ce in sfarsit am reusit sa ma trezesc cu o cafea si inca 2 ore dormite cu capul pe banca...am primit un mesaj..un fel de poveste...de fapt povestea noastra...El mi-a trimis un mesaj in care a scos la iveala latura sa sensibila si a transpus povestea noastra in cateva versuri: "Azi asa de Dragobete/ am sa-ti spun o poveste./ Nu-i poveste din popor/, ci poveste de amor cu personaje cunoscute./ Ea, femeie cu suflet de copil/ el jurist cu sufletul pustiu.../ a lui suflet a-nflorit,/ cum ea a-nceput sa-l iubeasca/ si-acum a mai ramas sa devina a lui mireasa!Sfarsit"

So cute! Te iubesc!

inca o zi

inca o zi...o noua dimineata in care abia m-am ridicat din pat.
cu ochii impaianjeniti am reusit sa imi fac siesta de dimineata si sa ma imbrac.
incerc sa pornesc acum pe drumul atat de bine cunoscut de aproape 4 ani.
probabil am sa stationez inainte la cafenea sa imi revin sau imi voi lua una de la automat si am sa incerc sa imi mentin postura in banca...daca nu si somnu se accepta.

Have a nice day!

P.S. am uitat sa transmit ceva baietilor...mai lasati misoginismul deoparte ca nu va ajuta la prea mare lucru!


luni, 22 februarie 2010

Luni adica

Se spune ca in viata, norocul nu este intamplator si ca nu este static, deoarece il putem influenta si modifica, prin actiunile si deciziile noastre in mai mult sau mai putin, mai bun sau mai putin bun.
Cautand ce inseamna practic ziua de luni, din perspectiva norocului, in viziunea astrologilor, am gasit cate ceva: "Se spune ca daca vrei sa te apuci de ceva nou si sa iti reuseasca ceea ce ti-ai propus, prima zi a saptamanii este cea mai indicata in acest in sens. Din punct de vedere astrologic, ziua de luni se afla sub patronajul astrului selenar, ceea ce implica ideea de succes si de reusita in diverse actiuni, diferite fata de cele intreprinse pana acum. Astrologii sunt de parere ca ziua de luni este o zi a curajului, a initiativelor, a incercarilor. Daca este inceputa insa cu stangul, ziua de luni determina la randul sau o turnura negativa a evenimentelor care vor avea loc in celelalte zile ale saptamanii. Dar in ceea ce priveste norocul financiar, aceasta zi predispune la cheltuieli inutile si excese financiare."
Bun...acum am sa revin asupra acestui citat si am sa il analizez din perspectiva mea. Ei spun ca lunea este o zi mai mult decat potrivita pentru tot felul de reusite in diverse domenii. Mda, o fi valabil la altii dar la mine nu. Eu abia ma dezmeticesc lunea dimineata si in primele ore ale zilei incerc sa imi dau seama ca weekendul s-a terminat si ca o noua saptamana tocmai a inceput. Incerc sa imi reiau activitatile pe care le am si sa vad ce am de facut in restul zilelor, iar adevarata munca o incep abia de marti cand sunt deja fresh, pentru ca lunea inca sunt intr-o stare de moleseala dupa o duminica in care am stat si am vegetat.
Spre exemplu, de data aceasta, in loc sa am parte de o zi plina de reusite dupa cum spun astrologii, eu am reusit sa ma racesc. Asta da reusita.
Tot astrologii spun ca lunea este o zi a curajului si a initiativelor. Lunea nu iau niciun fel de initiativa, poate dupa ce ajung acasa de la scoala, mai dorm vreo 2 ore si marea initiativa din ziua de luni este aceea ca incep sa ma pregatesc pentru a doua zi la scoala. Mai spun si ca daca ziua de luni o incepi cu stangul, toata saptamana va merge prost. La fel se spune si despre prima zi din noul an, ca asa cum te prind ora 12, asa vei fi tot anul. O fi adevarate si astea, dar mie personal, niciodata nu mi s-a intamplat asta.
Celelalte zile ale saptamanii nu depind de starea mea si de ceea ce reusesc sa fac lunea. Pentru mine, ziua de luni reprezinta intr-adevar un nou inceput, dar ramane tot prima zi a saptamanii care vine sa sprijine sfarsitul de saptamana.

joi, 18 februarie 2010

Anii de liceu



Dupa ce am ajuns acasa, m-am pus in fata calculatorului si tot ascultand diferite melodii am dat peste o melodie, care inca din titlu iti provoaca unele amintiri.
Nu sunt cea mai in masura persoana sa vorbesc despre amintirile de liceu pentru ca inca mai am cateva luni de liceu de care mai pot profita, dar practic e ultima suta de metri.
Va mai aduceti aminte de primul an de liceu? Cand clasele mari se uitau si radeau, erai etichetat drept boboc. Tin minte ca in clasa a 9-a, o colega fuma, dar ea se ascundea de noi, cei din clasa ca sa nu o vedem ca fumeaza, pentru ca inca nu apucasem sa ne cunoastem foarte bine, iar acum mergem in fiecare pauza la tigara mai mult de jumate de clasa.
Tin minte ca in clasa a 9-a si a 10-a nu le aveam noi foarte tare cu chiulitu, da in schimb aveam o gaura in gard, pe unde puteam iesi cand doream si o colega tot timpu isi rupea pantalonii in fund atunci cand iesea pe acolo.
Imi aduc aminte de "Balul bobocilor" si de primele ore din clasa a9-a.
La sfasitul clasei a 11-a, am mers toata clasa (fantastic) la Bratca, la casute si am stat 4zile. Afost cireasa de pe tort, A fost extraordinar si ne-a apropiat foarte mult.


Inceputul clasei a 11-a ne dechidea o noua poarta :"majoratul".
.

Iubirile din liceu!

Atunci cand va ganditi la anii de liceu, ce va vine mai repede in minte?

miercuri, 17 februarie 2010

10

lipsa de inspiratie...efectiv nu imi venea niciun subiect in cap. Cred ca din cauza ca mi-am stors putin creierii ieri si m-am stresat putin pentru proba de la bac. Per total a fost foarte bine, mie mi s-a parut usor, dar asta nu inseamna ca neaparat a fost foarte usor. Trebuie sa recunosc ca am si invatat, am si facut variante si a iesit totul bine. Eu sunt multumita.
Dupa mai multe incercari, nu prea mi-au venit foarte multe idei, dar eu cu gandurile mele am cazut de acord asupra unui aspect...10 lucruri/ calitati/ aspecte care iti plac la persoana iubita.
Dar ca toata postarea asta sa aiba ceva aparte...am sa incep eu prima cu cele 10 lucruri...si apoi mi-ar placea sa isi spuna parerea si altii! Tot un fel de tentativa de schimb de idei, pareri.
Bun...sa incep:
  1. ador faptul ca tot timpul ma motiveaza si ma face sa imi doresc ceva mai mult prin simplu fapt ca isi doreste tot timpul ceva mai bun
  2. ador faptul ca tot timpul ma sprijina in ceea ce fac
  3. ador faptul ca stie sa se bucure si de lucrurile mai mici
  4. este tot timpul sincer cu mine si are incredere in mine
  5. ma face tot timpul sa zambesc, chiar si atunci cand sunt trista
  6. ador momentele in care ma tine in brate si imi sopteste la ureche ca ma iubeste
  7. ma rasfata
  8. ador faptul ca este o persoana inteligenta si cu care ai ce vorbi
  9. imi place ca stie sa gateasca si ca incearca mai tot timpu sa ma surprinda cu ceva anume, atunci cand mancam impreuna
  10. imi plac ochii si zambetul lui

Ar mai fi inca multe de adaugat, dar astea sunt principalele.
Acum astept sa vad alte raspunsuri.

marți, 16 februarie 2010

Buna dimineata!

Today is the day.
Desi ar rrebui sa ajung abia pe la 9 jumate, 10 fara ceva la scoala, m-am trezit mai repede sa pot sa imi beau linistita cafeaua,sa imi calc camasa, sa mai apuc sa mai citesc cate ceva si apoi sa ma duc linistita spre scoala.
Dupa cum era de asteptat...am avut o noapte de toata jena, abia am reusit sa adorm, ma trezeam din ora-n ora...banuiesc ca din cauza emotiilor ca doar sunt eu fata lui taticu, dar trebuia sa mai iau si de la mama ceva.
Mnah bun...om vedea ce o fi...ne vorbim mai incolo, dupa ce termin si ajung acasa.

duminică, 14 februarie 2010

neatza!

Pentru mine in momentul de fata e buna dimineata deoarece abia acum am reusit sa ma dezmeticesc.
Am iesit aseara in oras, mai multe perechi si chiar daca seara a inceput putin mai nasol pentru o prietena foarte buna, a continuat destul de bine!
Pentru mine a fost o iesire in oras obisnuita...ne-am adunat pur si simplu mai multi prieteni si cam atat. Toata lumea era ahtiata dupa inimioare si dupa baloane, care erau in toate localurile si pe toate mesele...
Mda, interesant ca decor, da nu mi s-a parut a fi o sarbatoare. Adica nu prea cred in sarbatoarea asta. Pentru ce avem nevoie de o sarbatoare a iubirii?
Cand iubesti nu ai nevoie de asa ceva. Cand iubesti si persoana iubita e langa tine poti spune ca e ceva deosebit. Nu ai nevoie de o sarbatoare a iubirii pentru a-i oferi un cadou sau pentru a-i spune " te iubesc".
Practic, seara trecuta a fost ceva frumos, prin esenta, prin faptul ca EL era prezent langa mine si ma tinea de mana, ma pupa si se comporta la fel ca in fiecare zi...zi care nu e desemnata ca fiind sarbatoare a iubirii!


P.S. Te iubesc!

miercuri, 10 februarie 2010

Ca la noi, la nimeni.

Deci... inca nu se stiu foarte multe detalii despre cum va decurge proba de competenta lingvistica la limba materna (adica spus normal, oralul la romana de la bac), in afara de faptul ca toata chestia asta va incepe luni.
Asa ca, ma duc azi la scoala hotarata sa stau la toate orele...da, stau la toate orele si ghiciti ce am facut pana la ora 2 la scoala? Variante de oral, ca doar nu se prea mai face scoala si stai si freci menta pur si simplu...din 6 ore am facut doar 1 si aia cu dira pentru ca la restu orelor doar stai, profu` vine si se uita la tine, se uita pe pereti ca nu are chef de ore, altu mai vine si incepe si povesteste acolo de la un momendat ajungi si ii pierzi siru...dupa astfel de ore, profu` care la ora 1 si 20 intra in clasa ca sa iti predea, constata cu stupoare ca am mai ramas doar 8 din 32 si ne mai si intreaba ca de ce avem fetele astea, ca doar nu ne rupem cu invatatul...pai da, nu ne rupem cu invatatul da te obosesti mult mai tare prin faptul ca doar stai degeaba si nu faci absolut nimic.
Asa ca la scoala, pe langa faptul ca mai fac o ora, 2 maxim, si imi fumez tigara in pauze, nu fac mai nimic, asta daca nu imi duc eu de-acasa materiale ca sa fac ceva...asa ca mai nou ba fac variante la scoala, ba imi fac comentarii pentru scris, ba mai citesc o carte...ca daca tot pierd timpul, macar sa il pierd in mod constructiv.
Bun...deci revenind la proba de oral de la bac care va incepe luni, la care noi i-am pus numele de "SPESICHAL OLIMPYCS PART I" (stiu, greseli destule da asta-i numele)...aflam si noi azi ca draga noastra profa` de romana nu mai da pe la scoala pana luni cand incepe bacul...foarte tare, n-am ce spune...tot azi ne mai zice dira` ca noi, adica clasa mea, vom intra marti la bac si ca desi si luni dau alte clase proba, trebuie sa mergem la scoala!

P.S. ideile sunt cam aruncate dar e doar o incercare de a-mi spune oful...

luni, 8 februarie 2010

Imi este dor...

Imi este dor de toate acele timpuri cand asteptam cu nerabdare fiecare sarbatoare cu traditiile ei si ne multumeam cu dulciuri si cu cozonaci, fara sa asteptam sa primim doar bani.
Imi este dor de toate acele timpuri cand nu eram bulversati cu toate aceste sarbatori importate de la altii, dupa care toata lumea din ziua de azi alearga.
Imi este dor de toate acele timpuri cand puteam sa stau linistita, sa citesc o carte, sa traiesc aventurile prin intermediul personajului, cand rezumatele fiecarei carti nu erau la tot pasul si parcurgeai fiecare rand cu deosebita placere.
Imi este dor de toate acele timpuri cand toti ieseam afara sa ne jucam diverse jocuri, cand ne strangeam cate 15-20 de copii de la mai multe scari de bloc pentru ca inca atunci nu se prea statea la calculator, la jocuri on-line.
Imi este dor de acele vremuri cand asteptam in fiecare zi cu nerabdare sa vina o anumita ora pentru a ne putea uita la desenele preferate: Sandy Belle, Tom si Jerry, Sailor Moon, Looney Tunes si altele.
Imi este dor de acele vremuri cand toti adoram aceste personaje care ne infrumusetau copilaria si nu gaseai pe toate rafturile din fiecare supermarket, de la radiera si creioane, pana la haine si lenjerie de pat cu Hannah Montana...
Imi este dor de acele vremuri cand stiam sa pretuim o carte pe care am primit-o in dar si nu ne bosumflam pentru ca ne asteptam la un cadou mult mai mare.
Imi este dor de acele vremuri cand, copil fiind, era extraordinar sa citesti Alba ca zapada, Scufita rosie, Amintiri din copilarie si multe altele, ca o forma de relaxare, nu sa te uiti la dvd-uri cu Oraselul lenes.
Imi este dor de acele vremuri cand ieseam in parc sa ne plimbam, sa ne jucam si nu gaseai peste tot doar covoare intregi de chistoace.
Imi este dor de acele vremuri cand pana la varsta de 14 ani puteam fi inca copii si nu tindeam spre o maturizare mult mai rapida.
Imi este dor de acele vremuri cand nu visam doar sa iesim in club, sa ne dezbracam cat mai tare pentru a parea mult mai mature, cand nu visam sa stam cu paharul cu suta de votca in mana stanga si tigara in mana dreapta, atunci cand abia ieseam de la pubertate.
Imi este dor de mirosul de cozonaci facuti in cuptorul vechi de la bunica, de mirosul pomilor care abia infloresc si de tot ce natura poate sa iti ofere atunci cand stai doar si te uiti in jurul tau!

Tie de ce iti este dor?!

joi, 4 februarie 2010

Of, femeile astea!

Ma tot gandeam la faptul ca tot mai des este invinovatit sexul masculin pentru faptul ca sunt infideli, uneori destul de vulgari si vor doar aventuri.
Dar oare de ce?
E normal ca in cele mai multe cazuri, barbatii gandesc cu totul altceva decat cu mintea, iar atunci cand apare "o bucata noua" acel ceva se declanseaza, chiar daca el si-a lasat prietena sa iasa cu fetele sau ea a preferat sa ramana acasa sau...el este celibatar.
Multe din aceasta s-ar putea evita daca fetele nu ar permite atatea si nu s-ar lasa atat de usor duse de val pentru a ajunge in patul lui. Ar trebui intr-un fel schimbata aceasta conceptie idioata a fetelor si ar trebui sa renuntam la atata vulgaritate care se scoate din ce in ce mai mult in evidenta. Din cauza faptului ca multe domnisoare permit absolut orice, decad foarte jos pentru a-l putea agata pe unul dintre cei mai bine cotati barbati din oras. Se intampla o data, de doua ori, de trei ori si acele domnisoare sunt deja etichetate si nu doar de catre sexul masculin. Barbatii vorbesc si dupa aceasta multime de concesii pentru un batbat anume, multi dintre barbat stiu ca ele permit orice si cu ele se poate face multe cu ajutorul unor texte banale. Pentru aceste domnisoare, faptul ca sunt cautate de tot mai multi barbati este bine pentru ca ele au impresia ca au ajuns la un anumit nivel de popularitate, ca sunt cele mai frumoase si pe ele le doresc toti barbatii, chiar daca acestia mai au inca una acasa. Si oare de ce le vor? Ca sa nu o spun tocmai intr-o maniera placuta, dupa o intamplare mai putin placuta pentru un barbat, dupa un refuz al unei altfel de domnisoare, barbatii se refugiaza in cercul acesta al domnisoarelor care fac concesii pentru ca sunt constienti ca una dintre ele tot va ceda si se va ajunge ori la el, ori la ea, ori chiar in masina. El "se goleste"( scuzati limbajul), este ca nou, o duce acasa si a plecat si o va mai suna din nou atunci cand va mai avea nevoie, atunci cand va fi poate iar frustrat ca ceva nu a iesit bine.
Din pacate, multe domnisoare au uitat faptul ca poti sa fii extrem de feminina si de atragatoare si atunci cand nu dai tot din casa, cand nu arati cam tot ce se poate vedea din prima si nu inghiti orice text banal. Multe au uitat de cea mai simpla regula si anume ca atunci cand "descoperi" in partea de jos, acoperi partea de sus si invers. Mai avem de luat in calcul inca un lucru si aici ma refer la faptul ca se da la o parte tot acel joc al seductiei si tot timpul se dau foarte repede si foarte usor cartile pe fata. Si pentru ce? De cele mai multe ori pentru o simpla aventura de o noapte, dupa care poate nici macar nu te mai suna sau te suna doar pentru acelasi lucru.
Dar nu. Noi preferam sa aratam tot. Cineva mi-a spus candva ca acest lucru ar putea fi datorat si concurentei si atunci fiecare incearca sa atraga atentia cum poate mai bine. Pacat doar ca mai nou, atentia unui barbat se poate atraga doar plin goliciune si atat.

marți, 2 februarie 2010

:X


O noua zi...o zi cu o incarcatura afectiva extraordinara!
De dimineata cand m-am trezit si m-am intins in pat mi-a aparut chipul tau.Ai fost si esti prima persoana la care ma gandesc in momentul in care ma trezesc.
Dupa ce mi-am facut siesta de dimineata, a rasarit si soarele desi inca mai este zapada afara.
Mi-am adus aminte de ceva...de ce zi e azi...o zi speciala...pentru mine...pentru NOI! O zi care nu face altceva decat sa adune la un loc toate zilele si clipele minunate pe care le-am petrecut impreuna. O zi care ridica in slavi acel prim sarut urmat de lacrimi de fericire din partea mea.
O zi in care ne-am tinut de mana si mi-ai spus ca de acum inainte nu mai exista EU si TU...exista doar NOI!

P.S. "Te iubesc!"

luni, 1 februarie 2010

I love you!


Asculta mai multe audio Muzica
Everything i do,i do it for you
by Brian Adams


Look into my eyes-there you'll se-what you mean to me
searc your heart-search your soul-and when you find me there
you will search no more.
Don't tell me, it's not worth tryin'for.
You can't tell me, it's not worth dyin'for
...you know it's true, everything I do, I do it for you!


Look into your heart-you will find-there's nothing there to hide.
Take me as I am-take my life-i would give it all.
I would sacrifice.
Don't tell me, it's not worth fightin'for.
I can't help it, there's nothin'I want more.
You know it's true, everything I do, I do it for you.


There's no love, like your love
and no other, could give more love.
There's no where, unless you're there
all the time-all the way.


Don't tell me, it's not worth tryin'for
I can't help it, there's nothin'I want more.
I would fight for you,
I'd lie for you,
Walk the
wire for you.
Yeah, I'd die for you.


You know it's true,
Everything I do, I do it for you!