Alexandra

Alexandra

Da din aripi si gaseste

miercuri, 28 aprilie 2010

Azi nu!-azi sunt doar trista

Azi sunt trista!
De ce? Nu am un motiv anume.
Sunt trista pentru ca mai nou zilele trec pe langa mine si nu reusesc sa fac mai nimic.
Sunt trista pentru ca sunt mereu obosita, dar timpul ma preseaza.
Sunt trista pentru ca cineva, in spatele meu, imi urla mereu in momentul in care vreau sa iau pauza, sa ies, sa las cartea din mana.
Cateodata imi vine sa imi bag pl in toate si sa ma iau sa plec...sa nu ma mai intereseze de nimic, nici de note, nici de medie si doar sa termin.
Ma uitam peste cufarul amintirilor din anii care au trecut...extrem de repede...si imi doresc sa treaca si astea 2 luni cat mai repede...sa pot sa ma trezesc dimineata, sa imi savurez linistita cafeaua si tigara, sa ascult muzica, sa ma intind, sa ma plimb in pijama...fara sa fiu presata de timp si fara sa trebuiasca sa alerg de colo colo ca sa imi mai ramana timp...si fara sa aud mereu, in momentul cand ajung acasa, vesnica intrebare..."ce faci acum?te pui sa inveti nu?"....da nu ma intreaba nimeni daca ma simt bine sau daca sunt obosita.
Asa ca azi imi bag piciorul in carti, le-am bagat pe toate in dulap ca sa nu mai vad niciuna si stau...ma uit la soare, la cer, la copacii inverziti, rasfoiesc filele unui album cu poze si imi amintesc de acele momente...momente ca si acestea:

14 comentarii:

  1. ooo,bine venisi in club:))) merci pt comment...toata sapt acasa?u,te invidiez:(

    RăspundețiȘtergere
  2. da..toata saptamana acasa, in care tre sa stau sa invat....singura parte buna e ca pot sa imi fac programul asa cum vreau eu fara sa imi bar capul cu scoala

    RăspundețiȘtergere
  3. capul sus scumpa:)inca putin si trece!!!e normal sa fii obosita,dar cine se va distra dupa aceea o vara intreaga?:X te pupicesc dulce dulceee!!!capul sus ca esti puternica,eu am incredere in tine:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. hehe:d multumesc draga mea de incurajari...lasa ca daca toate merg bine, poate dam o fuga pana la bucuresti, pe la vara mea, si atunci putem sa ne petrecem impreuna:d pupicei multi:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate trec!
    Nu pune la suflet aceste mici "probleme"...or sa treaca si astea cum au mai trecut si altele.
    Incearca sa vezi partea buna din toate lucrurile astea atat de "nasoale"...ai pe cineva caruia ii pasa de tine si de viitorul tau...altii nu au parte de asa ceva!
    Ai incredere in tine si lasa tristetea...priveste in jurul tau si da-ti seama cat esti de iubita! Ia-ti doza de optimism din tot ce te inconjoara si mergi mai departe! Continua-ti drumul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Balauriţă,să vezi ce chin începe după astea două luni ,bucură-te de ele cât mai poţi.Voi oricum daţi Bac-ul împrăştiat acum,nu e ca în 2006 când am sărit un gard de bucurie că a trecut,acolo era stres mare.Bine,nu contest emoţiile,e bine că eşti încrezătoare în tine.Şi pe mine mă f****u la cap şi am învăţat în ultima lună...nu am considerat că e nevoie de mai mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Mihaella multumesc de incurajari...stiu ca am pe cineva langa mine care ma iubeste foarte mult,dar mai am si eu unele momente in care optimismul meu scade si isi face putin loc si neincrederea

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc de incurajari Blindius...da dam bacul imprastiat, da la scris va fi cam la fel cum ai prins si tu, deci tot vor fi si emotii si la noi si banuiesc ca va fi un pic greu, ca nu are cum sa fie ca si probele astea ampulea ce le dam in timpul anului...pai cam asa ca si tine vreau sa fac si eu, doar ca eu am zis ca saptamana viitoare stau acasa toata saptamana si incep sa invat.

    RăspundețiȘtergere
  9. "Fiecare lucru isi are vremea potrivita/ si fiecare varsta isi are nebunia ei de-o clipa."
    Sunt primele cuvinte ce imi vin in minte acum. Pentru ca privesc fotografiile tale si zambesc. Sunt frumoase. Veselia din ele razbate pana aici. Imi amintesc de mine la aceeasi varsta. Distractia, nebunia, plictiseala, nervii, emotiile... toate sunt normale.
    Curaj, vor trece toate cu bine, vei vedea. Si tristetea... si oboseala... si examenele. Apoi vor veni altele. Acum esti stresata si de aceea ai impresia ca nu iti reuseste nimic. De obicei grijile sunt mai mari decat ar trebui, insa asta vezi mai tarziu. Iti doresc o saptamana cat mai linistita, fara nervi si cu multa odihna. Spor la invatat saptamana viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai fi un pic mai optimista ! Sant foarte frumoase pozele.Distractie la maxim...

    RăspundețiȘtergere
  11. multumesc de urari Dara...esti foarte draguta:*

    RăspundețiȘtergere
  12. multumesc dyanna...incerc:D
    pozele sunt facute in iesire cu fetele de prin clasa a -10-a incoace

    RăspundețiȘtergere
  13. cât de frumoase sunt pozele, astea sunt pozele care chiar merită păstrate, nu alea în baie. pozele cu oameni dragi, cu fiinţe pentru care ai face orice, numai să le vezi fericite...asta e prietenia, asta e iubirea...

    RăspundețiȘtergere